• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayirlisi canm benm iki kizim var 3 de ne olursa bakalim yine kiz olur gibi geliyor bana bakalim beklip gorecez. Benim ilki ile ikinci arasinda 3 bucuk civari ikinciyle 3 arasinda da 2 bucuk yas oluyor
MaşaAllah 😍 buda erkek olur gibi geldi bana 😍 hayırlısı Rabbim den

QUOTE="Smyy21, post: 60735168, member: 674771"]
Amiiiiin :) ben 4 e kadR istiyorum ama 4. Bu kadar erken olmaz sanırım yinede gaybı bilen Allahtır :) eşim polis her gittiğimiz ile bir çocuk 😂😂 çocukların doğduğu yerler farklı 😂
Hahah öncelikle Allah bagislasin Rabbim gönlüne göre versin 😀 benimde eşim jandarma bu dogum yerinden dolayi memlekette mi dogursam hepsini diyorum eşime cok komik oluyor öbür türlü 😀😀
[/QUOTE]
😂😂
Ben de diyorum her atandığımız yerde bi tane yapalım 😂
İstanbul doğumlu kızım
Oğlum Erzurum 😂
Bu da Erzurum olur daha 3 sene var şark bitimine 🙈
Eşim diyoki niye beklemedin sanki bu işler benim tekelimden geçiyor 😂

gunaydın canım.tabi ALLAH ne derse o ama mart ayı ağırlık erkek ayıdır genelde erkek doğar bu ayda.mesela ekimin ilk haftasından sonra ağırlık kız doğar.ALLAHIN işi haddim değil konuşmak sadece olan şeylere dayanarak konuşuyorum.mesela ağustosun ilk haftası full erkek doğar.şubat ise ağırlık kız :KK66:
Kızım 8 Mart 2016 biz çoğunluğa uymamışız o zaman 😂

Günaydın
Kanaması olanlara büyük geçmiş olsun. Bir daha tekrarlanmasın inşallah. Yiyecek ekmeği varsa doğuyor. Yine de siz bol bol dinlenin. Ben oğluma hamileyken 28. haftada kontrolde yürüyüşümde sıkıntı olduğunu söylemiştim. Beni nstye yönlendirdi. Ve ne yazıkki sancı çıktı. Dogmamasi için birkaç gün hastanede kaldık. İlaçlar, iğneler... Bu sancılar 32ye kadar devam etti. 30.haftada 1cm açılmam vardı. 2-3 günde bir hastanedeyiz. Ama bunlara rağmen 38.haftada doğdu çok şükür. Evet çok stresli günlerdi, hamileliğin tadına varamadan hep yattım ama mükafatı büyük çok...
Cinsiyete gelince herkesin içine doğan kız ama benim içime doğan erkek. Sağlıkla gelsinler inşallah. Kızsa en büyük şoku oğlum yaşayacak 🙈
Yaa cinsiyetin gerçekten önemi yok sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun inşallah ve benim içime de erkek gibi doğuyor 😂

Hahah öncelikle Allah bagislasin Rabbim gönlüne göre versin 😀 benimde eşim jandarma bu dogum yerinden dolayi memlekette mi dogursam hepsini diyorum eşime cok komik oluyor öbür türlü 😀😀
😂😂
Ben de diyorum her atandığımız yerde bi tane yapalım 😂
İstanbul doğumlu kızım
Oğlum Erzurum 😂
Bu da Erzurum olur daha 3 sene var şark bitimine 🙈
Eşim diyoki niye beklemedin sanki bu işler benim tekelimden geçiyor 😂
[/QUOTE]
Yaa dün mesajina cok güldüm sanki sadece sen yapıyon 😀 ilk doğumunda mi herkes geldi yoksa her dogumunda mi ?

benim 3bebeğim olacakhayırlısıyla.1 kızım ve oğlum var.onların arasında 1 yaş fark var.şuanda küçüğüm 5 yaşında.kardeşiyle 5yaşfark olacak.dün karnımı öpüyo vekardeşimbuloşunu görüyom diyodu.erkek olacak kardeşim diyo her ikisindende var çok şükür.nasipte bakalım ne olacak.kızda olsa seviniriz erkek olsada.hayırlı ve sağlıklı olsun yeter.ALLAH isteyen herkese versin inş. bu arada benim bebekte kaza kurşunu gibi bişey oldu.olmaz deyipte korunmayı bıraktım meğersem hemen tutmuş bi baktım ağzım sulanıyo ahanda bebek geliyo dedim:halay::anneadayı:

Amiiiiin :) ben 4 e kadR istiyorum ama 4. Bu kadar erken olmaz sanırım yinede gaybı bilen Allahtır :) eşim polis her gittiğimiz ile bir çocuk 😂😂 çocukların doğduğu yerler farklı 😂
Maşallah 😀Daha gençsin sanırım. Allahın hakkı 3 tür🤣🤣 yeter 3 tane ya. Nasıl bakıcaz onlara.

Kızlar günaydınnn ,

Hayırlı cumalar herkese. Benim mide bulantım ve kusmam hafifledi çok şükür. Tamamen gitmedi ama :KK43: 3 aydan sonra tamamen gidiyo diyorlar. inşallah öyle olurrr :KK36:
Günaydın canım. Benimde hafifledi. Akşam üstü ve geceleri oluyor nedense biraz. Hatta korktum bile birşey oldu sandım ama çok şükür bir sorun yokmuş.

Günaydın canım. Benimde hafifledi. Akşam üstü ve geceleri oluyor nedense biraz. Hatta korktum bile birşey oldu sandım ama çok şükür bir sorun yokmuş.
Evet bi de öyle bişey oluyo :) bu kadar belirti yaşayıp da azalmaya başlayınca insan korkuyo ne oluyor dye :) Çok vesveseliyiz ya :)

Gunaydinlar, hayirli cumalar herkese. Dun aksamdan beri yatiyorum. Kanama yok denecek az. Hatta sanirim durdu ama hala onun sizintisi geliyor. Fakat siddetli sancilarim var. Elimle karnimi oksadigimda daha da siddetleniyor ama bebege guc verdigi i dusunuyorum. Oksaya oksaya kanama durdu, rengi kirmizidan acik kahverengiye dondu. Rabbim korusun insallah. Dua edin ne olur bu mubarek gunde.
Aşlah yardımcın olsun canım. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.

AY ŞUNA BAKIN KIZLAR NE KADAR GÜLDÜM

Eklentiler

• 08-hafta-hamilelik-5.webp
    08-hafta-hamilelik-5.webp
    28 KB · Görüntüleme: 49
Progestan iğneyi dün kestik kızlar. Toplamda 13 tane vuruldum, ama her gün olunca kalçada beze ve ciddi ağrı yaptı. Daha dün bıraktım, fitil olarak almaya devam da ediyorum ama sabah çok az kahverengi akıntı gelmiş 🙄
Benimde suan 35 -40 gun arasi olmustur daha devam ediyorm kalcada yer kalmadi ve cok aciyor neyapalm katlancaz evlatlarmizi saglikli bi sekilde kucagimiza alalimda simdiden basliyor annelik ne yollardan gectik :)

Back
X