• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tek Tesellim Tek Tesellim canım bişey soracam tam anlayamadim da senin bebegin varken yok diye mi kürtaj oldun yoksa gelismedi diye mi ?
Canım gecen hafta cumartesi kontrol vardı doktor bebek yok olusmams dedi haftayı bekldm bnde bugun yani baska doktora gittm oda dedi yok bebek diye snra bidaha da baskaskna gittm oda bebek var nasıl bos demisler dedi ama ölmüs işte ölü bebegi aldılar anlayacagn bebegim varms 0.23 cm hmde 8 hafta 2 günlük ama yine olmadı malesef Rabbım bidaha Yasatmaz insAllah

Canım gecen hafta cumartesi kontrol vardı doktor bebek yok olusmams dedi haftayı bekldm bnde bugun yani baska doktora gittm oda dedi yok bebek diye snra bidaha da baskaskna gittm oda bebek var nasıl bos demisler dedi ama ölmüs işte ölü bebegi aldılar anlayacagn bebegim varms 0.23 cm hmde 8 hafta 2 günlük ama yine olmadı malesef Rabbım bidaha Yasatmaz insAllah
Hmm anladim canim Inşallah Rabbim bidaha yasatmaz en kısa zamanda tekrar nasip etsin

Bende bulantı var ama kusamıyorum. Rahatlamak için parmak verip kusuyorum kusunca rahatlıyor mide gerçekten :kusmuk::-)
Ben de öğüre öğüre kusuyorum zorla. Aslinda tam bulanti da değil bulantı en cok açken oluyo öğün atlarsam falan. Benim sorunum gaz. Resmen gaz bombasi oldum. Midem bagirsaklarim kendini imha edicek az kaldi :işsiz:

Kızlar Nasılsıniz?
Benim midem fena bu gece nasıl uyucam bilmiyorum.Bi türlü kusamiyorum napcam çok kötüyum :KK43:
Ben de sürekli geğiriyorum afedersiniz. Bulantı da ara ara oluyor. Ama kusamıyorum ben de😒
Bende bulantı var ama kusamıyorum. Rahatlamak için parmak verip kusuyorum kusunca rahatlıyor mide gerçekten :kusmuk::-)
Ben de öğüre öğüre kusuyorum zorla. Aslinda tam bulanti da değil bulantı en cok açken oluyo öğün atlarsam falan. Benim sorunum gaz. Resmen gaz bombasi oldum. Midem bagirsaklarim kendini imha edicek az kaldi :işsiz:
Boş bulantı çok fena ya 🥴 parmak atsam kusarım ama ozamanda çok fena olurm

Gaz bendede aşırı var sancı yapıyo bide 💨😂

onu ben hiç anlamıyorum geç döllenme olayını ben 30 günde 1 regli oluyorum kafam çalışmıyor o işlere sağlıklı olsunda geç döllensin

hadi bakalım çok şükür tez vakitte kalp atışınıda duyarsın inşaallah
Benim de temennim saglikli olmasi tabi . hayirlisi canm bekleyip gorecegiz

O degilde kusmayada raziydim şu tükürük artışı olmasaydı iyiydi onceki gebeligimdede oldu bundada oldu yutulmuyor tasla geziyorum ona tukuruyorum varmi benim gibi olan badir gozuken birsey gerci

O degilde kusmayada raziydim şu tükürük artışı olmasaydı iyiydi onceki gebeligimdede oldu bundada oldu yutulmuyor tasla geziyorum ona tukuruyorum varmi benim gibi olan badir gozuken birsey gerci
Ay benm ağzım tükürüklenşnce direk kusarım ben 🤢 çok fenaymış seninki

Ben 6+4 de duydum kalp atışını sata göre 9. Haftamdayken yani. . Oyüzden siz doktorların dediği haftaya göre hareket edin. Satı unutun. Ben ilk öğrendiğimde gittiğim doktor bana bu bebek sağlıksız düşer zaten dedi. 3 ay öncede bir düşük yaşamıştım eve gelip hüngür hüngür ağladım. Ama 2 gün sonra tekrar gittiğimde yolk sacı gördüm başka bir doktorda. Sabretmekten başka çaremiz yok. Zaten rızkı yoksa ne yaparsak yapalım nasip olmuyor. Rızkı varsada zaten sabırla bekleyince herşeyi görüyoruz. Kendinizi yıpratmayın kötü şeyler düşünerek. Bende çok takıyorum hala acaba birşey olurmu diye ama insan böyle durumlarda birbirine destek olmak zorunda. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim neylerse güzel eyler.
Cok dogru soyluyorsun canm. Hakkimizda hayirlisi bekleyip gorecegiz. Iste yinede bende hep bi soru isareti biraz cok takanlardanim galiba

Back
X