- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
İnşallah canımcımhemen geçer inşallah zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımcımhemen geçer inşallah zaman :)
O da doğru mesela betası yeni yükselen biri de 6 haftalığım dyo ben anlamadım bu iştenCanım iyi de herkeste surec ayni ilerlemez ki. Simdi kimininki kucuk cikacak kimininki buyuk sonra bide ona pimpiriklenicez![]()
allah yardımcımız olsundün uykumda çok vardi esnemekten agzim ayrilcakti :/
Zor bir süreç bende bugün doktora gittim kalp atışı var ama dalgalanmalar var dedi karın yağlarından net duyulmayabilir dedi 10 gün sonraya çağırdı başım ağırdı biraz üzüldümhayir ben dhaa bebegide goremedim![]()
Siz kalp atışını vajinal ultrasonla mı Karından mı duydunuzselin seninle günümüz aynı duyarsın sen canım kesin ben dün duydum üzerinden 5 gün geçecek bide kesin duyarsın![]()
Benimde 26 mayıstı canım ama biraz geriden geliyor demişti doktorummerhaba hanımlar :) iki gündür uye olmaya çalışıyordum,bende yeni hamişlerdenim sat 26 mayıstı ona göre 7+5 haftalığım,ama bence 1 hafta önden gidiyor,bu tarihlerde hamiş var mı aranızda?doktorunuz kaç haftalık olduğunu söylüyor mu? kalp atışını duydunuz mu? su an devlet hastanesine gidiyorum ankaradayım tavsiye edeceğiniz doktor var mı?ilk gebeliğim tesekkür ederim sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza:)
Benim sat 27.mayis. bir gün var aramizda. 12.temmuzda ilk kontrole gittigimde, kalp atisini gördüm ama duymadim. 24 .temulmuzda tekrar kalp atisi icin gidicem.insallah hersey yolunda ilerliyordur.merhaba hanımlar :) iki gündür uye olmaya çalışıyordum,bende yeni hamişlerdenim sat 26 mayıstı ona göre 7+5 haftalığım,ama bence 1 hafta önden gidiyor,bu tarihlerde hamiş var mı aranızda?doktorunuz kaç haftalık olduğunu söylüyor mu? kalp atışını duydunuz mu? su an devlet hastanesine gidiyorum ankaradayım tavsiye edeceğiniz doktor var mı?ilk gebeliğim tesekkür ederim sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza:)
karından canımSiz kalp atışını vajinal ultrasonla mı Karından mı duydunuz
bence de 1 hafta geriden geliyor,17 mm ymiş 16 tmmuzda gittiğimizdeBenimde 26 mayıstı canım ama biraz geriden geliyor demişti doktorum
inşllah güzel sonuçlar alırsınız..biz her hafta gider olduk ama 2 dk muayene ettikleri için ayrıntılı bişey soramıyorum,kalp atışını da duyamadık,inşallah önümüzdeki cuma ses verir miniğimmm :)Benim sat 27.mayis. bir gün var aramizda. 12.temmuzda ilk kontrole gittigimde, kalp atisini gördüm ama duymadim. 24 .temulmuzda tekrar kalp atisi icin gidicem.insallah hersey yolunda ilerliyordur.
ankara da mı gittiniz doktora?Benim sat 27.mayis. bir gün var aramizda. 12.temmuzda ilk kontrole gittigimde, kalp atisini gördüm ama duymadim. 24 .temulmuzda tekrar kalp atisi icin gidicem.insallah hersey yolunda ilerliyordur.
Bende yarın gideceğim canım kalp atışı içinbence de 1 hafta geriden geliyor,17 mm ymiş 16 tmmuzda gittiğimizde
İçini ferah tut canım inşallah hersey yolundadırZor bir süreç bende bugün doktora gittim kalp atışı var ama dalgalanmalar var dedi karın yağlarından net duyulmayabilir dedi 10 gün sonraya çağırdı başım ağırdı biraz üzüldüm
Benim sat 28 Mayıs.2 gün önce kalp atımını duyduk. Sizin daha rahat duyulurmerhaba hanımlar :) iki gündür uye olmaya çalışıyordum,bende yeni hamişlerdenim sat 26 mayıstı ona göre 7+5 haftalığım,ama bence 1 hafta önden gidiyor,bu tarihlerde hamiş var mı aranızda?doktorunuz kaç haftalık olduğunu söylüyor mu? kalp atışını duydunuz mu? su an devlet hastanesine gidiyorum ankaradayım tavsiye edeceğiniz doktor var mı?ilk gebeliğim tesekkür ederim sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza:)
tesekkür ederim :)Benim sat 28 Mayıs.2 gün önce kalp atımını duyduk. Sizin daha rahat duyulur
14. Gun catlayan vardir hatta daha bile erken olan o yuzden takilma. Benim döngum 28di normalde meselaBen 30 gunde bi adet goruyorum tam 16.gunde yumurtladim 17de yumurtam çatladı. Sat 13 hazirandi. 17 temmuzda 5+2 çıktı boyutta 4.65mm. Doktor her sey normal haftasiyla uyumlu dedi. Simdi baska bi sayfada okudum burda kimi buyuk kimi kucuk. Kafam karisti.