2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin canım inşallah :KK200: Zaten pek hazır değildim. Halen de çok ısınmış değilim. Ama aralarında 3 yaş olsun diye kendimi zorladım. Öğretmenim Şubat sonu yada Mart’ta Doğum yaparsam ilk 6 ay bebeğim ile evde kalabiliyorum. En uygun tarih buydu bizim için.
Aaa ben de öğretmenim☺️ 10 aydır denedik biz de evlat sahibi olmak için bir sorun da yoktu elle tutulur ama demekki en güzel zamanı beklemiş miniğim☺️6 ay beraber olabilcez kuzularımızla☺️

Aaa ben de öğretmenim☺ 10 aydır denedik biz de evlat sahibi olmak için bir sorun da yoktu elle tutulur ama demekki en güzel zamanı beklemiş miniğim☺6 ay beraber olabilcez kuzularımızla☺
Ben de öğretmenim😇 4. Ayıydı bu denememizin insallah keseyi gorup kalp atisini duyarsam biraz rahatlicam

Ben de öğretmenim😇 4. Ayıydı bu denememizin insallah keseyi gorup kalp atisini duyarsam biraz rahatlicam
Yaa ne güzel meslektaşız ☺️ Ben keseyi geçtiğimiz Pazartesi gördüm kalp atışını 22temmuz da duycam inşallah❤️ İnşallah keseyi görüp sonrasında da sağlıklı kalp atışlarını duyarsın❤️

Ne güzel ya grupta bi sürü öğretmen varmış bende öğretmenim😂😂ama ben daha kesemi dahi göremedim salı ilk randevum var ve ben hala gerginim.kızlar 5. Gün embriyosu 8. Gün 124 10. Gün 338 13.gün 830 yarın yani 17. Günde kan vereceğim sabredemedm.artışlarda bi sıkıntı yok değil mi arkadaşlar

Yaa ne güzel meslektaşız ☺ Ben keseyi geçtiğimiz Pazartesi gördüm kalp atışını 22temmuz da duycam inşallah❤ İnşallah keseyi görüp sonrasında da sağlıklı kalp atışlarını duyarsın❤
İnsallah canımmm sen de duyarsın minik kuzunun kalp atışını ınsallah. Ne kadar surede gordun keseyi acaba😇🤭

İnsallah canımmm sen de duyarsın minik kuzunun kalp atışını ınsallah. Ne kadar surede gordun keseyi acaba😇🤭
Benim son adet tarihim 30 Mayıstı kuzum 29 Haziranda adet olmadım gerekiyordu olmadım, test yaptım gece çizgiyi gördüm ertesi sabah yeniden yaptım test çizgi koyuydu kan verdim 435 çıktı, ertesi gün doktora gittim 729 olmuştu değerim bu ayın 8inde keseyi gördük doktor 5+1 dedi ☺️ Ben daha fazla sanıyordum ☺️

Benim 26 haziran 13 marta geliyor seninde yuksek ihtimalle 19 marta geliyor canim. . burada gebelik takvimi olustrurablrsn ama embryo transferi gibi degl burasi direk son adet tarihi soruyor yanilma olabilir
Baya yakınmış aramız canim🤗 takvim nasıl yapılıyor bulamadim karistirdim baya

Bitki çayları ile zaten çok aram yoktu, bir ıhlamuru severim onu da kışın severim☺☺ Yaa ne güzel bir evladınız var bir de kardeş geliyor öyle mi sizin☺
Evet insallah diyelim :) 15 aylik kizim var. 4 ay once dusuk yaptim simdi kalp atisini duyana kadar icim rahat etmicek korkuyorum

Evet insallah diyelim :) 15 aylik kizim var. 4 ay once dusuk yaptim simdi kalp atisini duyana kadar icim rahat etmicek korkuyorum
İnşallah sağlıklı sağlıklı çarpar kalbi siz de duyarsınız☺️ Ben de 22sinde gitcem kalbini duymaya ama ailemin yanına geldim başka bir doktorda dinliycem inşallah nasip olursa bebeğimi☺️

Back
X