- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten sadece disarda aklina gelmiyor .evdeysek surekli acikta dursun gelsin gitsin emsin istiyor .emzirmekten sıkilacagimi hic dusunmemistimPink çınarla umut en son bırakacak![]()
Ben de bi geldim bakayım dedim memeyi bıraktıran var mı diye sanırım yok
Benimki yenidoğan bebek gibi emiyor ne gecesi ne gündüzü var. Dışarı çıktık mı unutuyor sadece onun dışında bazen 10 dk da 1, bazen yarım saat, canı sıkıldıkça gelip yapışıyor. Çok sıkıldım çok bunaldım ama yemek de yemediğinden memeyi kesmeye cesaret edemiyorum.
2 yaşa kadar emzirmek imkansız görünüyor şuan benim için. 1 buçuk yaşı hedef koydum kendime şuan. 18 aylık olana kadar emzirmek istiyorum inşallah. Oralara kadar gelirsek de sonrasına bakacağımBol bol sabır çekiyorum meme istedikçe
![]()
Int cik az kalmisti giremedim dunus, gitmedim bu savasi ben kazandimVallahi çok zor sen perişan olursun oralardaDün bi yemek yiyelim dışarda dedik Selin’le efsane geçti
denize atacak kendini en küçük boşlukta . Onu geçtim esiyor allahtan yelek almıştım yanıma . Emmek ister bide Çınar. Yemeği alt değiştirmesi .. çocukla tüm gün dılarda cok zor bi de konser diyorsun
Ben kalabalığa hiç gelemiyorum artık yaa burası da aşırı kalabalık . Selin bile huzursuz oluyor bebek arabasında insan poposu görmekten
sen sinir yapma dünüş istemiyorsan gitme otururusn evde onlar gitsin
Kocişkon çok istiyorsa anne babasıyla gidebilir
![]()
Allah korusun canim, bas agrisi olmus zaman gectikce ,2. hast gittiklerinde artik uykusu cok gelmis kusma ve uyuma baslamis allah korusun senin dusmeyle bu ayni sey deil yukseklik farki varPinkpinkblue sende burda düşme olayı anlatmıştın şuanlık bi sıkıntı yok Allah’a şükür ne gibi bi belirti olmuştu senin anlattığın çocukta
![]()
Ben de aynı senin gibiyim.Bırakıcak yerde iyice sardılar memelere ne oluyor bu bebelere anlamadım.Uyurken bile istiyor hiçbir iş yapamıyorum.Ayaktayken de memede genelde.Memede değilse bir dakika sabit durmuyor.Çok bunaldım ben dePink çınarla umut en son bırakacak
Benimki yenidoğan bebek gibi emiyor ne gecesi ne gündüzü var. Dışarı çıktık mı unutuyor sadece onun dışında bazen 10 dk da 1, bazen yarım saat, canı sıkıldıkça gelip yapışıyor. Çok sıkıldım çok bunaldım ama yemek de yemediğinden memeyi kesmeye cesaret edemiyorum.
2 yaşa kadar emzirmek imkansız görünüyor şuan benim için. 1 buçuk yaşı hedef koydum kendime şuan. 18 aylık olana kadar emzirmek istiyorum inşallah. Oralara kadar gelirsek de sonrasına bakacağımBol bol sabır çekiyorum meme istedikçe
![]()
NE GÜZEL EMİYOLAR İŞTE BEN SIKILAMADIM DİŞİ ÇIKINCA ISIRAMADIPink çınarla umut en son bırakacak
![]()
Sadaka verdim bugün Allahım kabul etsin kaza beladan korusunAllah korusun canim, bas agrisi olmus zaman gectikce ,2. hast gittiklerinde artik uykusu cok gelmis kusma ve uyuma baslamis allah korusun senin dusmeyle bu ayni sey deil yukseklik farki var
Ne tür oyuncak ile oynuyor biz sadece legolarla oynuyoruzBenimki çok hareketlendi sizinki de öyle mi ?Kızım hareketliydi ama tehlikeli şeylerle uğraşmıyordu.Oğlan hem hareketli hem de tehlikeli ne varsa uğraşıyorHergün düşüp biryerlerini çarpıyor.Hele sinirlenince atıyor kendini kafayı çarpıyor
Gittiğimiz yerler hep merdivenli in çık in çık mahvoldum.Sürekli meme isteği oluyor Açlıktan mı dedim acaba ama değil.Güzel yemeğini yedikten sonra da meme istiyor
Uyku da hem sıcak hem kalkıp durmasından dolayı yok.En güzel şey oyuncakla oynamaya başlaması oldu
5 dakika da olsa oynuyor.
