• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pink çınarla umut en son bırakacak 🤣
Ben de bi geldim bakayım dedim memeyi bıraktıran var mı diye sanırım yok 🧐
Benimki yenidoğan bebek gibi emiyor ne gecesi ne gündüzü var. Dışarı çıktık mı unutuyor sadece onun dışında bazen 10 dk da 1, bazen yarım saat, canı sıkıldıkça gelip yapışıyor. Çok sıkıldım çok bunaldım ama yemek de yemediğinden memeyi kesmeye cesaret edemiyorum.
2 yaşa kadar emzirmek imkansız görünüyor şuan benim için. 1 buçuk yaşı hedef koydum kendime şuan. 18 aylık olana kadar emzirmek istiyorum inşallah. Oralara kadar gelirsek de sonrasına bakacağım 🙏 Bol bol sabır çekiyorum meme istedikçe 😪
Gercekten sadece disarda aklina gelmiyor .evdeysek surekli acikta dursun gelsin gitsin emsin istiyor .emzirmekten sıkilacagimi hic dusunmemistim 😏 benim bir hedefim yok kesmeyi dusunmuyorum zorlasada 😏

Vallahi çok zor sen perişan olursun oralarda 🤦🏻‍♀️ Dün bi yemek yiyelim dışarda dedik Selin’le efsane geçti 🤣 denize atacak kendini en küçük boşlukta . Onu geçtim esiyor allahtan yelek almıştım yanıma . Emmek ister bide Çınar. Yemeği alt değiştirmesi .. çocukla tüm gün dılarda cok zor bi de konser diyorsun 🤦🏻‍♀️ Ben kalabalığa hiç gelemiyorum artık yaa burası da aşırı kalabalık . Selin bile huzursuz oluyor bebek arabasında insan poposu görmekten 🤣 sen sinir yapma dünüş istemiyorsan gitme otururusn evde onlar gitsin 🤦🏻‍♀️ Kocişkon çok istiyorsa anne babasıyla gidebilir 🤣
Int cik az kalmisti giremedim dunus, gitmedim bu savasi ben kazandim 🤣🤣kocamda gitmedi dizimin dibinde oturdu😂😂😬. Hahaha selin yaa alis kizim popo cok oralarda tabi 🤣🤣

Pinkpinkblue Pinkpinkblue sende burda düşme olayı anlatmıştın şuanlık bi sıkıntı yok Allah’a şükür ne gibi bi belirti olmuştu senin anlattığın çocukta 😕
Allah korusun canim, bas agrisi olmus zaman gectikce ,2. hast gittiklerinde artik uykusu cok gelmis kusma ve uyuma baslamis allah korusun senin dusmeyle bu ayni sey deil yukseklik farki var

Benimki yenidoğan bebek gibi emiyor ne gecesi ne gündüzü var. Dışarı çıktık mı unutuyor sadece onun dışında bazen 10 dk da 1, bazen yarım saat, canı sıkıldıkça gelip yapışıyor. Çok sıkıldım çok bunaldım ama yemek de yemediğinden memeyi kesmeye cesaret edemiyorum.
2 yaşa kadar emzirmek imkansız görünüyor şuan benim için. 1 buçuk yaşı hedef koydum kendime şuan. 18 aylık olana kadar emzirmek istiyorum inşallah. Oralara kadar gelirsek de sonrasına bakacağım 🙏 Bol bol sabır çekiyorum meme istedikçe 😪
Ben de aynı senin gibiyim.Bırakıcak yerde iyice sardılar memelere ne oluyor bu bebelere anlamadım.Uyurken bile istiyor hiçbir iş yapamıyorum.Ayaktayken de memede genelde.Memede değilse bir dakika sabit durmuyor.Çok bunaldım ben de

Merhaba kızlar bayrama kvlere diye çıktık birkaç gün kalıp görümcemin yazlığına geçtik.Eşim sağolsun demedi hiçbir hazırlık yapmadan deniz eşyaları olmadan gittik.Tabi ben söylendim hazırlık yok diye de hallederiz dedi.15 daikalık işmiş eşyaları almak iki gün sürdü😂Çocukları birbirinden korumaya çalışmaktan bir de çok sıcaktı pek birşey anlamadım.Sağolsun eşim de müsait olduğnca ilgilendi ama yine de çok yoruldum.Daha valizler duruyor açılacak🤣

Benimki çok hareketlendi sizinki de öyle mi ?Kızım hareketliydi ama tehlikeli şeylerle uğraşmıyordu.Oğlan hem hareketli hem de tehlikeli ne varsa uğraşıyor😆Hergün düşüp biryerlerini çarpıyor.Hele sinirlenince atıyor kendini kafayı çarpıyor😔Gittiğimiz yerler hep merdivenli in çık in çık mahvoldum.Sürekli meme isteği oluyor Açlıktan mı dedim acaba ama değil.Güzel yemeğini yedikten sonra da meme istiyor😂Uyku da hem sıcak hem kalkıp durmasından dolayı yok.En güzel şey oyuncakla oynamaya başlaması oldu🥰5 dakika da olsa oynuyor.

