2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tam 1 saattir kolik bir bebek gibi ağlıyor feryat figan 2 dk susup geri baslıyor okadar gaz cıkarıyor bitmezmi bu Allahım deli olacam valla bırakıp evden kacasım var şimdi eşim kucagında ev gezdirio nie düzelmio bunlr yaa aşırı bunaldım bu gazdan memeyide almıyor agzına ayagını cekip bırakıp kıyamet koparıyor off

Tam 1 saattir kolik bir bebek gibi ağlıyor feryat figan 2 dk susup geri baslıyor okadar gaz cıkarıyor bitmezmi bu Allahım deli olacam valla bırakıp evden kacasım var şimdi eşim kucagında ev gezdirio nie düzelmio bunlr yaa aşırı bunaldım bu gazdan memeyide almıyor agzına ayagını cekip bırakıp kıyamet koparıyor off
Dün ve önceki gün aynı şeyi yaşadım bugün yine ağladı ama uzun sürmedi çok şükür. Zor gerçekten ne yaptıysak susmadı. Ayakta kucağıma alıp eeeeeeee dedim hafif sallayarak ya da poposuna vurarak. En son böyle uyudu. Ama perişan etti bizi ☹️☹️☹️ kaç günlük seninki. Büyüme atağı diyorlar bilemedim.

Dün ve önceki gün aynı şeyi yaşadım bugün yine ağladı ama uzun sürmedi çok şükür. Zor gerçekten ne yaptıysak susmadı. Ayakta kucağıma alıp eeeeeeee dedim hafif sallayarak ya da poposuna vurarak. En son böyle uyudu. Ama perişan etti bizi ☹☹☹ kaç günlük seninki. Büyüme atağı diyorlar bilemedim.
54 günlük sözde heryerde güneşli gündesiniz dıo bu güneşse atakta napacaz

İnşallah bidaha olmaz ondan 1 Saat öncesi de biberonda boğulmuştu çocuğumu beslemek kabusum oldu...
Çok geçmiş olsun, emzirirken bebeği sırt üstü vaziyette değil de, yan çevirerek ve baş tarafını biraz yukarıda tutarak emzir canım. Daha küçük oldukları için oluyor, benim oğlumda da oluyor hemen ters çevirip sırtına hafif hafif vuruyorum. Ben de çok korkuyorum Allah korusun hepsini. Biberon ile verirken de kafasını omzuma dayayıp neredeyse dik vaziyette içiriyorum.

54 günlük sözde heryerde güneşli gündesiniz dıo bu güneşse atakta napacaz
Aynı gün bizimkide o gün başladı ilk . Evet güneşli diyor ben de anlamadım . Normal doğum tarihine göre bakın diyorlar ama benim güneşli olması lazım. Gerçi değişir o tam olarak tutmaz bence . Bu aralar başlıyor demek ki . Sabır diliyorum arkadaşım size. Bebek ağladı ben ağladım. Sinirlenmemek için kendimi zor tuttum en son. Yeter diye bağırdım biraz artık bas bas bagiriyirdu çünkü .insanın canı yanıyor bı taraftan o ağladıkça. :anne:

Gececek canim bu gunlerde ama iste annelik hep boyle korku .... bende ben yaninda yokken kusmasindan korkuyorum
biz sirf o yuzden kamera aldik kizlar kucuk bi tane 360 derece dönebiliyor gece görüşü var benim teline esimin teline tablete programını indirdik o uyurken falan mutlaktaysan aciyor önüme koyuyorum telden bakıyorum sesini duyuyorum ben baktim uyanacak piş piş seslenebiliyorum kameradan duyuyor ben istediğim zaman basıyorum oyle duyuyor

Aynı gün bizimkide o gün başladı ilk . Evet güneşli diyor ben de anlamadım . Normal doğum tarihine göre bakın diyorlar ama benim güneşli olması lazım. Gerçi değişir o tam olarak tutmaz bence . Bu aralar başlıyor demek ki . Sabır diliyorum arkadaşım size. Bebek ağladı ben ağladım. Sinirlenmemek için kendimi zor tuttum en son. Yeter diye bağırdım biraz artık bas bas bagiriyirdu çünkü .insanın canı yanıyor bı taraftan o ağladıkça. :anne:
Doğması gereken haftaya göre güneşli ama doğdugu güne göre 7.5 atak haftası yeni baslamıs bide 14 gunmuş valla bittik biz 🥺

arkadaşlar az once bu kameradan bahsettim almak isteyen olursa acayip yardimci oluyor bebeğimiz seslenebiliyorsunuz,gece görüşü var, oda ayırınca ,baska odada işiniz olunca cok iyi oluyor ,360 derece dönüyor hareket algılayınca koydugunuz yerde mail yada mesaj atiyor, istediğiniz yere koyuyorsunuz cok kolay kullanımı istediğiniz kadar tele ,tablete yükleyip programı gorebiliyorsunu kurduğunuz yeri,bebegi

Eklentiler

• Screenshot_20200508-010640_Chrome.webp
    Screenshot_20200508-010640_Chrome.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 29
biz sirf o yuzden kamera aldik kizlar kucuk bi tane 360 derece dönebiliyor gece görüşü var benim teline esimin teline tablete programını indirdik o uyurken falan mutlaktaysan aciyor önüme koyuyorum telden bakıyorum sesini duyuyorum ben baktim uyanacak piş piş seslenebiliyorum kameradan duyuyor ben istediğim zaman basıyorum oyle duyuyor
Cok iyiymis canim

Ayyy ins olmaz..el kadar yavrular, insan kiyamio. Sutunse eger bebeginin genzine kacan, oncesinde sag biraz ki azalsin. Biberondan mama kacmissa da, biberon ucunu degistirmeyi dene.
Yagiz da dogduktan hemen hemen 10 gun sonrasi genzine kacti mama. Sirtna vurduk, cevirdik fln bi gariplesti cocuk. Hatta yoldayken, morardi bi ara benzi, elimin ayagimin cani kesildi. Gittik acile. Saturasyon baktilar normaldi. Oksuruk, ates olursa birkac gun gozlemleyin dediler. Sukur ki olmadi. Bu olaydan sonra birkac kez dha oldu. Sonra buyuyunce olmuyor da zaten. Ilk zamanlar daha dikkat gerekiyo bence. Ama bu ve buna benzer durumlar, kusmalar, genizlerine kacmasi vs, 1 yasina girene girene kadar yasanabilirmis. 1 yasindan sonra, ancak bole riskler kalmazmis. Yani gozlerimi tam anlamiyla kapatip, guzel ruyalar gormeme 9 ay kaldi 🙈🙈😁😁 saglicakla tipis tipis yurusunler de, varsin uyumayalim
Benimde 9 buçuk ayımmı kaldı😣

Çok geçmiş olsun betocugum . Bizde de oluyor korkuyorum çok bı görsen. Ama biberon değiştirdim baya azaldı bogulmasi. Avent 0 numara biberon aldık canım belki işine yarar.
Sağol lalacığım sorma ya Allah korusun çok kötü oluyor insan.
Avent alacağım bu gidişle👍

Bendim canım Gittik film çektiker birler çıkmadı şükür geçmiş olsun size de korkma inşallah bir şey olmamıştır
Bizdede çıkmadı Allaha şükür canım ama 2 güne de inebilir ciğerlere dedi ateş öksürük hırıltı olursa getirin dedi

Back
X