• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sleepy bezler bizde de çok dolunca yırtılma yapıyor içindeki o boncuk gibi pamuklar çıkıyor 🤦🏻‍♀️ ama ben yine gidip sleepy aldım 🤣
Arkadaşlar minnies denesenize birde. Sleepy çok kötü ya ben yeni doğduğunda kullandım bir daha da kullanmam. Minniesten çok memnunum.

Arkadaşlar minnies denesenize birde. Sleepy çok kötü ya ben yeni doğduğunda kullandım bir daha da kullanmam. Minniesten çok memnunum.
Canım kullandım ben o da güzel sleepy e benziyor iç dokusu pamuksu. Sadece yanılıp 5 beden aldım kilo aralığına bakıp aşırı küçük gelmişti 6 da bi tık büyüktü 🤦🏻‍♀️ Şöyle 100 lü paket niye yapmıyorlarsa onları da 😅 sleepy le aynı fiyat gibi bişey zaten

Evet cnm natural
Kokusuma dikkat etmedim.ama asla emmiyor idrari ve topak topak oluyor ici. Kakaya yorum yapamivam.cinar kabiz kaka yaptigi icin

Mirada aslinda normal yapiyor ama onu bile emmiyor ,normalini zaten almam bunlar bitince naturalde asla almam

Aynen canim oglumda sleepy begenmeyince minies almistim o bile daha iyiydi ,hatta dogumdan once bez tavsiyesinde demistim kotu diye cogu arkadas inanmamisti simdi cok övünüyor diye bunu denemek istedim yine aynisi 👎

Back
X