NE GÜZEL EMİYOLAR İŞTE BEN SIKILAMADIM DİŞİ ÇIKINCA ISIRAMADI :( ÇÜNKÜ BİZİM ZİLLİ EMMEDİ 7 AY ZOR EMDİ BIRAKTI BEN DE İŞE BAŞLAMIŞTIM ZATEN ZORLAYAMADIM EMMESİ İÇİN :(

Benimki çok hareketlendi sizinki de öyle mi ?Kızım hareketliydi ama tehlikeli şeylerle uğraşmıyordu.Oğlan hem hareketli hem de tehlikeli ne varsa uğraşıyor😆Hergün düşüp biryerlerini çarpıyor.Hele sinirlenince atıyor kendini kafayı çarpıyor😔Gittiğimiz yerler hep merdivenli in çık in çık mahvoldum.Sürekli meme isteği oluyor Açlıktan mı dedim acaba ama değil.Güzel yemeğini yedikten sonra da meme istiyor😂Uyku da hem sıcak hem kalkıp durmasından dolayı yok.En güzel şey oyuncakla oynamaya başlaması oldu🥰5 dakika da olsa oynuyor.
Ne tür oyuncak ile oynuyor biz sadece legolarla oynuyoruz

Int cik az kalmisti giremedim dunus, gitmedim bu savasi ben kazandim 🤣🤣kocamda gitmedi dizimin dibinde oturdu😂😂😬. Hahaha selin yaa alis kizim popo cok oralarda tabi 🤣🤣
Benim eşimin akrabaları da bayram dönüşü kaza yaptı 3 ölü 2 yaralı var ben köye gitmekten son anda vazgeçicem gibi geliyor

Benim eşimin akrabaları da bayram dönüşü kaza yaptı 3 ölü 2 yaralı var ben köye gitmekten son anda vazgeçicem gibi geliyor
Aaaa cok uzucu Allah sabir versin . Zaten sen bahane ariyosun gitmemek icin 🤣. Benim koy dedigime bakma adi koy bizimkinin cankayaya bagli mahalle oldu ama eskiden beri dilimizde oyle köy olarak kaldi .1hafta durdum rahat ettim ,kimseye bulasmadim kimse sunu yap bunu yao demedi istedigim gibi yikadim pisirdim sildim supurdum ,su baska yere gezmeye gitme planlarida olmasaydi esimlede sorun olcak bisry yoktu onuda oyle boylr hallettik iste napalim

NE GÜZEL EMİYOLAR İŞTE BEN SIKILAMADIM DİŞİ ÇIKINCA ISIRAMADI :KK43: ÇÜNKÜ BİZİM ZİLLİ EMMEDİ 7 AY ZOR EMDİ BIRAKTI BEN DE İŞE BAŞLAMIŞTIM ZATEN ZORLAYAMADIM EMMESİ İÇİN :KK43:
Canım 7 ay emmiş işte daha ne olsun ☺️ Olumlu düşün en azından memeyi bıraktırma derdin olmayacak biz kara kara düşünüyoruz 🤣🤦🏻‍♀️😅

Kizlar bizim ayarlarimiz cok bozuk her ayari bozuk yeme icme uyuma iseme zicma vallahi canima tak etti yaa. Istah sifir 3haftadir kavga dovus binbir saklabanlikla yediriyorum veya yediremiyorum... 2ay daha sabredersem ayakta sallamayi birakcam cok yoruldum herseyden yaa . Her bakimi eziyet oyle huysuz nalet bi huy yuklendi cocuguma yaa

Kizlar bizim ayarlarimiz cok bozuk her ayari bozuk yeme icme uyuma iseme zicma vallahi canima tak etti yaa. Istah sifir 3haftadir kavga dovus binbir saklabanlikla yediriyorum veya yediremiyorum... 2ay daha sabredersem ayakta sallamayi birakcam cok yoruldum herseyden yaa . Her bakimi eziyet oyle huysuz nalet bi huy yuklendi cocuguma yaa
Oyyy allah sana çokca güç versin canım bizimkiler.abiyle anlaşamama başladı maşesef

Evet canim.prize birseyler sokmaya calisiyor vs vs.🤣

Back
X