• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar, bende 7+3 teyim. Keseyi ve kalp atısını gördük ama duyamadık cok minikti ses gelmez dedi dr. Allah tan bir mani cıkmazsa muhtemel dogum tarihimiz 20.03 e denk geliyor. 2. Gebeligim ilk kızımda mart doğumlu üstelik satlarım ve muhtemel dogum tarihlerinin arasında da 1 gün var :). Bu gebeligimden önce bir düsük yasadım biraz rahim duvarım incelmis kürtajdan dolayı progestanla destekliyoruz. Dilerim hepimizin sonuna kadar hersey yolunda gider..

İnternette farklı farklı çıkıyor mesela ben Kasım 1992 doğumluyum 2019-1992=27 +1 28 yaşa göre mi bakmalıyım yoksa daha Kasım gelmediği için yaşımı doldurmadığımdan 26+1 27 yaşa göre mi bakmalıyım iki türlü de hesap var .siz biliyor gibisiniz
en iyisi otomatik çin takvimi :halay:yaz google amcaya çıkıyor :KK49:

Benim tam tersi bugun ilk defa mide bulantisi ve bas agrisi oldu . migrende var bende ortaya karisik biseyler yasiyorum suan :-(

3 gün önce benim de migrenim tuttu:KK61: bulantı kusma iki katına çıktı tabi. İlaçta alamıyorum çok çok zorladı o gün beni. Gelmez inşallah migren tekrar canım hamilelikte çok daha zormuş

Günaydın bu gün 11.15 te benim de randevum var 🥰
Aslında ilk randevum ama belki bi süpriz olur kalp atışı duyarım 3. Çocuğum olmasına rağmen baya heycanlandım 🙈
6+o ❤️
Bana dua edin 😘😘
İnşallah duyarsin canım.
Benim ilk olacak nasipse ama kaçıncı da olsa bence heyecan bitmez☺

Merhaba kızlar, bende 7+3 teyim. Keseyi ve kalp atısını gördük ama duyamadık cok minikti ses gelmez dedi dr. Allah tan bir mani cıkmazsa muhtemel dogum tarihimiz 20.03 e denk geliyor. 2. Gebeligim ilk kızımda mart doğumlu üstelik satlarım ve muhtemel dogum tarihlerinin arasında da 1 gün var :). Bu gebeligimden önce bir düsük yasadım biraz rahim duvarım incelmis kürtajdan dolayı progestanla destekliyoruz. Dilerim hepimizin sonuna kadar hersey yolunda gider..
İnşallah canım ❤

günaydın... bizde kalp atışını duyduk garip ama doktor sğ yada sol yumurtada döllenmesine bakarak hemen cinsiyet tahmininde bile bulunduo_O

İnternette farklı farklı çıkıyor mesela ben Kasım 1992 doğumluyum 2019-1992=27 +1 28 yaşa göre mi bakmalıyım yoksa daha Kasım gelmediği için yaşımı doldurmadığımdan 26+1 27 yaşa göre mi bakmalıyım iki türlü de hesap var .siz biliyor gibisiniz

Gece ozel mesaj atmistim mesajina bakar misin? ☺️

İlk ne ne zaman gittiniz kontrole kalp atışını ne zaman duydunuz
Ilk 5+5 de gittim sadece kese gördük 10 gün sonraya randevu verdi kalp atisi için ama ben biraz daha bekleyeceğim arife günü açık olan bir yerden randevu alıp baktiracagim.
Sebebi de şimdi 6+1 de kalp atisi duyulmayabilir moralim bozulur bi hafta. En iyisi daha garanti olsun 6+6 da gideceğim

Günaydın bu gün 11.15 te benim de randevum var 🥰
Aslında ilk randevum ama belki bi süpriz olur kalp atışı duyarım 3. Çocuğum olmasına rağmen baya heycanlandım 🙈
6+o ❤
Bana dua edin 😘😘

Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım. Ben 6+3te duymuştum ilk bebeğimde belli olmaz duyarsın belki.

Back
X