- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
yok yok sus nazar değmesin :) ne kadar geç o kadar iyi bende 6+1 im henüz tık yok olmasında zaten :)Herkeste başlamış bende tık Yok .korktum bian bi terslik mi var acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok sus nazar değmesin :) ne kadar geç o kadar iyi bende 6+1 im henüz tık yok olmasında zaten :)Herkeste başlamış bende tık Yok .korktum bian bi terslik mi var acaba![]()
benim kesemi görür görmez doktor istedi direk zaten yapılması gerekiyormuşKızlar birazdan toxoplasma rubella ve cmv icin kan vericem. Ama doktor ilk basta istememisti bu testleri ben talep ettim. Simdi de kafam karisti. Hepiniz yaptirdiniz mi?
İnşallah öyledir canım bugüne kadar hç lekelenmem bile olmadı çok şükür.ama insan etkileniyo malesefKan rüyayı bozar canımİçin ferah olsun
aramızda iki gün var iki gün sonra bulantılar gelecek mi6+3 bugun canim :)
Canım sanırım benm doktor kalp atışını görmeyi bekliyo sonra isticem senden dediKızlar birazdan toxoplasma rubella ve cmv icin kan vericem. Ama doktor ilk basta istememisti bu testleri ben talep ettim. Simdi de kafam karisti. Hepiniz yaptirdiniz mi?
haha bende zaten 3 4 gundur var :) herkeste ayni olmaz ki. Bir kadinin her hamileligi de farklidir zaten oyle sartlama kdini :)aramızda iki gün var iki gün sonra bulantılar gelecek mi![]()
ben gelmesin diye bakıyorum :)) iki ablamda çok çekti bu bulantıdan hep ben baktım onlara o yüzden başıma ne geleceğini biliyorum :) :)haha bende zaten 3 4 gundur var :) herkeste ayni olmaz ki. Bir kadinin her hamileligi de farklidir zaten oyle sartlama kdini :)
benim alttan bakildi, 1000i gectiginde alttan görünür dedi doktorum. sana bahsettigi karindan bakmak icindir muhtemelen.Hayırlı olsun canım. Ne güzel görünmüş senin bana bhcg 3000 4000 olmadan kese görünmez demislerdi.bende oyuzden gitmedim tekrar. Şuan 2000 i geçmiştir gitsem görünürmu acaba?
gözün aydın canımm darısı kalp atışlarına inşallah :) :)Selam kızlar dr dan şimdi çıktım. 5+2 haftalık kese göründükalp atışı henüz yok bir hafta sonra gel dedi
gözün aydın canımm darısı kalp atışlarına inşallah :) :)Selam kızlar dr dan şimdi çıktım. 5+2 haftalık kese göründükalp atışı henüz yok bir hafta sonra gel dedi
Büyük ihtimal öyle. Kan verdim 2097 cıktı.karindan baktık görünmedi.sali tekrar deneriz artikbenim alttan bakildi, 1000i gectiginde alttan görünür dedi doktorum. sana bahsettigi karindan bakmak icindir muhtemelen.
Ay ama öyle de hamile olduğumu anlamıyorumyok yok sus nazar değmesin :) ne kadar geç o kadar iyi bende 6+1 im henüz tık yok olmasında zaten :)
Aynen canım ama dert etme hepsi psikolojikİnşallah öyledir canım bugüne kadar hç lekelenmem bile olmadı çok şükür.ama insan etkileniyo malesef![]()

Bu ne oluyor acabaCanım sanırım benm doktor kalp atışını görmeyi bekliyo sonra isticem senden dedi
Cnm Bnde Salı günü kalp atışını duyacağım inşallahKızlar nasılsınız? Bu aralar baya yoğun geçiyor günler buraya giremiyorum çok fazla ama hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum ☺ Gebeliğini yeni öğrenen varsa tebrik ediyorum, kese görmeyi bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı keseler görmeyi diliyorum ve benim gibi kalp atışını bekleyenler için de hemencik geçen zaman diliyorum❤ Salı günü kalp atışı için de gitcem ben de, hem de toxoplasma ve rubella testlerini isteyeceğim doktordan☺