Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Cherry Mom Cherry Mom Canım kusura bakma biraz karışık yazmışım inşallah açıklayıcı olmuştur
çarşamba gunu sonucta verilmiyor kanda ,
diger gunlerde gidebilirsin
biz cuma günü gittik
sonucu eşinde alabilir baskasi alamazmış mesaj gelicekmis sonuc cikinca ona gore tekrardan gidicez

Bunu yaşayan arkadaşlar var aramızda. Onlar daha net bilgi verir sanki. cebellato cebellato babylovee babylovee
Yani ben yerleşme diye yorumluyorum canım bebek büyüdükçe bizim organlarımızın yerleri ya da hareketleri kısıtlanıyor, benim de kanama alanım görünmüyor doktorum da bunlar olabilir kırmızı ve yoğun olmadığı sürece normal kabul ediyoruz dedi, kanama alanı varsa tabi farklı bende herhangi bir kanama alanı görünmüyor o yüzden böyle yorumluyorum :) inşallah bir daha görmezsin🌼🌼🌼

Ödemi olan arkadaşlarım ozelliklle sık idarara da çıkıyorsa mutlaka protein kaçağı olup olmadığına baktırsin idrar vererek baktirabilirsiniz. Ben oğlumda çok cektim odemden o yüzden şimdi biri bana ödem deyince korkuyorum meğer bende bayağı protein kaçağı varmış. Özellikle idrarinizi yaptığında köpüklü bir idrarsa baktırın derim. Amacım sizleri bilgilendirmek korkutmak değil asla yani tecrübe edindim çünkü bu konuda artık
Canım senın mesajını görünce hemen kan degerlerıme baktım. Protein kacagı varmış. Suan acildeyım. Ama arastırdıgıma göre 20. Haftadan sonra goruluyormus genelde. Bu haftalarda olabılır mı? Nedır tam olarak baya korktum😞

Merhaba değerli anne adayları
Bu konuyu bir süredir takip ediyordum, ben de 12 haftalık gebeyim kısmetse ve doktorum ocak başı gibi söyledi tahmini doğum tarihini. Bu gruptaki konuşmaları sıcacık buluyordum o yüzden sık sık bakıyordum😊

Belki benim yaşadığımı yaşayan vardır diye sormak istedim, mide bulantım oluyordu herhalde 7-8. Haftalardan beri var, şu aralar çok şükür azaldı ama yine geçmedi. Ben de sürekli bir şeyler yiyorum bastırsın diye ve çok sık ekmek peynir vs yediğim için fazla kilo almaktan da endişe duydum ve doktoruma danıştım. Prilam’ı önerdi.

Dün gece iki adet aldım sabah uyandığımda bir sorun yoktu ama bir saat kadar sonra öyle garip oldum ki hani bayılmadan önce gözleriniz falan kararır ya onun gibi. Ve böyle sersemledim vs. Ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim öyle geçti ve ayrıca bende aşırı uyku yaptı bu ilaç gündüz üç saat uyumuşum😲

İlacı kullananların yorumlarını merak ettim, yan etki yaşayan oldu mu acaba..

Arkadaşlar herhangi bi kanama alanı yok kese filan gayet iyi ama 2 gün önce ve bugün kanamam oldu az sürüyor kesiliyor doktora gittik geçen serum verdi bugün hicbisey yapmadan gönderdi neden olabilir ki gözüken bisey yok
Oncelikle geçmiş olsun 💗 eğer kanama alani yoksa doktorun da korkulacak birsey yok dediyse bu kanamalara lekelenmelere malesef ki yapacak hicbir sey yok.. kizlar biliyorlar ben cok cektim hala da devam eden belli araliklarla lekeler falan oluyor. Allaha sığınıp bebegimi ona emanet ediyorum çünkü doktor da yapacak birsey olmadigini söylüyor. Rahim agzindaki yumusamadan dolayi oluyormus bu tarz kanamalar lekelenmeler. Mesela iliski yasiyorsaniz kesinlikle ara verin..
Ben kendi doktorum dışında acile de gittim 2 3 kere bana serum igne hic bisey yapmadilar. Direkt git evde dinlen dediler. En son gittigimde bi yatıralım ama onda da hicbisey yapmiycaz sadece burda yatcaksin serum fln vermiycez dediler. Çünkü yapilan bir müdahale olmuyor.
Icini ferah tutmaya çalış biliyorum aşırı zor birsey ama bebeginin seni hissettigini unutma annesi.. hep dua ediyorum hem kendime hemde tüm hamilelere bende dahil kimse yasamasin kanama lekelenme gerçekten diger tüm sikayetler bir sekilde geciyor ama o bir damla leke bir damla kan insanin elini ayağını titretiyor korkudan ..
Sadece sakin olmaya çalış. İnşallah bir an önce gecer. Bol istirahat et bacaklarini yükseğe uzat. Bebisinle konus hayaller kur 💗🌸

Kızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine 😔
Benimde bel ağrım biraz arttı son günlerde sağ bacağıma da vuruyor. Ama ben günde 9-10 saat kadar ayaktayım hemde pantolonlarımın belinin artık sıkmaya başlaması sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Tamamen lastikli pantolonlara geçiş yapacağım, bugün o şekilde giyindim çok rahatlattı beni. Bende magnezyum kullanıyorum bir işe yaradığını da düşünmüyordum ama kullanmasam belki kitlenirdim bende.

