- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renk renk alicam her şalvara uygunValize huni yedeklemeyi unutma o zaman![]()
Maşallah ozlemesi de güzel birşey tabiKizima nazar ettiniz kizlaraksam aradilar durmuyor gelin diye
gittik aldik nasil ozlemis beni kendimi sana yapistircam simdi diyor kuzum
. . .
Oyle oluyor cocuklarla maalesef. Maraton başlıyor haftaya bizde deBizde ananeyr geldik baba evde kaldi , burda kardesimde var tatil mi yorgunluklu belli degil ,dogru duzgun nete bile bakamiyorum
Tavsancim hunileri eksik aldiysan kargolayalimBizde ananeyr geldik baba evde kaldi , burda kardesimde var tatil mi yorgunluklu belli degil ,dogru duzgun nete bile bakamiyorum
Oyle oluyor cocuklarla maalesef. Maraton başlıyor haftaya bizde de![]()
Tavsancim hunileri eksik aldiysan kargolayalim![]()
Benim annemde oyle hic oyalayamaz bakamaz. Dun beni gicii etti zatenAynen canim esimde yok annem fazla iyalayamiyor ,ne yapsam ayagimn altindalar ,hergun disari cikiyoruz![]()
Torun degil davsanimHayirli olsun torunun pinkim ,artik 3.yr niyetlenmezsin![]()
Evet cnm naturalHangisi canim natural mi ? Gelmeden bnde netten siparis etmistim cok kokulu geldi ,ve hic emmiyor her kakasinda disari cikiyor![]()
Banda yollayacaksan benimki tam kafama gore olsun simdi kafamdan duserse bide oma sinirlenmeyeyim
Benimkide oyle yaa ,yoruluyomus bizi masil buyuttun diyorum bemdeBenim annemde oyle hic oyalayamaz bakamaz. Dun beni gicii etti zaten
Sleepy bezler bizde de çok dolunca yırtılma yapıyor içindeki o boncuk gibi pamuklar çıkıyorEvet cnm natural
Kokusuma dikkat etmedim.ama asla emmiyor idrari ve topak topak oluyor ici. Kakaya yorum yapamivam.cinar kabiz kaka yaptigi icin
Arkadaşlar minnies denesenize birde. Sleepy çok kötü ya ben yeni doğduğunda kullandım bir daha da kullanmam. Minniesten çok memnunum.Sleepy bezler bizde de çok dolunca yırtılma yapıyor içindeki o boncuk gibi pamuklar çıkıyorama ben yine gidip sleepy aldım
![]()
Canım kullandım ben o da güzel sleepy e benziyor iç dokusu pamuksu. Sadece yanılıp 5 beden aldım kilo aralığına bakıp aşırı küçük gelmişti 6 da bi tık büyüktüArkadaşlar minnies denesenize birde. Sleepy çok kötü ya ben yeni doğduğunda kullandım bir daha da kullanmam. Minniesten çok memnunum.
Evet cnm natural
Kokusuma dikkat etmedim.ama asla emmiyor idrari ve topak topak oluyor ici. Kakaya yorum yapamivam.cinar kabiz kaka yaptigi icin
Arkadaşlar minnies denesenize birde. Sleepy çok kötü ya ben yeni doğduğunda kullandım bir daha da kullanmam. Minniesten çok memnunum.
Zor ya yolculuk bır de sızin bir 2. İmişİyi diyelim çok şükür canım sen nasılsın? Biz sen tatilden geldik. 1 haftadır evdeyim. Haftaya tekrar yolculuğa çıkcaz bakalım nasipse. Gözümde büyüyor :/