2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok ben 3 dıyorum 3 Iyı size bence ay nebılım Cok mudahıl oldum resmen içişina karısıyor um suan sankı oyle hissettim kendimi kotu hısseetttim betttooo🤣🤣
Evet çok karıştın kaynana olacağın belli şimdiden bendemi deneme yapıon😂😂
3ün 5in lafı olmaz sen iste yeterki 🙄🙄😂

Ayy inşallah bugün şarkı açtım 2dakka bakıo anlamıo😂 beşiğine müzikli dönence astım oyuncaklı sanki erişmeye çalıştı sonra baya kızdı yine ağladı sıkıldı hemen😂
Oyle oyle aliscak iste canim napsin suan herseu cok karmasik ve sikico onlar icin 😂😂 ama memeler oylemi icinde sut var 😂😂 bu arada bez konusu cekismeli 😂😂 ben 1paket 1num 2pakette 2 num kullandim 3 num gectim . 2paket 3numaram var bitsin die ugrasiyorum arada kiyamayop 4 num takiyorum canim baldirlarini sikiyor govdesine kavusmuyor cirtcirtlar . Sun2paket 3num bitirimce 4e devam . Orda yazan kilo araligi manasiz 😂

Oyle oyle aliscak iste canim napsin suan herseu cok karmasik ve sikico onlar icin 😂😂 ama memeler oylemi icinde sut var 😂😂 bu arada bez konusu cekismeli 😂😂 ben 1paket 1num 2pakette 2 num kullandim 3 num gectim . 2paket 3numaram var bitsin die ugrasiyorum arada kiyamayop 4 num takiyorum canim baldirlarini sikiyor govdesine kavusmuyor cirtcirtlar . Sun2paket 3num bitirimce 4e devam . Orda yazan kilo araligi manasiz 😂
Bebelere meme zaten😂
Bizimde baldırlarımız sıkıyor ben sıkıyorum sanmıştım ama bennnnn bezdenmiymişşş 3e geçerim bunu bitireyimde

ya 3 dür elektrigimiz bi gidiyor geliyor az once saniyelik gidip geldi eşyalarım bozulacak ha

Back
X