• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Doktora sormuştuk bu durumu doktor bir sıkıntı olmayacağını söylemişti bazı gebeliklerde ris olabiliyormuş kanama varsa bebek aşağıda tutunmuşsa vs bize bir sıkıntı olmadığı söylendi biz de şey ettik yani 🙈

Selamlar herkese ❤
Öncelikle 11 ve 14. Haftalar arası yapılan ikili testi hatırlatayım arkadaşlar. Ben 23 Ağustos’a randevu aldım. Doğum yaptığım özel hastane 600 tl dedi. Bende vakıf hastanesinde 200 tl ile yaptıracağım. İkili testte hem kan alınıyor hem ultrasona bakılıyor. İkisi bir değerlendiriliyor. Genellikle doktorlar tavsiye ediyor.
Sakatat mevzusuna gelecek olursak kızımda kokoreç yemiştim sanırım 2 kez. Abartılmadığı sürece sorun olmaz inşallah.
Benim size asıl söyleyeceğim ben kızımda haftada 2-3 kez balık yemiştim. Yürümesi, konuşması herşeyi erken oldu. Bu sefer yine mevsimi başlar başlamaz bulantılarım da geçmiş olursa yiyeceğim. Özellikle zeka gelişimi için çok önemli.
NOT: Başkası söylese inanmazdım ama ben bu bebeğin hareketlerini farkediyorum. Özellikle sırt üstü yattığımda. İkinci, üçüncü gebeliklerde ilk gebeliğe göre daha erken fark edildiğini duymuştum ama bu kadar olabilir mi 🙄
Tüm doktorlar bumu söylüyor ilk gebeliklerde geç hissediliyor 2. Gebelikte daha erken hissediliyor ve karın daha çabuk büyüyor diye inşallah sağlıkla alırız kucağımıza maşallah🤰

Selam kızlar. 9. Haftadayım bende 2 gündür sürekli Bi baş ağrısı var akşamları artıyo. Bulantı desen 24 saat vitamini bile kullanamıyorum. Bu baş ağrısı beni baya zorluyo yaşayan var mı baş ağrısı problemini?
Ben yaşıyorum canım. 2 günde bir tutuyor. Çok sinir bozucu😤😤

Sen yapmadıysan daha iyi. Ama iyiki sormuşsun sakatatın bu kadar yasak olduğunu ben bilmiyodum. A vitamininden falan haberim yoktu. Ama bayramda yerim herhalde tabi pişirirken fenalaşmazsam :KK70:
Kizlar bayramda etleri de ellemiceksiniz dimi?
Ilk 3 ay cok tehlikeli fetus icin yaziyor:KK17:

benim eskiden migrenim vardi gluteni 2 sene boyunda hayatimdan cikardim cok sukur gecti agrilarim... gluten migreni cok fazla tetikliyor .. bagirsaklar gluteni cok zor sindiriyor ve sindirirken zorlanan beden migren olarak tepki veriyor... benimde yarin doktor randevum var ve cok heyecanliyim...

Back
X