- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yok kiz valla guzel kotu degil ama cinar ne bekliyoduysa bulamadiAhah sen kafanı yorma anneee
Çok harikaymış andız özü anladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz valla guzel kotu degil ama cinar ne bekliyoduysa bulamadiAhah sen kafanı yorma anneee
Çok harikaymış andız özü anladım![]()
Canim benimkide oyle corba varya belki 1 aydir icmiyodur et kofte cok nazla cok cok az miktarda su ve amme sutuyle ayakta duruyor resmen karpuzu bi yerse bi yemez muza bile burun kiviriyo muhallebiyi reddetmezdi onada bakmiyo artikKızlar ya oğlum şu zamana kadar ne versem yiyordu bir kere bile sorun çıkarmadı.Üç gündür doğru dürüst birşey yediremiyorum.Hamurişi yiyor ama sebze çorbalarını yediremiyorum artık.Et köfte bazen yiyor bazen yemiyor.Meyve de bazen yiyor bazen yemiyor.Bol bol su ve anne sütü.Yarım saatte bir meme istiyor.Sıcaklardan mı yemek mi seçiyor bilemiyorum.Akşam yemeği yemeyince mıhallebi yaptım onu da az yedi.Annem de akşam ayrı yatmadan muhallebi veriyordum ben size diyor.Ama benimki yatmadan ve gece bir kere emiyor zaten.Akşam yemeği yemzse muhallebi yapayım diyorum en azından aç kalmasın.
Eskiden elimizde ne görse koşar gelirdi şimdi bakmıyor bile.İnşallah geçicidir böyle nereye kadar sürecek.Canim benimkide oyle corba varya belki 1 aydir icmiyodur et kofte cok nazla cok cok az miktarda su ve amme sutuyle ayakta duruyor resmen karpuzu bi yerse bi yemez muza bile burun kiviriyo muhallebiyi reddetmezdi onada bakmiyo artik
Ahah 2 gün farklı odalarda yattık hattaCok sıkıcı. Evde cocukda yok temasda yok
![]()
Bence muhallebiye hic alistirma. Aksam yemegi yerine alisirsa surekli muhallebi isterKızlar ya oğlum şu zamana kadar ne versem yiyordu bir kere bile sorun çıkarmadı.Üç gündür doğru dürüst birşey yediremiyorum.Hamurişi yiyor ama sebze çorbalarını yediremiyorum artık.Et köfte bazen yiyor bazen yemiyor.Meyve de bazen yiyor bazen yemiyor.Bol bol su ve anne sütü.Yarım saatte bir meme istiyor.Sıcaklardan mı yemek mi seçiyor bilemiyorum.Akşam yemeği yemeyince mıhallebi yaptım onu da az yedi.Annem de akşam ayrı yatmadan muhallebi veriyordum ben size diyor.Ama benimki yatmadan ve gece bir kere emiyor zaten.Akşam yemeği yemzse muhallebi yapayım diyorum en azından aç kalmasın.
Aman iyi olsun kuzucuklar bizde üzülmeyelimOlsun cnm cok gerekli bi ogun degil nasilsa . Normal ogunlerini yesinde fistik . Bizim hala oturmadi ama dun yinede onceki gunlere nazaran iyiydi .
Bugün yedi normal yemeğini çok şükür.Yemek seçmeye başladı benimkiBence muhallebiye hic alistirma. Aksam yemegi yerine alisirsa surekli muhallebi ister
Valla insallah cok zayifladi benimki ince uzun kaldi ,Eskiden elimizde ne görse koşar gelirdi şimdi bakmıyor bile.İnşallah geçicidir böyle nereye kadar sürecek.
Hahahaha malesef off dugmesi koymamislar hep on hep onAhah 2 gün farklı odalarda yattık hatta
Zaten 3.ihtimaline karşı kendimi tamamen kapatasım var![]()
Eslemde oyle. Tadimlik yiyor. Cok uzun zamandir 10.5 kg. Yusra desem 600 700 gr verdi. Ekim civari kg almaya başliyolar. Havalardan da yenmiyor kiValla insallah cok zayifladi benimki ince uzun kaldi ,
Bi ara baya toparlamisti cnm simdi geri 10.5 heralde cinarda . Aynen ekimde biraz alirlar sicaktan yenmiyor haklilarEslemde oyle. Tadimlik yiyor. Cok uzun zamandir 10.5 kg. Yusra desem 600 700 gr verdi. Ekim civari kg almaya başliyolar. Havalardan da yenmiyor ki
Birazda ben koydeyim. İllaki evdeki duzene oturtamiyorum...Bi ara baya toparlamisti cnm simdi geri 10.5 heralde cinarda . Aynen ekimde biraz alirlar sicaktan yenmiyor haklilar
Benimki de boya gitti bazı 2 yaş kalıpları küçük geliyor.Minik bir göbişi var iki gündür kaybolmuştu bugün çıktıValla insallah cok zayifladi benimki ince uzun kaldi ,
Aymen oyle oluyor hic biryer ev gibi olmuyokiBirazda ben koydeyim. İllaki evdeki duzene oturtamiyorum...
Masalalh duzeldiyse istahi geri toparlar kalan gobusuBenimki de boya gitti bazı 2 yaş kalıpları küçük geliyor.Minik bir göbişi var iki gündür kaybolmuştu bugün çıktıBenimki yapı olarak ince değil zaten kemikli belli.Bizim ailede ne de eşimin ailesinde ince yok
![]()
Oyyy benim de oğlan uzun ince çok zayıfMasalalh duzeldiyse istahi geri toparlar kalan gobusu. Benimki suan tam ablasinin vucut yapisina dondu bizim genetigimizde oyle demekki diyorum ince uzun
![]()
İnce uzun damadımMasalalh duzeldiyse istahi geri toparlar kalan gobusu. Benimki suan tam ablasinin vucut yapisina dondu bizim genetigimizde oyle demekki diyorum ince uzun
![]()
Bi cimcik ver annesi gelincegzimeİnce uzun damadımselinde hasta olunca hiç bişey yememişti nasıl üzülüyor insan . Şimdi de az az yiyor bide şımarıyor ki yemek yerken deli ediyor beni
benim bile üstüm kirleniyor öyle bi şımarmak
benimde canım balık istiyor ne zamandır eşim de pimpirikli müsilaj var diye almıyor balık
Ton balığı aldım bugün konservelerden nefsimi körliyim dedim
ama kızanıma vermeden nasıl duracağım
versem mi acaba dokunur mu
![]()
Saglikli olsunlarda canimOyyy benim de oğlan uzun ince çok zayıf
Verdim verdim 2 çimcikBi cimcik ver annesi gelincegzime. Her kosulda seviyosun dimi damadini
![]()