Ben kahve içmeyi zaten sevmiyordum arada içerdim şimdi hiç canım istemiyor. Demli çay içmeyi severim ama günde 2 bardak açık çay anca içiyorum. Bazen onu bile içmiyorum. Kansızlık var bende daha çok kanım düşmesin diye. Ne güzel iyi haberler almışsın

kese gerçekten kalp gibi sevgi dolu bir minik geliyor
Bu arada kızlar bugün hastaneye gittim. Takvimime göre 8+0'dı tam bugün. 6 haftalıkken kalp atışını duymuştum. Bugün farklı bir doktora gittim kese, kalp atışı, boyu herşeyin çok güzel olduğunu. Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Ultrason kağıdında 8+3 yazıyor clr ama oda normal heralde. Bebişimin boyu 18.7 mm. 2 hafta öncede kalp atışını dinlemiştim üst üste dinlemek inşallah zarar vermez bebeğe bazıları sakıncalı demiş çünkü. Doktor bana birşey söylemedi.
İçimde büyüyen bir kalp var kanıtıda burda :)) kesem tam kalp gibi değil mi? :)) fasulyeye benziyordu geçen haftalarda ama bu hafta kalp gibi olmuş artık.
Bebeğin kalbinin attığını, böyle vücudunu hareket ettirdiğini gördüm ultrasonda gerçekten çok güzel bir duygu. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Eki Görüntüle 2291961