• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Paketli gidalar tüketmek her zaman sıkıntılı ama bizim asıl beslenmeye dikkat etmemiz gereken zamanlar gelecek. Ben açıkçası şimdilik çok rahat davranıyorum. Tek problemim bulantim olmasina ragmen kilo alıyor oluşum. Oğlumu 14 kilo ile doğurdum. Doktorum her baskule çıkışta canıma okuyordu. Bunda da benzer bir durum olmasindan korkuyorum. Yoksa cipsi oğün gibi kullanmadikca, cikolatayi tek tatlimiz yapmadıkça bir sorun olmaz kanaatindeyim. İlk hamileligimde acı bir şekilde öğrendiğim en büyük kural: rahat ol, asla stres yapma, detayci olma
Doğru diyorsun canım. Bende şimdiden 1 kilo aldım. 2 aylık göbeğim çıktı :D paketli ürünleri çok sevmiyorum zaten ama benim zaafım halley ve bu ara canım sürekli halley çekiyor nedense :kk77: Beni mutlu ettiği için yiyoeum bende ne yapayım 😂

Hayır cektirmedim doktorum gerek duymadı ama cektirmem gerekirdi
Aynen canım genetık test yaptırdı mı bende mesela doktorlar bır perde gıbı bır sey var dediler bır yok dediler rahım kavıslı dedıler rahım fılmı cektırecektım ama hamıle kaldım ama kesin bir şey söylemediler ancak rahım fılmınde belli olur dediler bakalım hayırlısı olsun

• Beğen
Reactions: Eva
Kızlar nemlendirici kullanmak için erken mi.sizce :KK31: su an sadece göğüslerim şişiyor

Aynen canım genetık test yaptırdı mı bende mesela doktorlar bır perde gıbı bır sey var dediler bır yok dediler rahım kavıslı dedıler rahım fılmı cektırecektım ama hamıle kaldım ama kesin bir şey söylemediler ancak rahım fılmınde belli olur dediler bakalım hayırlısı olsun
Amin canım herseyin hayırlısı inşallah bebeklerimizi kucaklayacagimiz günlerde gelir.Ben şimdi pek düşünmüyorum şunu yazdıyapsaydm bunu yapsaydım diye stres oluyorum sonra.genetik bölümünde sonuçlarım kayboldu ulaşamadım bi türlü hastane de bana uzak olduğu için gidemedim artık.

Amin canım herseyin hayırlısı inşallah bebeklerimizi kucaklayacagimiz günlerde gelir.Ben şimdi pek düşünmüyorum şunu yazdıyapsaydm bunu yapsaydım diye stres oluyorum sonra.genetik bölümünde sonuçlarım kayboldu ulaşamadım bi türlü hastane de bana uzak olduğu için gidemedim artık.
Hayırlısı cnm ama tedbır amaclı coraspin kullan doktorum bana kullanalım dedı pıhtılaşma ihtimaline karşı

hımmm... bana bir hafta eksik söyledide dr bebek için..yani benimde 7 hafta bitti ama aslında 6 tam bitti dr göre
Canim benim sat 23 mayis benimki 7 haftalik doktor bebeğe göre söylüyor boyutuna göre yani gec döllenme dedi satımı 6 hazirana çekti sat cok önemli değil yani

Kaç mg kullanıyorsun bende 100 lük kullanıyorum
100 ama daha başlamadım du an daha gebelıgın ne oldugu belli degıl daha adete 2 3 gun var dun degerım 80 di kese bellı olunca başloycak doktor

Merhaba teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun :anneadayı:
Bizde cuma gideceğiz birde uzun yola izin varmı diye soracak eşim memleketine gitmek istiyor bir kac guncuk kac alim deyince arabanız. Ile 10 saatten önce gidemeyiz ne yapsam da dr yasak dese ya :KK70:
Hihihihih hayatta gitmezdim hele 10 saat :). 2 saat ara ile izin verebilir buyuk ihtimalle. Hayirlisi olsun ;)

Arkadaşlar benim kesem aşağıda mı acaba?

Eklentiler

• IMG_20190723_220043.webp
    IMG_20190723_220043.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Back
X