• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gebeliğin ilk donemlerdınde cok uyuyormuydunuz kızlar..ben resmen ağlıyordum cok uykum geldıgı ıcın ama sımdi yıne uyku yok 🙄

Kizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi
Geçmiş olsun

Kizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi

Çok gecmıs olsun 🙏

Kuzum Allah yardimciniz olsun yaa.. nasil zor degil mi ya ?? Helal olsun ne diyeyim fedakarlik iste
Zor tabi ama çocuğu bırakacağımız kimse yok. Eşim iki üniv bitirdi. Yüksek lisans yapıyor ama meslekleriyle ilgili bir şey yapamıyor. Benim de gözüm arkada kalmıyor.

Kızım dün okulda altına yapmış. Utanmış, öğretmenine söylememış. Ögretmen de fark etmemiş. Sanırım baya kalmış o şekilde. Eve gelir gelmez bir daha yaptı tuvaletini. Babası almaya gittiğinde fark etmişler. Okuldaki yedek kıyafetlerle değiştirip getirmiş ama üşütmüş sanırım. Bugun hasta, ateşi var. Çocuk hasta olunca çok üzülüyorum. Ben hafif ateşte bile bu kadar üzülüyorken, içim acıyorken ağır hastalıkları olan çocukların anne babaları neler hissediyor acaba. Hepimizin evlâdı sağlıklı olur inşallah. Kuzum gözünü açamıyor ya :cry:

Çk gecmıs olsun 🙏Rabbım hastanelerde yatan hastalarımıza şifa versın. ana babalara sabır İhsan etsın ınsallah AMİN 🙏

Kizlar ben 6.5 ayimi sukur sag salim bitirdim birsey kalmadi sukur hem korku hem heyecan var korku simdiki gibi rahat bir yasantim olamicak heyecan ise yavruma kavusmak
Cocuk olduktan sonra hep varmis gibi oluyor. Oncesine dair anilari hatirlamak bile zor oluyo.

Ilk gebelıgımde sezeryanda hıc bır sıkıntı yasamamama ragmen bır dogum korkusu sardı benı 😐ya uyanamazsam dıye 😞

Back
X