2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar şaka Bı yana cidden leslie Cok acaıp zayıflatıyor zamanında anamla benim oglan gozumun onunde cekırdek citleyıp tv izlerkene ben kulaklıkla pcden leslie calıstım 20 kilo verdim Cok Iyı Cok. Ama emzirme cooooktan bıtmıstı beslenmeme Cok dıkkat edebiliyordum suan biraz daha kasıyorum mecburen bebem emiyor :emir_bebek:anası yisin totosunuu:KK36:
Büyük oglumda emzirme dönemin sonunda kendim arastirarak diyete baslamistim, 18 kilo vermistim.

Bu seferde 18 kilo vermem gerekiyor.Daha erken basladim diyete, sütü azaltmadan veririz insallah.

Ana kucağı aldım ben fisher price'ın manuel sallanıyor. Koyuyorum ona 2 sallıyorum uyuyor. Mutdakta işim olduğubda koyuyorum mutfağa yanıma getiriyorum beni izliyor duruyor öyle 15 dakka falan. Bence büyük rahatlık ben çok beğendim. Titreşim modu var bide bizde oda çok gazı olduğu zaman çalıştırıyorum susuyor.
Fiyatı nedir canım. Ne kadarlık olana kadar kullanabiliriz bunu

Canım benim bebeğimde 2 ayında en fazla 750 gr felan almıştır ama ilk ay 1100 gram almıştı, 600 alsa yeter demişti doktor bana
Ama neden almıyorlar kilo hala 5 kilo olamadı 😓😓
Ben üzüldüm biliyorum allah başka dert hastalık vermesin bugün aşılarını oldu masum masum duruyo
Çok ağlayasım var
İyiki memlekettendeğilim kimse görmüyor yoksa zayıf derdi herkes moralim bozulurdu
Ben o kadar güçlü değilim malesef

Büyük oglumda emzirme dönemin sonunda kendim arastirarak diyete baslamistim, 18 kilo vermistim.

Bu seferde 18 kilo vermem gerekiyor.Daha erken basladim diyete, sütü azaltmadan veririz insallah.
Aynen bende kendim ayarlıyordum hatta cevrem sasırmıstı Nsıl verdin bukadar dıye. Kendi taktıklerımle tamamen. Biyere oturmaya giderken tatlı tutlu istemezdim asla. Kalabalık gıdıyor sak ben meyve yerdim sutlacmı yapılmış bir kasık goz hakkı baklavamı var ceyrek ısırık goz hakkı once lerı haftada bir odul sonraları 2 haftada 1. Salatayı bile dozunda yerdim aksam 6 en gec yer o saatten sonra meyve dahi yemezdım.pilavı makarnayı haslama yerdim. Ya daha neler neler ama sımdı oyle olmaz ☺

Ama neden almıyorlar kilo hala 5 kilo olamadı 😓😓
Ben üzüldüm biliyorum allah başka dert hastalık vermesin bugün aşılarını oldu masum masum duruyo
Çok ağlayasım var
İyiki memlekettendeğilim kimse görmüyor yoksa zayıf derdi herkes moralim bozulurdu
Ben o kadar güçlü değilim malesef
Bazi çocuğun yapisi nasilsa oyle gidiyo ben bunu anladim. Mesela yusra daha hamileyken haftasi hep geriden takip ederdi. Beklenenden zayif dogdu. Sonra ilk 6 ay mama sayesinde güzel kg aldi ama bagisikligi hep dusuktu cok hastaliklar gecirdi... Ve suan baya yasina gore zayif. Masallah diyeyim en son subatta hastalandi. Ama bir suru ilac kullaniyoruz koruyucu.
Eslem hamileyken de önde gidiyodu. Acildeki dr şişko demişti. Şimdilik kg alimi normal seyirde oyle 1.5 2 kg aldigi yok ama emmeyi seviyor. Ek gıda sever mi sevmez mi bilemeyiz. Belki sevmez o zaman hizli kg kaybeder. Cunku emekleme yurume ile kg kaybı illa olcak. Belki senin bebeginde ek gida cok sevecek cok kg kaybetmeden normal seyirde sürdürcek. Yeterki saglik olsun

