• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizim bu ayin 17sinde ama istanbula dönünce yaptiririm artık.

Cok konu konusulmus bende dan diye dalivereyim 🤣😢

Aşı randevusu 2. Doz icin almistim. Dün olacaktim iptal ettim. Yusra 4 yaş aşılarını oldu. Birde bende yan etki olursa diye guvenemedim. İyiki olmamisim bugun yusra da ishal başladı, inşallah hastalanmaz. Donmemize 10 gün kaldi. Burda telasim hic bitmiyor. Teli elime resim çekmek icin alabiliyorum ancak..
Eslem burda iyice yapıştı bana. Surekli ama sürekli derdi meme ile. Sanki birazda yemek az yiyor gibi. Ama bakinca hepimizin derdi bu. Nasil birakacaklar memeyi?

Bir yandan yusra okula gitmek zorunda. Haftaya devlet anaokulunda kontenjan varmi belli olacak. Şimdilik belediyemizin baska semtteki okuluna da basvurduk ama o da ne olcak belirsiz. Okula baslarsa nasil olcak surec. Alisabilecek miyiz... Zorlanacak mi..

Eve varınca ev temizle, yerlestir anam aglicak zaten. Yanmisimmmm bennnn
Allah kolaylik versin canim simdiden daha bide kislik bir kac bisey yaparsin bunu unutmusun 🤣🤣. Bende kv eylulun 2sinde acilcak okul ne zaman yapcan haftaici gelemem kizim okula basliyo dedim bi duraksadi
🤣🤣. Insallah kontenjam vardirda gider yusra sende biraz kafami diblersin diyim kafani baska seylerle mesgul edersinmi diyim bilemedim 😂 emziren anneler tek yurek akillarda tek soru 'nasil birakcaz???' Dusunmuyorum dusunemiyorum....

Yine hic uyuyamadim yaa hic derken gercek bir hic kendim 2de yattim yayaga girdim basladi bizimki emiyo su istiyo full uyandi salladim koydum geri uyandi kalkti dolasti oyuncak aldi gezdirdi masadan biskuvi aldi yemedi corap getirdi giydir Allah giydir disari cikacakmis ciraosizda cikmaz hic🤣🤣🤣. Namaz kildim zar zor somra emdi daliyodu defne cikip geldi bizimki yine hortladi 😏salliyorum saat 2dennberi uyusun diye cabalardayim yaaa

Ben hiç iyi değilim sel olayında anne 3 çocuğu evdeymiş evi bi anda su basmış anne 2 çocuğunu kurtarmış 5 yaşındaki halen kayıp anne de ölmüş sanırım Allahım sen bize acı merhamet et somumuzu hayır eyle başıma ne gelecek çocuklarıma bi şey olursa acaba nasıl ölücez çok korkuyorum Allah’ın yazdığı yazıyı değiştiremeyiz bilmiyorum çok korkuyorum sadece

Ben
Ben hiç iyi değilim sel olayında anne 3 çocuğu evdeymiş evi bi anda su basmış anne 2 çocuğunu kurtarmış 5 yaşındaki halen kayıp anne de ölmüş sanırım Allahım sen bize acı merhamet et somumuzu hayır eyle başıma ne gelecek çocuklarıma bi şey olursa acaba nasıl ölücez çok korkuyorum Allah’ın yazdığı yazıyı değiştiremeyiz bilmiyorum çok korkuyorum sadece
Hic bakmiyorum. Bakamiyorum. Yoksa bende cok korkuyorum ve uzuluyorum. Köyün tek avantaji hic birsey dusunecek vaktim olmamasi

Allah kolaylik versin canim simdiden daha bide kislik bir kac bisey yaparsin bunu unutmusun 🤣🤣. Bende kv eylulun 2sinde acilcak okul ne zaman yapcan haftaici gelemem kizim okula basliyo dedim bi duraksadi
🤣🤣. Insallah kontenjam vardirda gider yusra sende biraz kafami diblersin diyim kafani baska seylerle mesgul edersinmi diyim bilemedim 😂 emziren anneler tek yurek akillarda tek soru 'nasil birakcaz???' Dusunmuyorum dusunemiyorum....
Bugun emmiyo ağzında tutuyor degisik degisik sesler çıkarıyor. Bide sicakta hic cekilmiyo ya :(

