- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bez, islak mendil, Pişik kremi, gunes kremi, sinek kovucu, ilaclar, diğer kremler. Tırnak makası ( koydugum halde bulamadim yeni almak zorunda kaldim ayvalikta kizin tirnagi kalkmisti)Uzun yola çıkıcam bana yanına şunu da al dediğiniz var mı bi yere gittiğim zaman hep keşke şunu da alsaydım diyorum hep unuttuğum bi şeyler oluyor![]()
Ayy evet yataga cikip zipliyor kosuyor demiHahha yageçmiş olsun diyim ben sana o zaman pink . Bizde bi yatak çarşafı değiştirdik 5 kere indirdim selini yere
![]()
Sagol canim koyden geldigim haftadan beri biriktirdim ayyy dahada tovbeler olsun usenmem biriktirmem
Bugun camasir yikanmadi bak suan sepetten tasiyolarBen de iki sepetlik ütüyü yeni bitirdim dahada kurutma makinesinden çıkacak bir posta da yıkanacak var makinenin içindeÇıplak gezin ulen diyesim var
Oğlan anneannede son iki saattir parka gitiler büyük küçük hep beraber.Gelince saldırır bana kaç saattir emzirmedim.
Banada oyle diyolar , oglun kiz guzeki arkasi kiz bunun yap bitane daha 3. Kesin kiz olur yap yap sizene yaa diyesim geliyo ama terbiyemi bozmuyorum arkasi önu yok olani bunlar diyorum. 3. Cocuk fikri tuyler urpertici .senin 3.olsa kiz olsa kusak farki var artikBenim de geçen adetim şaştı yine aklım gitti hamile miyim diye de testte çıkmayınca rahatladım.Sonra da geldi rahatladım.Kızı erkeği mi var evlat evlattır.Benim bir kız bir erkek buna rağmen millet 3.de kız olur iyi olur diye takılıyor.Millet hep konuşur boşver sen milleti.Kızların birbirlerine can yoldaşı olacaklar ne güzel bak benim erkek kardeşim var da noluyor kız olsaydı keşke.
Gidiyomusun koyeUzun yola çıkıcam bana yanına şunu da al dediğiniz var mı bi yere gittiğim zaman hep keşke şunu da alsaydım diyorum hep unuttuğum bi şeyler oluyor![]()
Çocukları al da gerisi hallolurUzun yola çıkıcam bana yanına şunu da al dediğiniz var mı bi yere gittiğim zaman hep keşke şunu da alsaydım diyorum hep unuttuğum bi şeyler oluyor![]()
Bende yeni yaptım ütüyü kurur kuruöaz yapasan kolay oluyorBugun camasir yikanmadi bak suan sepetten tasiyolar. Ayyy saldirdimi tosuncuk
. Aksm dugune gittik kir dugunuydu hep babasi bakti ayyy ne guzeldi
bi kere goz gize geldikde meme istedi
![]()
Beni görmeyince sıkıntı yok ama görünce sürekli meme istiyorBugun camasir yikanmadi bak suan sepetten tasiyolar. Ayyy saldirdimi tosuncuk
. Aksm dugune gittik kir dugunuydu hep babasi bakti ayyy ne guzeldi
bi kere goz gize geldikde meme istedi
![]()
Bir çocuk en az 4 yılını alıyor belli bir seviyeye gelene kadar.Benimkilerin arası açık çok.Kızımın wc sonrası temizliğini daha bir yıl olmadı bırakalı.10 yıl kız 10 yıl da oğlan olursa 20 yıl bk temizlicemBanada oyle diyolar , oglun kiz guzeki arkasi kiz bunun yap bitane daha 3. Kesin kiz olur yap yap sizene yaa diyesim geliyo ama terbiyemi bozmuyorum arkasi önu yok olani bunlar diyorum. 3. Cocuk fikri tuyler urpertici .senin 3.olsa kiz olsa kusak farki var artiko yuzden bosveeeerr canimiza yazik dogurmayami geldik bu dunyaya
![]()
Çok güzel cevap bende 3. Yap diyenlere canıma yazık doğurmaya mı geldim bu dünyaya dicemBanada oyle diyolar , oglun kiz guzeki arkasi kiz bunun yap bitane daha 3. Kesin kiz olur yap yap sizene yaa diyesim geliyo ama terbiyemi bozmuyorum arkasi önu yok olani bunlar diyorum. 3. Cocuk fikri tuyler urpertici .senin 3.olsa kiz olsa kusak farki var artiko yuzden bosveeeerr canimiza yazik dogurmayami geldik bu dunyaya
![]()
4 yılını alsa yine iyi bence bi ömür gidiyor evlada iyi yerlere gelmelerini çok istiyorum bakalım inşallah kendileri de ister çabalar iyi olurlar bu hayattaBir çocuk en az 4 yılını alıyor belli bir seviyeye gelene kadar.Benimkilerin arası açık çok.Kızımın wc sonrası temizliğini daha bir yıl olmadı bırakalı.10 yıl kız 10 yıl da oğlan olursa 20 yıl bk temizlicemBu ne ya.Sabırlı biri değilim olsam bir tane daha isterdim belki de öyle sadece kendini anneliğe adayan tiplerden değilim.
Öyle canım bir ömür boyu ellerimiz üzerinde olacak zaten de ben bağımlılık açısından dedim.Okula başlayınca nefes alıyoruz en azından.Onlar sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olsunlar da gerisi olur zaten.4 yılını alsa yine iyi bence bi ömür gidiyor evlada iyi yerlere gelmelerini çok istiyorum bakalım inşallah kendileri de ister çabalar iyi olurlar bu hayatta![]()
Evet yaa bide ayy daha emiyormu diyen kesime laf anlatmasi varBeni görmeyince sıkıntı yok ama görünce sürekli meme istiyorŞimdilik ütüler bitti yeni yıkanıyor şimdi.Günlük ev işinden ayrıntılı temizlik için vakit kalmıyor.Dışarıda zor oluyor meme vermek kocaman olunca hele
![]()
Aynen oyle yani etegimizden dusene kadar 4 sene 5 seneBir çocuk en az 4 yılını alıyor belli bir seviyeye gelene kadar.Benimkilerin arası açık çok.Kızımın wc sonrası temizliğini daha bir yıl olmadı bırakalı.10 yıl kız 10 yıl da oğlan olursa 20 yıl bk temizlicemBu ne ya.Sabırlı biri değilim olsam bir tane daha isterdim belki de öyle sadece kendini anneliğe adayan tiplerden değilim.
Evet ama herzaman mumkun olmuyor malesefBende yeni yaptım ütüyü kurur kuruöaz yapasan kolay oluyor
Sorma ya benimki uzun büyük gösteriyor yaşını söyleyince daha var diyorlarEvet yaa bide ayy daha emiyormu diyen kesime laf anlatmasi var![]()