Yazmiyim dedim ama konuscak dertlescek kimsem yok. Çocuklar cok zorluyor. Cok bunaldim. Bide aksam tvde adamin birisi demesin mi hayatimiz bir daha asla eskisi gibi olmayacak? Omur boyu insanlardan kacarakmi yasiycaz? Misafirlik olmicak, dugun dernek olmicak, cikip gezmek dolasmak ozgurce olmicak mi... Eger oyle olursa ben istanbulda yasamaya devam edemem bu cocuklar nasil yasasin boyle eve hapis. Neden cocuk dunyaya getirdim diyorum bazen boyle yasamaya biz mecbur ettik onları

Ana kucağı aldım ben fisher price'ın manuel sallanıyor. Koyuyorum ona 2 sallıyorum uyuyor. Mutdakta işim olduğubda koyuyorum mutfağa yanıma getiriyorum beni izliyor duruyor öyle 15 dakka falan. Bence büyük rahatlık ben çok beğendim. Titreşim modu var bide bizde oda çok gazı olduğu zaman çalıştırıyorum susuyor.
Canım kaça aldınız nerden? benim kızımın o kadar damlaya bitki çaylarına kimyona rağmen çok gazı varmış :KK43:
Maalesef ozellerde su ara cok yogun. Devlette hep covid hastalari var. Bizde gecen hafts bu yuzden gidemedik. Yarin gidicem bu kakasi icin ve usg icin. Seninki de alerji vardi dimi canim. Ne dedi onun icin doktorun
Evet özel olmasına rağmen ultrasonu aşısı çok yoğundu allahtan sabah 8 de evden çıkıp 12 ye doğru geldik bir de hastanede iki burnu birden tıkanmaz mı?
canım allah razı olsun doktor alerji için net bir slerji teşhisi koymadı hassas atopik cildi var alerjiye yatkın dedi
Benim kızın kafasındaki konak alın bölgesinde sapsarı
Onun için mustela stelatopia sür linola şampuanla yıka dedi
o kadar çok masraf ettim ki bir de şampuan alamıcam

Kızlar şaka Bı yana cidden leslie Cok acaıp zayıflatıyor zamanında anamla benim oglan gozumun onunde cekırdek citleyıp tv izlerkene ben kulaklıkla pcden leslie calıstım 20 kilo verdim Cok Iyı Cok. Ama emzirme cooooktan bıtmıstı beslenmeme Cok dıkkat edebiliyordum suan biraz daha kasıyorum mecburen bebem emiyor :emir_bebek:anası yisin totosunuu:KK36:
Bende 16 kilo verdim Leslie ile
Yine yapablriz👊 yani zayıflayablriz leslieyi bilemem 2 bebeyle zor 😂 onun yerine bol koşturma

Bende 16 kilo verdim Leslie ile
Yine yapablriz👊 yani zayıflayablriz leslieyi bilemem 2 bebeyle zor 😂 onun yerine bol koşturma
Bacım aynen zaten oturmuyoruz belkide hıcbısey yapmadan verecz ama ıste veremeyen de var. Benjm gorumcem köy yerinde 4 cocuk bir koca hıc oturmaz ama yınede kilolu. Bunye ıste Bunye

