• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması tabii önemli
Ben neredeyse kıyafet dışında çoğu şeyi aldım. Cybex eezy east twist2 bebek arabası bi de onun cybex pusetini aldım. Biz yurtdışından alınca yarı yarıya fiyat farkı olmuştu o yüzden uyguna geldi çok. Arkadaşım maxi cosi leona almıştı onu da çok beğendim.
Onun dışında kitaplığındaki kitapları hazır bebişin 😅 anne kucağı, kanguru, oto koltuğu, anne bebek çantası, nebülizatör, uyku arkadaşı, oyuncakları, burun aspiratörü, reflü yatağı, pamukları alt açma bezleri banyo setlerini de aldım nerdeyse. Biberonları, sterilizatörü falan da tamam. Ya indirimde baya düştü her şey mesela reflü yatağı 2yıl önceki fiyatına geldi nerdeyse 2katı düştü. Alınacak elbet dedim aldım. Tek anne yanına park yatak mı beşik bi ona karar veremedim onu almadım bi de odasını yapmadım. Cinsiyeti belli olsaydı hm zıbınları da sepetteydi de onları artık almıyım dedim 😂

dün bendeee çok çok çok az vizon lekelenme gördüm hmeen doktora gittim rahimde kanama flaan yoktu ama progesteron yazdı amaaa içim rahatladığından mı nedir o çok az olan lekelenmede gitti yinede kullanayımmı sizce yan etkisi varmıdır
Kuzum yan etkisi hap ise mide bulantısı falan olarak var ama bebişi koruduğu için veriyolar, ağrıların varsa kanaman varsa devam ettiriyorlar yoksa azaltıyorlar ya da bitiriyolar ama doktoruna danış bence. Sadece zararı yok bebişe

Merhaba benimde usg'de sat'a göre 3 gün bir gerilik var 9+3 yerine 9+0 çıkmıştık. benim doktorum da hiç önemli değil dedi usg görüntünüz nasıl benimki top gibi bişey verdi 🥹 usgde hiçbişey göremedim resmen
Sırtını mı göstermiş annesi sana kocaman olmuş ya yicem şuna bak 🥰🥹

dün bendeee çok çok çok az vizon lekelenme gördüm hmeen doktora gittim rahimde kanama flaan yoktu ama progesteron yazdı amaaa içim rahatladığından mı nedir o çok az olan lekelenmede gitti yinede kullanayımmı sizce yan etkisi varmıdır
bi zararı yok aksine bebeğin tutunmasına fayda sağlıyor kullan bence :)

Ben neredeyse kıyafet dışında çoğu şeyi aldım. Cybex eezy east twist2 bebek arabası bi de onun cybex pusetini aldım. Biz yurtdışından alınca yarı yarıya fiyat farkı olmuştu o yüzden uyguna geldi çok. Arkadaşım maxi cosi leona almıştı onu da çok beğendim.
Onun dışında kitaplığındaki kitapları hazır bebişin 😅 anne kucağı, kanguru, oto koltuğu, anne bebek çantası, nebülizatör, uyku arkadaşı, oyuncakları, burun aspiratörü, reflü yatağı, pamukları alt açma bezleri banyo setlerini de aldım nerdeyse. Biberonları, sterilizatörü falan da tamam. Ya indirimde baya düştü her şey mesela reflü yatağı 2yıl önceki fiyatına geldi nerdeyse 2katı düştü. Alınacak elbet dedim aldım. Tek anne yanına park yatak mı beşik bi ona karar veremedim onu almadım bi de odasını yapmadım. Cinsiyeti belli olsaydı hm zıbınları da sepetteydi de onları artık almıyım dedim 😂
ay sen bayaa bitirmişsin eksikleri maşalllahh ben o kadarına cesaret edemiyorum ya bi kaybım oldu ya o zaman bile yakın arkadaşlarım sağolsun minik hediyeler almışlardı bebek için onları bile görünce kötü oluyorum :) ama bebek arabası nornalde baya pahalı olan bi şey olduğu için alma fikri var aklımda söylediklerine bi bakıcam canım çoook sağol <3

Bende bugun tekrar gittim kontrol e ama dis kese 5+3 de kalmis duraksamis yano sozde sat tarihine gore 7 +3 7+4 gibi olmam gerekirmis ama hala bebek yok yolk kesesi de tektas goruntusu gibi gorundu kalp atimi da yok son kez carsamba kontrol edilcek yoksa hala kurtaj
Ya şimdi okudum ben şuan 9 haftalık hamileyim tahmini doğum 1-2 temmuz 5 haftalıkken keseyi gördük 6+2 deyken bebeği ve kalp atışını duyduk ben 3.haftada beta hcg takibi ile öğrendim kalp atımına kadar olan süre çok zordu benim için belki ilk hamileliğim ve yaşım küçük olduğu için olabilir inşallah güzel haber alırsınız belki geç döllenme olmuştur size göre hafta odur ama geç döllenmeyse değişiyor benimde şuan 10+5 olmam lazım ama geç döllenme o yüzden Allah’tan ümit kesilmez tavsiyem muayne olmadıysanız bir başka doktora daha görünün ✨🫶🏻

Ya şimdi okudum ben şuan 9 haftalık hamileyim tahmini doğum 1-2 temmuz 5 haftalıkken keseyi gördük 6+2 deyken bebeği ve kalp atışını duyduk ben 3.haftada beta hcg takibi ile öğrendim kalp atımına kadar olan süre çok zordu benim için belki ilk hamileliğim ve yaşım küçük olduğu için olabilir inşallah güzel haber alırsınız belki geç döllenme olmuştur size göre hafta odur ama geç döllenmeyse değişiyor benimde şuan 10+5 olmam lazım ama geç döllenme o yüzden Allah’tan ümit kesilmez tavsiyem muayne olmadıysanız bir başka doktora daha görünün ✨🫶🏻
Carsambayi bekliyorum artik 2 doktor a baktirdim ayni seyler soylendi bos gebelik olarak dis kese 5+3 te kalmis gorunuyor dedi doktor bakalim hayirlisi ins duruyordur ama yolk kesemiz tektas seklinde bunun iyi birsey oldugu soylendi ama nasip artik

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
benide ekler misiniz yaş 27 ilk çocuk sat aslnıda 6 ekim ama geç döllenmeden 15 ekim kese 5+2 kalp atışı 6+6 tahmini doğum 22 temmuz

ay sen bayaa bitirmişsin eksikleri maşalllahh ben o kadarına cesaret edemiyorum ya bi kaybım oldu ya o zaman bile yakın arkadaşlarım sağolsun minik hediyeler almışlardı bebek için onları bile görünce kötü oluyorum :) ama bebek arabası nornalde baya pahalı olan bi şey olduğu için alma fikri var aklımda söylediklerine bi bakıcam canım çoook sağol <3
İnstagramda uzmanebe.ayse hesabını takip etmiyorsan öneririm çok indirimli ürünleri anlık koyuyor baya güzel yakalıyosun, araba incelemeleri de var bence bakabilirsin 🥰

Kuzum her zaman, başka şeyler alacağın zaman da ben aldıklarımı söylerim sana istersen. Biliyosun benim de hikayem benzer sadece bu ekonomide fiyatları görünce üzülmek istemedim, zaten tss de kapsamıyor gebeliği onlar da apayrı masraflar dedim bari buradan düşsün 😅

Hangi ülkeden aldınız bebek arabasını

Back
X