• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Saat geç oldu hamile tatlı bayanlar bu saate kadar ayakta durmamali beyinler uçuyor yoksa hep birlikte yatalim biz en iyisi 😁😁 bebislerin uykusu geldi bence ama ben yine aciktim 🤔😂😂

Saat geç oldu hamile tatlı bayanlar bu saate kadar ayakta durmamali beyinler uçuyor yoksa hep birlikte yatalim biz en iyisi 😁😁 bebislerin uykusu geldi bence ama ben yine aciktim 🤔😂😂
Ben de acıktım ama yarin açlık kan şekeri testi vericem mecburen açım bu gece 😁 ne güzel sohbetleri kaçirmisim🤭 yarın da bi suru test yaptircam rubella toxoplasma cmv falan dua edin kızlar sonuçlar güzel çikar insallah🤲 hepinize iyi geceler 💓 güzel haberlerle görüşmek üzere

Ben de acıktım ama yarin açlık kan şekeri testi vericem mecburen açım bu gece 😁 ne güzel sohbetleri kaçirmisim🤭 yarın da bi suru test yaptircam rubella toxoplasma cmv falan dua edin kızlar sonuçlar güzel çikar insallah🤲 hepinize iyi geceler 💓 güzel haberlerle görüşmek üzere
Dualarim seninle inşallah sonuçlarinda sorun çıkmaz 😍 iyi geceler 🤗

Bende ruyalarimdan anlam cikarmaya calisiyorum bugun gelinlik gordum anlamina bakiyorm aa hamile biri gorurse kiz olurmus diyo hmm bakalim gercekmi diye dusunuyorum kendi kendime heralde cinsiyeti ogrenene kadar boyle tahminler benzetmeler surup gidicek :)
Aynen canım ama bunu tahmin etmenin zevkide ayrı.. bizim iş yerinde bir arkadaş hamile.. hepimiz aramızda sürekli tahmin yapıyorduk.. gırgur şamataya dönüşüyordu zevkli oluyor :halay:

abuklu sabuklu ruyalar bende de basladi stresten belkide :KK70: kizima hamileyken kiz cocugu gormustum ruyamda. Kizimla alakasi olmasa da kizim oldu sonucta :) annem hamileykende erkek cocuk gormustum, erkek kardesim oldu. Gene bekliyorum bakalim bu seferde gorecek miyim :)))
Bizede niyet et bari :KK70:

Günaydın kızlar tatil de öğlenlere kadar uyuyan ben erkenden uyanır oldum🤭 bende rüyamda doktora gidiyorum kalp atışı için doktor hastalanıyor ambulans çağırıyorum çok saçmaydı yarın gitsem duysam da kabusum olmaktan cıksa😛👶🏻

Hepimiz o pitpitlari bekliyoruz heyecanla, Allah hayirlisiyla nasip etsin :-) kasik agrisi, adet sancisi gibi hafif agrilar normal kabul ediliyor. Diyelim cok siddetli duramayacak haldesin o zaman mutlaka dra git. Ayni sekilde lekelenme, kanama vs olunca. Çok sukur bende simdilik olmado yerleşme harici. İnsallahta olmasın kimse de.
İstah acikligimi ben ilaca birakmaya bağladım. Bu hafta daha kontrol edebilir hale geldim
Ama acligima dayanamıyorum zaten normaldede oyleydim
Mide bulantısı başladı mı sizde

Henuz baslamadi. Gogus hassasiyeti var arada karin agrisi adet sancisi gibi o kadar. Ama 7.haftadan sonra baslar diyorlar. Sansliysak belki hic midemiz bulanmaz🤭
Ay evet kasıklara sancılar giriyor bide bnm tam kalçamın hemen üst orta kısmı agrıyor sizdede var mı

• Beğen
Reactions: Eva
Henuz baslamadi. Gogus hassasiyeti var arada karin agrisi adet sancisi gibi o kadar. Ama 7.haftadan sonra baslar diyorlar. Sansliysak belki hic midemiz bulanmaz🤭
Bende de ara ara kasık ağrısı var . mide bulantim yok şükür.önceki hamılelıgım de de yoktu fazla inşallah bundada olmaz ☺

Back
X