• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Neler yaptın canım ☺️ Bu arada 18. Ay aşıları ateş yaptı mı ağır aşılar mı hiç bakmadım 3 tane galiba 🥲
İstanbulda iett anne karti var canim. Ben kaybetmistim onu cikardim. Yusrayi okula gotururken lazim olcakti. Baya sira bekledim. Sonrada malum ev isleri. Bu ara pek uyuyamadim cocuklar uyurken 1 saatte uyumuşum. Sonra da aksam telasi.

Ates 37.5 oldu ama calpol 1.5 gün 3 kez verdim ben. Biraz halsizlik yapti

İyi geceler. Abur cubur konusunda hic kısamadim. Tek yaptigim yemeklerini yedikten sonra vermek. Olabildigince kismaya calisiyorum. Eve toplu cikolata aldim. En azindan sayiyla kucuk kucuk parca yemis oluyorlar. Cips varsa 1 gunde degil de 3 4 günde yiyorlar o da her gün vermiyorum. Şimdi yusra okula baslayinca gündüz yeme durumu olmaz. Akşamdan akşama bazen ben evde birseyler yaparim bazen hazir veririm.

Bez konusunda bende daha ucuz bulup gecsek diyorum. Ama ben sleepyden memnunum siz nasıl değilsiniz sasiriyorum. Ben cogunlukla sık aliyorum ondan mi acaba. Yani bez dolsa bile aşağı sarkiyor ama topaklanma olmuyor..
Bizim bide aksam cay keyfi merasimi var bu aksam bir gor gozleri yuvasindan cikacak ona vermicez diye 🤣🤣🤣. Beze gelince keske denetme inkanim.olsaydi sonn aldigimiz sleepyi . Ne emicilik ne kuru tutma isedikce pamuklari topaklaniyordu kac kere sulu sulu pisik yapti poposu hep kizarikti . Diger paketlerd eiyke sorun yasamadim o aldigim seri kesinlikle sorunluydu bence sogudum bezden... gercektrn ucuz bez yok tansi 1tl ye geliyosa aa ii ucuz diyosun ,bugun esim cinara diyoki aksam cis varmi oglum? 😂😂😂 yatmaktan yatal yarasi olacak adam bebesine cis ogretmelik oldu dusunun 🤣🤣

BİM’in markası bile nerdeyse sleepy le aynı fiyat aijo 🤦🏻‍♀️ Ucuz bez yok piyasada 🥲😅 internetten toplu alınca 1 TL ye geliyor tanesi ondan ucuz bulursan bana da haber et 😅
Bugun(sali) bimin bezi uygun fiyatli paketi ama denemedim bilemiyorum 80tanesi 75 tl. 😂. Ugrasamam alsin babasin😷 ebebkten bez alacum diye ebebek geziyorum firsatcilik denince hemen onun adi gelir pink pink pink 🤣🤣🤣

Bugun(sali) bimin bezi uygun fiyatli paketi ama denemedim bilemiyorum 80tanesi 75 tl. 😂. Ugrasamam alsin babasin😷 ebebkten bez alacum diye ebebek geziyorum firsatcilik denince hemen onun adi gelir pink pink pink 🤣🤣🤣
Hahaha en sevdiğim şey 😅 ama ben e bebekte bulamıyorum kıyafet falan ya yine lcw den aldım herşeyini . Geçen sene aldığım mont oluyor yaşasın 🤣 pijama takımı aldım baya bi kaç takım da gezmeye giderken giymeye elbise vs cok gideceğiz ya bu kış inşşş 🤣🤣
Yok kuzum kv gelmedi, eşimle nöbetleşe bakıyoruz. Kafam rahat oldu çok şükür
Ay cok sevindim senin adına kuzum. Kafan rahat olur dediğin gibi .

Hahaha en sevdiğim şey 😅 ama ben e bebekte bulamıyorum kıyafet falan ya yine lcw den aldım herşeyini . Geçen sene aldığım mont oluyor yaşasın 🤣 pijama takımı aldım baya bi kaç takım da gezmeye giderken giymeye elbise vs cok gideceğiz ya bu kış inşşş 🤣🤣

Sağol kuzum♥️ Kv uzaktan daha iyi😂😂uzağa tahammülüm olmuyor bazen yakına hele de kendi evimde hiç, surat da yapamazsın bişey de diyemezsin

Ayy bende bulamiyorum valla ayakkabilarin numarasi kalmamis oluyo kiyafetlerin ayi uymuyor ama yinede gezmek hosuma gidiyo 🤣🤣 gecen bez aldim defneye kilotlu corap aldim cinarada 6li corap aldim cok guzeldi. Bende genelde lcw ve kotondan is goruyorum dunuskosu

Ben ebebekten sayılı kiyafet almisimdir. Hep lcw aliyorum. Birde birkac kez koton aldim. En son gecen sene 3 al 2 öde kampanyasindan seçtiğim 2 tişörtü gondermediler. