• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ya bayadır girmiyordum ben de delircem az kaldı uyku ,yeme,içme ,deli gibi meme emme istegi ve yeni dogurmus gibi gögüs ucum tahris olmasi bur tek ben de mi diyordum buraya girince anladim ki bence bir sendromdayız pinkcigim ve diger kızlar ,benim oglan hep yaramazlık pesinde en son babasının disari ayakkabisini aldim agzindan ya kizinca da bir seye gidip bilincli zara vermeye basladi vurmayi bilmez etmez şak diye gelip vuruyor deli midir divane midir nedir😥😫😪😋
Gulsemmi aglasammi bilemedim valla icgudusel tepkiler heralde bizimkiyle terslesince oda cimcikliyo bizi😅

geçmis olsun cnm benim bildigim öksuruk ,bagisiklik artirmak icin kiza ve oglana 1 yemek tatli kasigi soguk sıkım harnup pekmezi icine 1 cay kasigi toz zencefil karistirip veriliyor sabah aksam verirsin kiza oglana sadece aksam gece yatmadan ver cnm ardindan su icir ki bogazlarina yapismasin pekmezin şekeri 1 ay yap bunu iyi gelir
Ss aldim canim tesekkur ederim

Sorma pink bizde bayramda hastalandığımızdan beri çok değiştik iştahsız hep ağlamaklı huysuz bi Bebek oldu 3 günlük tatilimizde hep peşinde koştum durdum
Canim giremedim kac gundur, nasil duzeldimi istahi bizim hala ayni her yerden zorluyor,buyuk kizinimda keykfli tatil gecirmesine sevindim ohhh haketti guzel abla 🤗

Yok canım ya dikişle aldıranlar daha çok sıkıntı yaşamışlar galiba iki arkadaşım öyle yaptırmış.Arada kaşınıyor hafif yanıyor.Sağol canım sıkıntı yok iyiyim bugün temizlik yaptım ev topladım😆
Ben giremedim kac gundur bugun daha daha iyisindir heralde bununla gecmis olsun 🤗🤗🤗.. basimiza gelmeyen kalmadi konusundada hala yaramiz derin 😒😒

Gulsemmi aglasammi bilemedim valla icgudusel tepkiler heralde bizimkiyle terslesince oda cimcikliyo bizi😅
ilgincler yahu hele tatilde inatla buyuk havuzuna gidip tek yuzmek istemesi son noktaydi yani sen neyine guveniyorsun babasina yeterrrr diye bi bagirdi birakacakmis babasi kendi yuzecekmis orada kacip kacip buyuk havuzuna atlamak istedi hep mahvoldu tovbeee ne tatili ,artik anne,baba,abba,yeter,indir,güzel kelimelerini net çıkarıyor😊inek gorunce mö,kedi diyor mesela,horozda üüürü ,kopek de hav,ordekte vak diyor 😊

Ben görebileceğimiz son güzel günleri gördüğümüze inanıyorum deyip toplam anksiyetemizi arttırayım.
Çok üzgünüm, çok endişeliyim, hiç iyi düşünemiyorum.
Gercekten oyle gorunuyor , malesef son guzel gunler 2sene oncede kaldi resmen... dini yonden geldigimiz gevsekligede deginmek isterdimde deginmeyeyim hic simdi banlarlar😂

ilgincler yahu hele tatilde inatla buyuk havuzuna gidip tek yuzmek istemesi son noktaydi yani sen neyine guveniyorsun babasina yeterrrr diye bi bagirdi birakacakmis babasi kendi yuzecekmis orada kacip kacip buyuk havuzuna atlamak istedi hep mahvoldu tovbeee ne tatili ,artik anne,baba,abba,yeter,indir,güzel kelimelerini net çıkarıyor😊inek gorunce mö,kedi diyor mesela,horozda üüürü ,kopek de hav,ordekte vak diyor 😊
Masallah pasaya 🤭🤗. Bizimki dut yemis bülbül cogunlukla isaret diline devamkee😂

Korkulmuycak gibi degil canim Allah korusun hepimizi ,kimin ne oldugu ne yaptigo belli degil ..tesaduf olmasi zaten mumkun degil bu durumlarda bence asil suclu ilerlemesjne engel olanlar hic siyasete girmek istemiyorum ama gozgore gore yaniyoruz
Vallahi oyle canim goz gore gore engel olunamaya olunamaya 😒😒😒

Bugun kizimi okula yazdirdim icimden bi fotosunu cekip paylasmak bile gelmedi hersey o kdar kotu hersey o kdar belirsizki hic biseyde hevesimiz kalmadi , acilirsa 2 eylulde acilirmis okullar ölmezsek,yanmazsak falan yani ....
Öyle canım bizim kız da ortaokula başlayacak tabi açılırsa bakalım.Gecenin bu saati kalktık yine.Emzirdim salladım uyumuyor yatağın içinde debelenip duruyor ancak🤣

Öyle canım bizim kız da ortaokula başlayacak tabi açılırsa bakalım.Gecenin bu saati kalktık yine.Emzirdim salladım uyumuyor yatağın içinde debelenip duruyor ancak🤣
Cnm ben daha hic uyuyamadim yaa gunduz biraz uyumustum uykum gelmedi ben dalarkende sipa agladi emdi geri uyumuyo yatirinca yirtiniyor. Offf valla terledim yerde salliyorum sirtim duvara yapisti 🤣. Allahim insallah acilir yaa onemli donem ortaokul
.. isaret ediyo bide herseye kiaaa dio bide havliyor sari kopek 😂 dugune gitmistik kizlari kovaladi havlaya havlaya 🤣🤣🤣kiz tavlamada son nokta havhavhav😂

Cnm ben daha hic uyuyamadim yaa gunduz biraz uyumustum uykum gelmedi ben dalarkende sipa agladi emdi geri uyumuyo yatirinca yirtiniyor. Offf valla terledim yerde salliyorum sirtim duvara yapisti 🤣. Allahim insallah acilir yaa onemli donem ortaokul
.. isaret ediyo bide herseye kiaaa dio bide havliyor sari kopek 😂 dugune gitmistik kizlari kovaladi havlaya havlaya 🤣🤣🤣kiz tavlamada son nokta havhavhav😂
Bizimki de en son kedi dedi yaşını sorunca 1i gösteriyor eliyle😂Israrla baba demiyor yalnız.Çok düşkün babaya hep yanında arkasından ağlıyor hep.Baba diye söylüyoruz pis pis sırıtıyor😂

Gercekten oyle gorunuyor , malesef son guzel gunler 2sene oncede kaldi resmen... dini yonden geldigimiz gevsekligede deginmek isterdimde deginmeyeyim hic simdi banlarlar😂
Benim de kafamda bi şeyler bi şeyler uçuşuyor da enerjiyi daha fazla düşürmeyeyim.
Umarım hepimiz her konuda üzerimize düşeni yapabiliriz.

Back
X