Bazi çocuğun yapisi nasilsa oyle gidiyo ben bunu anladim. Mesela yusra daha hamileyken haftasi hep geriden takip ederdi. Beklenenden zayif dogdu. Sonra ilk 6 ay mama sayesinde güzel kg aldi ama bagisikligi hep dusuktu cok hastaliklar gecirdi... Ve suan baya yasina gore zayif. Masallah diyeyim en son subatta hastalandi. Ama bir suru ilac kullaniyoruz koruyucu.
Eslem hamileyken de önde gidiyodu. Acildeki dr şişko demişti. Şimdilik kg alimi normal seyirde oyle 1.5 2 kg aldigi yok ama emmeyi seviyor. Ek gıda sever mi sevmez mi bilemeyiz. Belki sevmez o zaman hizli kg kaybeder. Cunku emekleme yurume ile kg kaybı illa olcak. Belki senin bebeginde ek gida cok sevecek cok kg kaybetmeden normal seyirde sürdürcek. Yeterki saglik olsun
Yüsrayı anlatırken benim kızu dinledim canım
Benimkide hep kilosu geriden geldi neler yedim içtim ne viteminler hergün etler balıklar
Sonuç 39+5 te 3060 gr
Şimdi de öyle ben buna mama versem kusar gene almaz kilo
Eşimde yapısı bu diyor napıyım
Benim abimin eşi her iki doğumunda da kusmaktan hiç kilo almadan doğurdu biri 3700 biri 3600
Ve inanılmaz boğum boğumdu çocukları hala da öyle benden fazla yerler çok iştahlılar hem abim hem yengem çok iştahlı
Eltimin kzı 2800 doğdu hep zayıftı hala zapzayıf 5 yaşında en son 13 kiloydu düşün buhüne kadar çorba içtiğini pilav yediğini görmedim nadir ptates yiyor sadece çikolata yiyerek ayakta kalıyor eltim alışmış çok doktora götürdü artık takmıyor hergün hasta bağışıklığı çok düşük ama abimin çocukları canavar gibi maşallah diyim

Bacım aynen zaten oturmuyoruz belkide hıcbısey yapmadan verecz ama ıste veremeyen de var. Benjm gorumcem köy yerinde 4 cocuk bir koca hıc oturmaz ama yınede kilolu. Bunye ıste Bunye
Evet bünyede önemli ama boğazımızı tutmazsa leslie de yapsak veremeyiz :(
En önemlisi yemeye dikkat etmek

Evet bünyede önemli ama boğazımızı tutmazsa leslie de yapsak veremeyiz :KK43:
En önemlisi yemeye dikkat etmek
Aynen oyle. Aaah ah ne sabretmıstm beee 40 kılo ıcın 1 sene yaptım 19 nısan da basladım seneye 19 nisanda biraz daha rutine baglamıstım sonra cook hafif hafif yedım almadı m. Ozellikle soranlar olurdu kusura bakma ama Bi hastalıgınmı var Cok zayıfladın dıye 🤣Sonra yesem de almıyordm takiii eşimle tanısana kadar 😍Cok zayıfım dıye sokardı agzıma yimekleri derken biraz toparladım.evlendık. Sonra da hamiş kaldım zaten.

Aynen oyle. Aaah ah ne sabretmıstm beee 40 kılo ıcın 1 sene yaptım 19 nısan da basladım seneye 19 nisanda biraz daha rutine baglamıstım sonra cook hafif hafif yedım almadı m. Ozellikle soranlar olurdu kusura bakma ama Bi hastalıgınmı var Cok zayıfladın dıye 🤣Sonra yesem de almıyordm takiii eşimle tanısana kadar 😍Cok zayıfım dıye sokardı agzıma yimekleri derken biraz toparladım.evlendık. Sonra da hamiş kaldım zaten.
Boyun kac??

Yazmiyim dedim ama konuscak dertlescek kimsem yok. Çocuklar cok zorluyor. Cok bunaldim. Bide aksam tvde adamin birisi demesin mi hayatimiz bir daha asla eskisi gibi olmayacak? Omur boyu insanlardan kacarakmi yasiycaz? Misafirlik olmicak, dugun dernek olmicak, cikip gezmek dolasmak ozgurce olmicak mi... Eger oyle olursa ben istanbulda yasamaya devam edemem bu cocuklar nasil yasasin boyle eve hapis. Neden cocuk dunyaya getirdim diyorum bazen boyle yasamaya biz mecbur ettik onları
Düsününce karamsarligs kapaniyor insan. Kücük bahceli bir ev olsa ne güzel olur diyorum bazen. Cocuklar enerjisini rahat rahat atar.

Back
X