Benim eşimin akrabaları da bayram dönüşü kaza yaptı 3 ölü 2 yaralı var ben köye gitmekten son anda vazgeçicem gibi geliyorInt cik az kalmisti giremedim dunus, gitmedim bu savasi ben kazandimkocamda gitmedi dizimin dibinde oturdu
. Hahaha selin yaa alis kizim popo cok oralarda tabi
![]()
Aaaa cok uzucu Allah sabir versin . Zaten sen bahane ariyosun gitmemek icinBenim eşimin akrabaları da bayram dönüşü kaza yaptı 3 ölü 2 yaralı var ben köye gitmekten son anda vazgeçicem gibi geliyor
Arabalarla bir de uygun şekli bulup içüne atılanlar var ya onlara başladı.Legoları da biraz biraz.Oynadı dediğim en fazla beş dakika bu aradaNe tür oyuncak ile oynuyor biz sadece legolarla oynuyoruz
7 ay emmiş ya benim büyük hiç emmedi üzme kendiniNE GÜZEL EMİYOLAR İŞTE BEN SIKILAMADIM DİŞİ ÇIKINCA ISIRAMADIÇÜNKÜ BİZİM ZİLLİ EMMEDİ 7 AY ZOR EMDİ BIRAKTI BEN DE İŞE BAŞLAMIŞTIM ZATEN ZORLAYAMADIM EMMESİ İÇİN
![]()
Başınız sağolsun çok geçmiş olsunBenim eşimin akrabaları da bayram dönüşü kaza yaptı 3 ölü 2 yaralı var ben köye gitmekten son anda vazgeçicem gibi geliyor
Canım 7 ay emmiş işte daha ne olsunNE GÜZEL EMİYOLAR İŞTE BEN SIKILAMADIM DİŞİ ÇIKINCA ISIRAMADIÇÜNKÜ BİZİM ZİLLİ EMMEDİ 7 AY ZOR EMDİ BIRAKTI BEN DE İŞE BAŞLAMIŞTIM ZATEN ZORLAYAMADIM EMMESİ İÇİN
![]()
Oyyy allah sana çokca güç versin canım bizimkiler.abiyle anlaşamama başladı maşesefKizlar bizim ayarlarimiz cok bozuk her ayari bozuk yeme icme uyuma iseme zicma vallahi canima tak etti yaa. Istah sifir 3haftadir kavga dovus binbir saklabanlikla yediriyorum veya yediremiyorum... 2ay daha sabredersem ayakta sallamayi birakcam cok yoruldum herseyden yaa . Her bakimi eziyet oyle huysuz nalet bi huy yuklendi cocuguma yaa
Ay her halleri zorlayici valla Canim ,anlasamam derken oyunvak kavgasi filanmiOyyy allah sana çokca güç versin canım bizimkiler.abiyle anlaşamama başladı maşesef
Evet canim.prize birseyler sokmaya calisiyor vs vs.Benimki çok hareketlendi sizinki de öyle mi ?Kızım hareketliydi ama tehlikeli şeylerle uğraşmıyordu.Oğlan hem hareketli hem de tehlikeli ne varsa uğraşıyorHergün düşüp biryerlerini çarpıyor.Hele sinirlenince atıyor kendini kafayı çarpıyor
Gittiğimiz yerler hep merdivenli in çık in çık mahvoldum.Sürekli meme isteği oluyor Açlıktan mı dedim acaba ama değil.Güzel yemeğini yedikten sonra da meme istiyor
Uyku da hem sıcak hem kalkıp durmasından dolayı yok.En güzel şey oyuncakla oynamaya başlaması oldu
5 dakika da olsa oynuyor.