Bu konuyu bir süredir takip ediyordum, ben de 12 haftalık gebeyim kısmetse ve doktorum ocak başı gibi söyledi tahmini doğum tarihini. Bu gruptaki konuşmaları sıcacık buluyordum o yüzden sık sık bakıyordum😊

Belki benim yaşadığımı yaşayan vardır diye sormak istedim, mide bulantım oluyordu herhalde 7-8. Haftalardan beri var, şu aralar çok şükür azaldı ama yine geçmedi. Ben de sürekli bir şeyler yiyorum bastırsın diye ve çok sık ekmek peynir vs yediğim için fazla kilo almaktan da endişe duydum ve doktoruma danıştım. Prilam’ı önerdi.

Dün gece iki adet aldım sabah uyandığımda bir sorun yoktu ama bir saat kadar sonra öyle garip oldum ki hani bayılmadan önce gözleriniz falan kararır ya onun gibi. Ve böyle sersemledim vs. Ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim öyle geçti ve ayrıca bende aşırı uyku yaptı bu ilaç gündüz üç saat uyumuşum😲

Ben 6. Haftadan beri ilaç kullanıyorum dediğin gibi bayılma hissi yaşamadım ama gün içinde ilacı içtiğimde uyku yapıyor kesinlikle. Bende gece yatmadan 2 tane içiyorum sabah uyandığımda başka bir ilacım var onu içiyorum. Belki o bayılma hissi dediğin tansiyon düşmesi olabilir çünkü belirtiler onu gösteriyor göz kararması vs 🤗

Cherry Mom Cherry Mom Canım kusura bakma biraz karışık yazmışım inşallah açıklayıcı olmuştur
çarşamba gunu sonucta verilmiyor kanda ,
diger gunlerde gidebilirsin
biz cuma günü gittik
sonucu eşinde alabilir baskasi alamazmış mesaj gelicekmis sonuc cikinca ona gore tekrardan gidicez
Ultrasona göre kaçıncı haftada gittiniz benim sata gore 12. Haftayim ama ultrasona göre 11. haftaya giriyorum cok bulantim oluyor bnde ankaradan gideceğim gidebilirsem

Ben 6. Haftadan beri ilaç kullanıyorum dediğin gibi bayılma hissi yaşamadım ama gün içinde ilacı içtiğimde uyku yapıyor kesinlikle. Bende gece yatmadan 2 tane içiyorum sabah uyandığımda başka bir ilacım var onu içiyorum. Belki o bayılma hissi dediğin tansiyon düşmesi olabilir çünkü belirtiler onu gösteriyor göz kararması vs 🤗
Aa belki de. Hiç tansiyon düşmesini düşünmemiştim çok teşekkür ederim😊

Selam canım ben prilamı günde 4 adet kullandım 🙈 gece yatmadan 2 tane hatta sabah öğle akşam 1er tane daha içebilirsin dedi. Ama ben sabahları iyi olduğum için içmedim. Bide gece 2 adet vermelerinin sebebi uyku yapsınki dinlenelim diyeymiş. Uyku yapıyor yani bendede öyleydi. Bide artık gebesin halsizlikler tansiyon düşmeleri çok normal. Ben evde kimse yokken duşa bile giremiyorum 😥

Canım senın mesajını görünce hemen kan degerlerıme baktım. Protein kacagı varmış. Suan acildeyım. Ama arastırdıgıma göre 20. Haftadan sonra goruluyormus genelde. Bu haftalarda olabılır mı? Nedır tam olarak baya korktum😞
canim bu haftalarda endişeleneceğin bir durum yok 20. Haftadan sonra protein kaçağı ile birlikte tansiyon vs yukseliyorsa sıkıntı olabilir o yüzden endişelenme, yani korkacağin bir durum yok canım benim idrarında normalden fazla protein çıkmış. Ama bu haftalarda sıkıntı olmuyor sen 20. Haftadan sonra takip edersin kendini yine. Acilde ne dediler peki? Endişelendirmek istemezdim ya ama farketmende iyi olmuş tabi

Kızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine 😔
Be bunu en baştan beri yaşıyorum ama oğlumla çok ayakta kaldığım için de olabilir sanıyordum. Sol kalçam özellikle kitleniyorum ve magnezyumun da faydası yok..oğlumda hiç yaşamamiştim ya kramp vs hiç olmamıştı

Ultrasona göre kaçıncı haftada gittiniz benim sata gore 12. Haftayim ama ultrasona göre 11. haftaya giriyorum cok bulantim oluyor bnde ankaradan gideceğim gidebilirsem
sata gore12+1 di ultrasonda 12+2 di gittigimde ama orada hic sata gore ultrasona gore kac haftaliksn diye ayırt etmediler
suan kaçıncı haftadasin dediler sadece
yani bir onemi olurmu bilmiyorum 12.haftayı doldurmak gerekiyormuş ama ultrason mu sata gore diye ayırt edilir mi bilmem 1 hafta daha bekle istersen

Kızlar günaydın kanda total protein ve albumin dusuk çıktı. Ama idrarda protein kacagı negatif çıktı. Acillerde kadın doğum Dr olmadıgı için yorum yapmadılar. Uzmana gıt dediler. Ne hissedeceğimi bilmiyorum. Sadece kan da problem oluşturur mu bilginiz var mı?

Back
X