9 ay sıkıntılı bir süreç sağlıkla sıhhatli kucağımiza alalım da sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahHaklisin canım doğana kadar böyle doğduktan sonra da yine böyle sağlıkla doğsunlar da gerisi hallolur inşallah hepimiz için güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 ay sıkıntılı bir süreç sağlıkla sıhhatli kucağımiza alalım da sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahHaklisin canım doğana kadar böyle doğduktan sonra da yine böyle sağlıkla doğsunlar da gerisi hallolur inşallah hepimiz için güzel olur
Illa almamız gerekiyormuBen regenesis max kullanıyorum vitamin olarak
Folic-1 benimkisiArkadaşlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz acaba?
Ben daha önce kullaniyordum bunu doktoruma sordum onu kullanmaya devam et dedi. Bilemiyorum doktorunuz ne verirse onu kullanmanız daha sağlıklı olur sanırımIlla almamız gerekiyormu
banada folik asit ve kalsiyum hapı yazmış kullanıyorum.Bana doktor herhangi bir şey demedi folik dışında. Ama arkadaşıma balık yağı önermiş. Onun 4 aya yaklaştı ve kendisi hiç kilo almadı iştahı yok o yüzden vermiş. Doktorun eksiklik görürse önerir bence
Regl dönemin gelmiş olabilir mi? 2 gün öncesi benim fenaydı mesela gözümden yaş geldi otobüste ayakta kalınca.Kızlar selamlar. Nasil gidiyor hamilelik? Ben bugün bel agrisi yasiyorum ya. Hatta kalcamin sag kismindan sag popoma vuran bi agri ama siddetli değil. Yasayan oldu mu? Normal mi?
FolidaysArkadaşlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz acaba?
Reglim 12 temmuzdu canimRegl dönemin gelmiş olabilir mi? 2 gün öncesi benim fenaydı mesela gözümden yaş geldi otobüste ayakta kalınca.
Ben de saçma sapan ağrılar yaşıyorum insan neden ki diyor ama bence kanama olmadığı sürece rahat olmak da lazım yoksa geçmicek aylarKızlar selamlar. Nasil gidiyor hamilelik? Ben bugün bel agrisi yasiyorum ya. Hatta kalcamin sag kismindan sag popoma vuran bi agri ama siddetli değil. Yasayan oldu mu? Normal mi?
Kısa sakin yürüyüşler yap canımz kendini fazla yorma ağır şey kaldırma. Belini zorlamış olabilirsin ev süpürdüysen falan olabilirReglim 12 temmuzdu canimbilmiyorum ki biraz yuruyus yaptik ondan mi acaba
Srn hangi folik asit canimReglim 12 temmuzdu canimbilmiyorum ki biraz yuruyus yaptik ondan mi acaba
Tatlım benim de kasıklarım çok sancıyor bu akşam nedense korkuyorum Ya ister istemezKızlar selamlar. Nasil gidiyor hamilelik? Ben bugün bel agrisi yasiyorum ya. Hatta kalcamin sag kismindan sag popoma vuran bi agri ama siddetli değil. Yasayan oldu mu? Normal mi?
Insallah canim gordun mu keseyi? Popoma vuruyor resmen kalca kemigime ilk kez yasiyorum. Bi bardak sut iceyim bari insan tedirgin oluyor. Kalsiyum mu azaldi acabaTatlım benim de kasıklarım çok sancıyor bu akşam nedense korkuyorum Ya ister istemezdaha dün doktordaydık. Tutunma yer etme ağrısı mı hala bilemiyorum. Umarım öyledir.. ❤
Gördük gördük çok şükür kalp atışını da duydukInsallah canim gordun mu keseyi? Popoma vuruyor resmen kalca kemigime ilk kez yasiyorum. Bi bardak sut iceyim bari insan tedirgin oluyor. Kalsiyum mu azaldi acaba![]()
Biraz uzun yuruduk bugun esimle ama tempolu degildi. Bi daha bu kadar uzatmicam yuruyusu. Ben hamileligi ogrendigimden beri ev supurmuyorumKısa sakin yürüyüşler yap canımz kendini fazla yorma ağır şey kaldırma. Belini zorlamış olabilirsin ev süpürdüysen falan olabilir
Masallah canimm ben daha duymadim 6+2deyim doktor haftaya carsambaya cagirdi. Dayanamicakmisim gibi geliyorGördük gördük çok şükür kalp atışını da duydukarada oluyordu. Bir kaç gündür yoktu bugün olunca korktum
![]()