Ben bugun biraz menemen yaptim. Ananem tarhana yapti, haftaya da annemle ananem salca yapacak. Belki burdayken biraz daha menemen ya da sade domates yapmaya calisirim.
Eylülde dönünce de taze fasulye atarim tamam daha birşey yapamam. Burdaykende azar azar bamya attik hep

Hic bakmiyorum haberlere,ozum tutmuyor artik , Allahim affetsin bizi iman gucu kuvveti versin ,olmqyablara Allah sevgisi,korkusu versin,edep haya ,utanma cekinme versin, beni zerre kdar ilgilendirmez ama cok uzuluyorum sutyen boxerla es kiyafetlerle hic utanip sikilmadan dolaniyolar onlarin ahiretine uzuluyorum inanki. Bu afetler hep bir ders ama kimsenin umurunda degil bir yanimiz yanip kul olurken bir yanimizi sel aldi goturdu Rabbimden iyi bilemeyiz hayir mi şermi boyle diyip kendimi frenliyorum.Allah hayirli ve kolay olumler nasip etsin hepimize.
Bugun emmiyo ağzında tutuyor degisik degisik sesler çıkarıyor. Bide sicakta hic cekilmiyo ya :(

Ben bugun biraz menemen yaptim. Ananem tarhana yapti, haftaya da annemle ananem salca yapacak. Belki burdayken biraz daha menemen ya da sade domates yapmaya calisirim.
Eylülde dönünce de taze fasulye atarim tamam daha birşey yapamam. Burdaykende azar azar bamya attik hep
Allah afiyetle yemeyi nasip etsin canim bend ebu ahfta cig biber aticam kirmizi ve yesil kil biber birazda dkmates dograrim atarim insallah . Digerlerini kaynanamla yapicaz zaten

Kızlar nabersiniz? Bu ara felaket inat benim kız 🤦🏻‍♀️ İnat ediyor yapma dediğim ne varsa yapıyor 😔 kızıyorum bağırıyorum ağlıyor yine devam sonra.. ben üzülüyorum niye bağırdım diye sonrasında 😔 nasıl olacak böyle bunalıyorum destek yok 😔 kışlık bişeyler bakıyorum herşeye zam gelmiş, bez ıslak mendil fiyatları uçmuş .. memleket bi taraftan yanıyor bi taraftan sel götürüyor. Virüs desen hala devam ama kimsenin umru değil.. taşınma işimiz var ev bakıyoruz , Ağustos sonunda düğün var mecbur gidicez onu düşünüyorum kara kara .. bende güçten düşüyorum bazen bi elevit mi alsam acaba ? Suyu da azalttım hem sütü etkiliyor hem cildim kuruyor hemen 🤦🏻‍♀️ Her gün ne pişirsem telaşı 🤦🏻‍♀️ Ay ne zor ya

Kızlar nabersiniz? Bu ara felaket inat benim kız 🤦🏻‍♀️ İnat ediyor yapma dediğim ne varsa yapıyor 😔 kızıyorum bağırıyorum ağlıyor yine devam sonra.. ben üzülüyorum niye bağırdım diye sonrasında 😔 nasıl olacak böyle bunalıyorum destek yok 😔 kışlık bişeyler bakıyorum herşeye zam gelmiş, bez ıslak mendil fiyatları uçmuş .. memleket bi taraftan yanıyor bi taraftan sel götürüyor. Virüs desen hala devam ama kimsenin umru değil.. taşınma işimiz var ev bakıyoruz , Ağustos sonunda düğün var mecbur gidicez onu düşünüyorum kara kara .. bende güçten düşüyorum bazen bi elevit mi alsam acaba ? Suyu da azalttım hem sütü etkiliyor hem cildim kuruyor hemen 🤦🏻‍♀️ Her gün ne pişirsem telaşı 🤦🏻‍♀️ Ay ne zor ya
Oooo kolay gelsin canlar bende patlıcan fasulye dolmalık biber filan koydum dolaba

Yazdıklarına aynen katılıyorum ve aynen yaşıyorum

Aynı durumları çoğumuz yaşıyoruzdur emin ol😣Güzel tarafı yoğunluktan günün nasıl geçtiğini anlamıyorsun canın sıkılmaya vakit bulamıyor.Ben de çok yorgunum kızıyorum bağırıyorum sonra üzülüyorum aynen.İşler de yetişmiyor genelde.Yaşama sevincim beklentim hayattan kalmadı gibi.Sahip olduklarıma şükredip mutlu olmaya çalışıyorum.Sinirlerim çok bozuk bazen aşırı tepki veriyorum Tek bildiğim şu an istediğim hayatı yaşamadığım.En büyük beklentim kreş yaşının gelmesiyle kendime zaman ayırabilmek.

