• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim doktorum keseyi gorunce istedi tahlilleri 5+2de sizinkiler biraz rahat mı davranmis. Hatirlatsaniz iyi olur sanki.
Aynen benim doktorum rahat birisi valla iyi mı kötü mu anlamadım ama güveniyorum kendisine. Ama bi profesöre gideceğim ben yine de uzun uzun baksın diye.

Ben aslinda yok kesesini bilmiyordum burda ogrendim. Sanirim benimkinde daha gorunmuyor bende resmini atayim. Birde benim bu ucuncu gebeligim canm eylulde 2 yasayacak onu emzirdigim icin gogus hasasiyetini pek anlayamiyorum. Ama tenimde incelme var onu farkettim. Ara ara kasik larda agri oluyor. Bazende yediklerim afedersin gaz yapiyo sanki onun sancisi oluyor. Ben afedersiniz cok genlesiyorum sanki bisey olur die de tedirgin oluyorumEki Görüntüle 2295770
Birşey olmaz canım allah sağlıkla kucağımiza verir insallah . Evet seninkini çok yakinlastirmamis sanirim ayy nasil bekliceksek 10 gun bayrama denk geliyor zaten 😂

ne güzel benimkide 13:30 da randevum bakalım sabırsızlanıyorum güzel haberlerle gelelim

benim ankaradaki doktorum karından usg ile ilk haftalar idrara sıkışık gel çok daha net gözükür dediydi vajinal bakacaksa sıkışıklığı boşaltmak lazım onuda öyle net göremiyor

oyyyy maşaallah sübhanallah yavrum benim tekmelerinide yazacağız buradan inşaallah o ağlaklığı sorma herşeye ağla ağla helak oluyorum

canım benim gözün aydın darısı bana olsun inşaallah iğne olarak ne yazdı kaçlık birde vajinal mi baktı
Yok canım karından baktı. Iğne oksapar 0.4 ml canım . Sen de haber ver bize merak ederim. Hayırlısı inşallah canım benim. :KK200:

Py

Paylasabilir misin cok merak ediyorum 7.haftamdayim benimki ne alemde acaba. 16.15te randevum var ben de paylasicam fotosunu🤭🤲
20190805_133049.webp

Bak kol çıkıntısı top şeklinde gibi duruyor

Ben aslinda yok kesesini bilmiyordum burda ogrendim. Sanirim benimkinde daha gorunmuyor bende resmini atayim. Birde benim bu ucuncu gebeligim canm eylulde 2 yasayacak onu emzirdigim icin gogus hasasiyetini pek anlayamiyorum. Ama tenimde incelme var onu farkettim. Ara ara kasik larda agri oluyor. Bazende yediklerim afedersin gaz yapiyo sanki onun sancisi oluyor. Ben afedersiniz cok genlesiyorum sanki bisey olur die de tedirgin oluyorumEki Görüntüle 2295770
kalp atışı duymadınızmı daha canım..

Back
X