2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ama neden almıyorlar kilo hala 5 kilo olamadı 😓😓
Ben üzüldüm biliyorum allah başka dert hastalık vermesin bugün aşılarını oldu masum masum duruyo
Çok ağlayasım var
İyiki memlekettendeğilim kimse görmüyor yoksa zayıf derdi herkes moralim bozulurdu
Ben o kadar güçlü değilim malesef
Kuzum sağlıklı gelişsin de sonra kızlarımız manken gibi olsun diye diyet yaptırırız bak😂 seninki kaç kilo doğdu?

Yarim saat kendine ayir. 15 dkda dus keyfi de. Etti 45dk. Ev isini 1 saat beklet. Fit anne olursak bebegimiz icin daha faydali olacaktir.
Cok haklisin canim valla motive oldum seninle cok cok sagol ❤ Dedigin gibi yapacagim insallah. Bunun icin gece vaktini uygun buluyorum kendime gore. Cunku benim bir de minnos yaramaz bi kizim var. 1 haftadir tuvalet ogreniyoruz. Dakika basi tuvalet bekcisiyim 😂 Cocuklar uyuyunca insallah uykumdan feragat edicem biraz ve kendime vakit ayiricam.

Ama neden almıyorlar kilo hala 5 kilo olamadı 😓😓
Ben üzüldüm biliyorum allah başka dert hastalık vermesin bugün aşılarını oldu masum masum duruyo
Çok ağlayasım var
İyiki memlekettendeğilim kimse görmüyor yoksa zayıf derdi herkes moralim bozulurdu
Ben o kadar güçlü değilim malesef
Başkalarının lafını önemseme kim ne derse desin boşver üzülme sağlıklı ya ona şükür.
Hem kız dediğin çıtı pıtı olur 🥰

Niye 4 dörtlük hazirliyorsun??kendine eziyet sadece. Corbayi cok nadir yaparim. Salata yerine bazen sadece yogurt yada cherry domates koyuyorum. Salata yaptimmi ayri tabaga koymam direk salata yaptigim kapla koyarim masaya. Pilav yaptimmi cogunlukla tek tabags koyarim ortadan beraber yeriz. Süslü püslü masalarla ugrasmam. Onu hazirliyacak zamanmi var, bazen yemegi bile zor yapiyorum. Hem saatlercr hazirlicaksin sonra sofradan doyup koltukta keyif yapicak sen toparlamakla ugrascaksin. Tatliyida canim isterse yapiyorum, simdi diyete basladim uzun süre o da yok. Esimi sabah ise giderken ugurlamam, yemegini hazirlamam. 40yilda bir diyor, kalksan diye. Bebek yokken diyordu. Hemen lafi sokuyorum agizina. Ise gitmeden kahvalti yapmaz, abur cubur tarzi beslenir. Sonra sigara keyfi wcde. Sen wcde otururken ben koltukta seni bekliyemem uykumu bölemem diyorum. Gecen gün örnegin büyük oglum aksam erken yatmisti haliyle sabahta cok erken uyandi. Anne karnim acikti diye. Kalktim altina aldim, esim o arada benim icinde hazirlayin bende aciktim dedi. Siz ikiniz kalkin yiyin benide yormayin ben uyayim dedim. Ikisi kalkti yedi.
Yani demem o ki, elinden geldigince az is cikarmaya bak kendine.
Of yine cok haklisin valla 👍 Sanki yapinca tesekkur mu ediyolar. Tam tersi her seyi tam tamina yapmak gorev haline geliyor. Birini eksik yapinca suclu oluyorsun. Ben de renkli gibiyim bu konuda. Kendimi paralarim dort dortluk olsun diye. Annem de hep senin dediklerini der bana 😀

Haziran sonu ben sünnet ettirmeyi düsünüyorum. Türkiyeye tatile gidicektik o zaman aslinda, virüs nediyle yatti o is. Hazir esimde o zaman calismiyacagi icin sünnet iside aradan ciksin diyorum. Büyük oglumdayken sünnet yaptirirken yoktu, bari kücügünde görsün.
hayırlısı olsun cnm azcık ucundan artık:)

Benim de aynı sağınca çıkmıyor hastane tipi makine kiraladım en fazla 60 nadiren o da.Ama emince geliyor lık lık sesi geliyor ve dolu da göğüslerim.Ben anlamadım bu işten.
cnm 10 dk bi benim sütüm geliyor sağma makinesi ile iki kere akis olunca bırakıyorum 20 dk sağıyorum genelde 120 ml cikiyor cnm , gece emmedigi icin az emdiği icin emfazla cikiyor

