• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
suan bebisler depolardan cekiyor. Kendimize takviye etmemiz sart. Gunde 2 ceviz yemek lazim. Bol sut ve yogurt, dis agrilari, kemik ve bacak agrilari olmamasi icin. Ama bu dalginlik, unutkanlik hormonlardan mi acaba :KK70:
Olabilir valla ben aksam 8 8.30dan sonra offline oluyorum 😀😀😀 ceviz, süt ve yoğurt sadece onları yiyorum neredeyse 😀😀

suan bebisler depolardan cekiyor. Kendimize takviye etmemiz sart. Gunde 2 ceviz yemek lazim. Bol sut ve yogurt, dis agrilari, kemik ve bacak agrilari olmamasi icin. Ama bu dalginlik, unutkanlik hormonlardan mi acaba :KK70:
O da olabilir de b 12 de eksik olabilir. Tahlilleri yaptırdın mıydı?

Çin takvimi, kese şekli, hangi tarafta ağrı, taş kağıt makas vs. cinsiyet konusunda hepsi yalan arkadaşlar ben söyliim :KK45: Ennn çok merak edilen konu haliyle bu oluyor gebelikte ama sabretcez. Hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :KK68:

Çin takvimi, kese şekli, hangi tarafta ağrı, taş kağıt makas vs. cinsiyet konusunda hepsi yalan arkadaşlar ben söyliim :KK45: Ennn çok merak edilen konu haliyle bu oluyor gebelikte ama sabretcez. Hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :KK68:
işin eglencesi bunlar yoksa 40 hafta nasil gecer :))) bebegi hissedene kadar boyle kafa dagitcaz ancak (:

Bu aradaaa mide bulantısına çözüm söylüyorum hazır mısınız? BEYAZ LEBLEBİ :KK68: Bu akşam denedim işe yaradı bende deneyin derim :)

Back
X