- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- 103
İnş canım benimGecmis olsun canim korkma dinlen gecicek insaallah benim kipkirmiziydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım benimGecmis olsun canim korkma dinlen gecicek insaallah benim kipkirmiziydi![]()
Yok cnm istenmedi vallaEki Görüntüle 2295783
Bak canım bu listeyi istemesi lazım senden
Mesaj attım cnmdoktoruna bir sor canım
Bakın canım ben size birde ilk bebeğimin 8+5deki görüntüsünü atayım ama onda farklı doktora gidiyordum ve buradaki en iyi ultrasonduPy
Paylasabilir misin cok merak ediyorum 7.haftamdayim benimki ne alemde acaba. 16.15te randevum var ben de paylasicam fotosunu![]()
Canım inş benimkine de bişey olmaz yabenimde olmustu 17. gunde baya acik kirmizi kan bende de hemen coraspirinu kesip progestan igne vermislerdi 2 dozu tek seferde hergun cok sukur bisey olmadi
Bebegi gorene kadar bende inanamiyordum. Kalp atisi sadece rahatlatmisti. Ama bebegi gordum cok farkli. Hala bile kizimdan baska bebegi nasil sevebilirim onu kizimdan daha cok severmiyim dusuncesi var. Kizim daha kucuk geliyo sanki ona haksizlik olmus gibiKızlar ben hala inanamıyorum ya hamile oldğma![]()
Ayy masallah darisi bana insallahEki Görüntüle 2295782
Bak kol çıkıntısı top şeklinde gibi duruyor
evetttt Rabbim nasıl yaratıyorrBakın canım ben size birde ilk bebeğimin 8+5deki görüntüsünü atayım ama onda farklı doktora gidiyordum ve buradaki en iyi ultrasonduEki Görüntüle 2295788
Bakin ayaklar yukarda nasıl belli 8+5
Mdmray
merhaba hayırlı olsun kalp atışını duydunuz mu acabaBende burdayım teyzeler![]()
5.haftadaInşallah gönlünce olur herşey olur kuzum . Bende kontrole gittim bugün kese gözüktü bebek gözükmedi canım çok korkuyorum boş gebelikten ama doktor sorun yok dedi bilmiyorum . Boş gebelik olduğunu doktor kacinci haftada söylemişti sana canım
Insallah canim senin bugundu degil mi?? Sende paylasirsan cok sevinirimA
Ayy masallah darisi bana insallah![]()
Ayaklari nasil ama minnak melegimin❤ demekki 8. Haftada oyle oluyorlarevetttt Rabbim nasıl yaratıyorr![]()
Kontrole gittinmi cnm gördün mü bebişim...boş gebelik yaşadığında belirtilerin nasıldı..benimde yarın randevum var çok korkuyorum boş olacak diye..hiç belirtim yok çünki5.haftada
Dünyanin en guzel duygusu bu bence. Ben her ultrasona gireceğim gün heyecandan şekilden şekile giriyorum. Allahim güzel haberler paylasirim ben de sizinleAyaklari nasil ama minnak melegimin❤ demekki 8. Haftada oyle oluyorlar![]()
Ilk haftalarda oyle cok bi belirti yasamiyorsun canim stres yapma 6 ve 7. Haftalarda basliyor bulantilar vs. O da herkeste olmayabiliyormuş.Kontrole gittinmi cnm gördün mü bebişim...boş gebelik yaşadığında belirtilerin nasıldı..benimde yarın randevum var çok korkuyorum boş olacak diye..hiç belirtim yok çünki
Bende iş yerindeyim şuan sığamıyorum bir yerlere saat 18.30 da randevum zaman da geçmiyorDünyanin en guzel duygusu bu bence. Ben her ultrasona gireceğim gün heyecandan şekilden şekile giriyorum. Allahim güzel haberler paylasirim ben de sizinle
Evet canim gerci benim heyecan yerini korku birakti ilkinde sorunlar yasayinca ama yinede cok guzel❤Dünyanin en guzel duygusu bu bence. Ben her ultrasona gireceğim gün heyecandan şekilden şekile giriyorum. Allahim güzel haberler paylasirim ben de sizinle
Bende iş yerindeyim şuan sığamıyorum bir yerlere saat 18.30 da randevum zaman da geçmiyor![]()