Elimden gelenin en iyisini yapiyorum su an. Gercekten hem bebek hem ev temizligi hem dort dortluk yemek. Corbasi, mezesi, tatlisi, ana yemegi seklidne. Sahurlugunu bile ayarliyorum ole diyim. 1 tane catalini kaldirmiyo. Kv bizdeyken, evi supurup bulasiklari kaldiriyordu. Bana garezi. Biktim gercekten. Rabbim bilsin die yapiyorum. Beklentim kalmado esimden. Dua ediyroum esime bile muhtac etme hicbir zmn Allahim die artik
Severek evlenmedinizmi? Seven insan kıyamaz yaa.
Bide nasıl yapıyorsunuz ya ben bırak yemeği hiç bişey yapamıyorum ben mi beceriksizim😭

En güzeli. Ne güzel fikir büyüğe de vermek benim aklıma gelmezdi valla 😊
veriyorum cnm valla cok içti bu zamana kadar ilk yaglıyken bardakla içiyordu simdi sekeri azalmış ve yoğunluğu az olunca bardakla içemiyor cocopopsla artik :) valla virüs cikti hem korusun diye hem zayıf diye verdim :) her gun olmasa da veriyorum

Of yine cok haklisin valla 👍 Sanki yapinca tesekkur mu ediyolar. Tam tersi her seyi tam tamina yapmak gorev haline geliyor. Birini eksik yapinca suclu oluyorsun. Ben de renkli gibiyim bu konuda. Kendimi paralarim dort dortluk olsun diye. Annem de hep senin dediklerini der bana 😀
Ben yemek konusu değil de evin toplu ve temiz olması herşeyin yerli yerinde olmasına takığım ayy onu da sonra yerine koyarıö diyemiyorum herşeyin yeri düzeni olmalı anca onu 4 4lük yaparım ama yemekmiş masa düzeniymiş yemek tatlı çeşitleriymiş yok bende, 😂

Uyurken kolları sürekli uyandırıyor kendini kundaklasam sevmiyor açmaya çalışırken yüzünü kapatıyor ne yapsam bilemedim

veriyorum cnm valla cok içti bu zamana kadar ilk yaglıyken bardakla içiyordu simdi sekeri azalmış ve yoğunluğu az olunca bardakla içemiyor cocopopsla artik :) valla virüs cikti hem korusun diye hem zayıf diye verdim :) her gun olmasa da veriyorum
Ohh yarasın kuzucuklara😍

Biz de olduk bugün aşılarımızı🥰🥰
Hadi buda tamamdır dedin yani maşallah hadi gecmıs olsun ozaman 🙏
Bende sızın gibiyim sabah kalkar kahvaltı yapmazsa kahve kapıdan cıkana kadar beklerim uyumam hatta camdan el sallarım bıde😍gocunmuyorum. Ama suna kesinlikle katılıyorum Cok fazla sey yaptigin zaman aradakı fedakarlıklar da gorev gıbi olmaya baslıyor..

Yüsrayı anlatırken benim kızu dinledim canım
Benimkide hep kilosu geriden geldi neler yedim içtim ne viteminler hergün etler balıklar
Sonuç 39+5 te 3060 gr
Şimdi de öyle ben buna mama versem kusar gene almaz kilo
Eşimde yapısı bu diyor napıyım
Benim abimin eşi her iki doğumunda da kusmaktan hiç kilo almadan doğurdu biri 3700 biri 3600
Ve inanılmaz boğum boğumdu çocukları hala da öyle benden fazla yerler çok iştahlılar hem abim hem yengem çok iştahlı
Eltimin kzı 2800 doğdu hep zayıftı hala zapzayıf 5 yaşında en son 13 kiloydu düşün buhüne kadar çorba içtiğini pilav yediğini görmedim nadir ptates yiyor sadece çikolata yiyerek ayakta kalıyor eltim alışmış çok doktora götürdü artık takmıyor hergün hasta bağışıklığı çok düşük ama abimin çocukları canavar gibi maşallah diyim
O yuzden kafana takma. Her ne kadar takma desemde takarsin. Ama oturup aglamak yerine sütü nasil zenginleştirebilirsin onu düşün. Bende de suan 3 ay siniri var. Yusra emmeyi 3 aylikktan sonra birakmisti. İcimde korku var engel olamiyorum

Kuzum sağlıklı gelişsin de sonra kızlarımız manken gibi olsun diye diyet yaptırırız bak😂 seninki kaç kilo doğdu?
Yusra resmen diyet besleniyor. Pogaca hamur isi borek falan asla yemez. Evde tatli yapıyorum turlu cesit onları bile yemez. Sadece paketli gida cikolata kek vs yeterki hazir olsun onu yer

Back
X