• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar yaa oglumu almaya gittim anneme. Beni gorunce bir coştu koşturmaya başladı. Annemde salona gitmisti tam. Benim cocuk kosarken bir dustu alnını dıs celik kapiya carpti. Cok fena ses geldi ya offf icim parcalandi. Agladi buz tuttuk hemen. Ekmek cignedim simdide. Off bir sey olmaz dimi ya.
Alnı morardi sisti biraz 😔😔 doktora giturmek gerekir mi acaba cok fena carpti ya.ah be saniyelik bu kazalar.
Canım çok geçmiş olsun, nasılsınız? Gittin mi doktora?

Çocukla tatil eziyet valla 🤦🏻‍♀️ Bizde denize gittik bugün eşimde geldi o olmasına rağmen dediğin gibi orda durmaz peşinde koştur eve gel yıka kendin yıkan çamaşırları yıka as yemek haZırla yedir topla 🤦🏻‍♀️Ayyy darlandımm 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Yolculuk nereye dünüşşş yoksa adayamı geliyorsunuz 😍😍😅
Ayyy daraldim valla😂😂 ,kiz istemeye adaya geliyok 😅 hazirlanmadinizmi yoksa😅🤣. Marmaris askoo🤗

Cok yoruldum kizlar yaa 2cocukla vakiz haizrlamak ikisininde herseyini her cesit kiyafetini almak ,bir yandan kirli seperini eritmek Allahim geberdim resmen bunun bide donusu var tabi
Gidikte nanay donuste 🤣 ben bu seneki 3. Yolculuguma çıkıyorum. Bizim de bu akşam uçak var bakalım bizim ki yıkacak mı uçağı merakla bekliyorum 🤣🤣

Gidikte nanay donuste 🤣 ben bu seneki 3. Yolculuguma çıkıyorum. Bizim de bu akşam uçak var bakalım bizim ki yıkacak mı uçağı merakla bekliyorum 🤣🤣
Yola cikarken bi nanaylandik 2ye kdar bi uyumadi zaten 3te bida agladi emzirdim kalktim artik namaz vakri girince namaz kilip ciktik cikarken yine agladi baktiki odada kimse yok cikmis gelmis uykusu acildi ablasida kani kaynadi sevdi optu hemenn kacti uykusu uyutamadim canima okudu valla bana gicik kapti dirsek atiyo basimi aciyo 🤣🤣 iki mememde acik duracakmis birini emcek birinin ucunu cekcekmis 😅. Daha 6saat yol var simdi uyudu sukur 3 saat uyusa keske 😅😅. Sanada basarilar dilerim lostinbacim 🤣. Yollarda kalabalik yaa ,sen en azindn havadan fişşuuuuu die uccan 🤣🤣

Ayyy daraldim valla😂😂 ,kiz istemeye adaya geliyok 😅 hazirlanmadinizmi yoksa😅🤣. Marmaris askoo🤗
Lostinparadise Lostinparadise çok şükür bişey olmamış kuzum ferhatçığa 🤩🤗bizimde bu akşam bir deniz bir kara yolculuğumuz var hepimize hayırlı yolculuk o zaman Kızlar 🤗😅😅😅 Marmaris ne güzeldir şimdi ya 🤗

Hala yoldayiz galiba sigaraya baslicam :) . Az kaldi acaip zorladi .
Hayatta inanmam 🚬 içeceğine dünüş🤣 gemide aralıksız bir saat koşturduk herkesi selamladık yemek yiyenlerden birer yudum aldık 🤣 babasına verdim şimdi az yolumuz kaldı şükür . Sonrası yarım saatlik bir araba yolculuğu . 🤦🏻‍♀️

Hayatta inanmam 🚬 içeceğine dünüş🤣 gemide aralıksız bir saat koşturduk herkesi selamladık yemek yiyenlerden birer yudum aldık 🤣 babasına verdim şimdi az yolumuz kaldı şükür . Sonrası yarım saatlik bir araba yolculuğu . 🤦🏻‍♀️
Hahaha dunus valla canim sigara istiyor (daha once icmedim icsem heralde bogulurum;) ) iste oyle bi efkar bunalma seysi :)ayy citlenbigim benim minnos gelincigim masa masa dolasmis :) .naptiniz nasil gecti canim

Kızlaar evime kavuştum ama dert bitmiyor, buzdolabımın alt tarafı soğutmuyor, hiç
Başına gelen oldu mu ya böyle bişey

Hahaha dunus valla canim sigara istiyor (daha once icmedim icsem heralde bogulurum:KK66: ) iste oyle bi efkar bunalma seysi :)ayy citlenbigim benim minnos gelincigim masa masa dolasmis :) .naptiniz nasil gecti canim
Canım gemide cok iyidik te arabaya geçince kustu baya kötü oldu yavrum . Bugün de babaannesine bırakıp imam nikahına gittik alışveriş yaptık eşimle o kadar iyi geldi ki az da olsa yalnız takılmak 🥰😅 asıl yarın napacağız bakalım saat 5 ten sonra full yokuz 🤦🏻‍♀️Düğün var ya 🤦🏻‍♀️😅
Kızlaar evime kavuştum ama dert bitmiyor, buzdolabımın alt tarafı soğutmuyor, hiç
Başına gelen oldu mu ya böyle bişey
Canım eşimin mesleği ya ona sordum gaz kaçırmıştır dolap servis çağırsınlar 300 TL ye falan hallolur dedi büyük bi sorun gibi durmuyor yani ☺️ İnşallah öyledir .

Canım gemide cok iyidik te arabaya geçince kustu baya kötü oldu yavrum . Bugün de babaannesine bırakıp imam nikahına gittik alışveriş yaptık eşimle o kadar iyi geldi ki az da olsa yalnız takılmak 🥰😅 asıl yarın napacağız bakalım saat 5 ten sonra full yokuz 🤦🏻‍♀️Düğün var ya 🤦🏻‍♀️😅

Canım eşimin mesleği ya ona sordum gaz kaçırmıştır dolap servis çağırsınlar 300 TL ye falan hallolur dedi büyük bi sorun gibi durmuyor yani ☺️ İnşallah öyledir .
Ay canımsın çok sağol kuzum, ben de keşke madamım girebilse de belki bir fikri olur demiştim eşinin mesleğini azıcık hatırladım çünkü. Çağırdık kuzum salıya geleceklermiş inşallah hemen hallolur

Ohh ne guzel yaa cnm sevindim azcik motive ol mutlu ol resetlendinn :). Kiminn dugunu canim hayirli olsun mutkuluklar dilerim , kiiz aman oyalasin bebennesi al sağa torun die atmak lazim bazende :)

Ay canımsın çok sağol kuzum, ben de keşke madamım girebilse de belki bir fikri olur demiştim eşinin mesleğini azıcık hatırladım çünkü. Çağırdık kuzum salıya geleceklermiş inşallah hemen hallolur
Hadi bakalım inşallah o gün hallederler 🤗🤗
Ohh ne guzel yaa cnm sevindim azcik motive ol mutlu ol resetlendinn :). Kiminn dugunu canim hayirli olsun mutkuluklar dilerim , kiiz aman oyalasin bebennesi al sağa torun die atmak lazim bazende :)
Yakın bi arkadaşımın düğünü dünüş. ☺️

Back
X