Aynı durumları çoğumuz yaşıyoruzdur emin ol😣Güzel tarafı yoğunluktan günün nasıl geçtiğini anlamıyorsun canın sıkılmaya vakit bulamıyor.Ben de çok yorgunum kızıyorum bağırıyorum sonra üzülüyorum aynen.İşler de yetişmiyor genelde.Yaşama sevincim beklentim hayattan kalmadı gibi.Sahip olduklarıma şükredip mutlu olmaya çalışıyorum.Sinirlerim çok bozuk bazen aşırı tepki veriyorum Tek bildiğim şu an istediğim hayatı yaşamadığım.En büyük beklentim kreş yaşının gelmesiyle kendime zaman ayırabilmek.
Aynen bende mutsuz bıkmış hissediyorum çoğu zaman ama sağlık olsun elleri ayakları düzgün sağlıklı evlat sahibiyiz çok şükür

Eşimde kreş olayına nasıl karşı. Ona göre çalışmayan annelerinin bakamadığı çocuklar gidermiş kreşe . 💩😅 kafaya bak . Neyse şöyle bi 3 yaşına getirebilsek. Sonrası düzlük inşallah 😅

Eşimde kreş olayına nasıl karşı. Ona göre çalışmayan annelerinin bakamadığı çocuklar gidermiş kreşe . 💩😅 kafaya bak . Neyse şöyle bi 3 yaşına getirebilsek. Sonrası düzlük inşallah 😅
Eğitim için gerekli kreş.Kızımı 3,5 yaşında vermiştim.Eşim zorladı yoksa ben istemedim.Çalışmıyordum ne gerek var diyordum.Ama davranışları,konuşmaları,çok farketti.Oğlum da 3,5 yaşını doldursun bez olayı da bitmiş olursa ben göndermeyi düşünüyorum.

Kizlar napiyorsunuz yaa. Bir hasta olduk, işler yoğun falan derken burayı unuttum.
Nasıl gidiyor?
Bizim tamm uyku duzeni oturdu ayy dedim gece 1-2 kere uyaniyor meme istemiyor artik hooop yine bir duzen bozuldu 3-4 gundur surekli uyaniyor meme istiyor yoksa uyumuyor. Baktim atak haftasi da degil ama var bir sikintilar anlamadım. Birde ciglik atma huyu basladi. Hersey kendi istedigi gibi olcak. 2 gundur de yere birseyler atiyor. Cimcikliyor. Kızınca yüzüme vuruyor :( nerden cıktı bu huylar bilmiyorum. Bu vurma olayını nerden gördü niye yapıyor çok üzülüyorum :(
Çok sükür yalama huyu bitti. Yerleri farkli gordugu seyleri yaliyordu. Ondan kurtulduk simdi de bu basladi.

Kizlar napiyorsunuz yaa. Bir hasta olduk, işler yoğun falan derken burayı unuttum.
Nasıl gidiyor?
Bizim tamm uyku duzeni oturdu ayy dedim gece 1-2 kere uyaniyor meme istemiyor artik hooop yine bir duzen bozuldu 3-4 gundur surekli uyaniyor meme istiyor yoksa uyumuyor. Baktim atak haftasi da degil ama var bir sikintilar anlamadım. Birde ciglik atma huyu basladi. Hersey kendi istedigi gibi olcak. 2 gundur de yere birseyler atiyor. Cimcikliyor. Kızınca yüzüme vuruyor :KK43: nerden cıktı bu huylar bilmiyorum. Bu vurma olayını nerden gördü niye yapıyor çok üzülüyorum :KK43:
Çok sükür yalama huyu bitti. Yerleri farkli gordugu seyleri yaliyordu. Ondan kurtulduk simdi de bu basladi.
Evet çok şükür bizim de bulduğunu ağzına atma huyumuz baya azaldı

Back
X