- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Canım niye negatif dusunuyorsun ki. Allah korusun. Dua et pozitif düsün. Her sey cok iyi gidecek hepimiz icin insallahBende salı gününe şafak sayıyorum. Boş gebelik olacak korkusu var biraz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım niye negatif dusunuyorsun ki. Allah korusun. Dua et pozitif düsün. Her sey cok iyi gidecek hepimiz icin insallahBende salı gününe şafak sayıyorum. Boş gebelik olacak korkusu var biraz![]()
Hoş geldin canım çok güzel katlamış değerin. Sağlıkla ilerlesin insallahMerhaba bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim... daha çok yeni benimki.. cuma günü regl tarihim ve bugün kanda 80 çıktı değerim pazartesi 25 ti 3 e katlamış...
İcimde en basindan biri kotu hisler dolasiyor. İnsallah boşa çıkarCanım niye negatif dusunuyorsun ki. Allah korusun. Dua et pozitif düsün. Her sey cok iyi gidecek hepimiz icin insallahgönlünü ferah tut
Vesvese onlar canim dua et Allah'a sığın. Olumlamayı araştır derim. Her sey yolunda gidecek hepimiz içinİcimde en basindan biri kotu hisler dolasiyor. İnsallah boşa çıkar
Benimkide karindandi bu kadar gorunuoMaşallah vajinalden değil karından gördük. Aletlerin çözünürlüğü çok önemliymiş öyle dedi doktorum
Evet ona göre davranılması gereken durumlar olduğu için söyledik. Hayırlısı sonuçta bizim elimizde olan birşey değil. Bebeklerimiz inşallah sağlıklı olurÇevrenize hamile olduğunuzu söylediniz mi
keseyi boyutu ne kadar diVesvese onlar canim dua et Allah'a sığın. Olumlamayı araştır derim. Her sey yolunda gidecek hepimiz için![]()
Doktor haftasıyla uyumlu dedi canım. Paylaştiğim fotoda yaziyor dikkat etmedimkeseyi boyutu ne kadar di
Güzelll canım yeri de iyi dedi doktor. Sence de iyi miBenimkide karindandi bu kadar gorunuo![]()
Iyı iyiGüzelll canım yeri de iyi dedi doktor. Sence de iyi mi![]()
Arıyorum ama bulamadım sayfalar arasında atsana canimIyı iyibenimkini gormusmuydun?
Benimkide buArıyorum ama bulamadım sayfalar arasında atsana canim![]()
Maşallah canımmBenimkide bu![]()
Ben 4 ay once dusuk yaptigim esim kimseye soylemedim sadece esim biliyor. Kalp atisini duyunca soylicez nasipseÇevrenize hamile olduğunuzu söylediniz mi
Bende cok korkuyorum bu yuzdenBende salı gününe şafak sayıyorum. Boş gebelik olacak korkusu var biraz![]()
Insallah saglikla kucagina alirsin canimHellööö kızlar selam. 2 tane bebişimi 8 haftalıkken kalbi atmadığı için kaybettim. 2 tane de kimyasal gebeliğim var. Vee şimdi gene hamileyim. 5+2 kese 5.3mm doktor haftasıyla uyumlu dedi. Hamilelerin duası kabul olur derler bu sefer sağlıkla doğması için bana da dua edermisiniz? :))
Benim bugün ara ara gelip gitti. Kızımda çok bulanmıştı 15 haftaya kadar. İnşallah bu defa öyle olmaz. Yoksa yine çubuk kraker stoğu yapacağım zira içim başka bir şey almıyorArkadaşlar miğde bulantınız varmı sizlere ne iyi geliyo bana ilaçda işe yaramıyo(
bu kez sağlıkla kucağına al inşallahh :)Hellööö kızlar selam. 2 tane bebişimi 8 haftalıkken kalbi atmadığı için kaybettim. 2 tane de kimyasal gebeliğim var. Vee şimdi gene hamileyim. 5+2 kese 5.3mm doktor haftasıyla uyumlu dedi. Hamilelerin duası kabul olur derler bu sefer sağlıkla doğması için bana da dua edermisiniz? :))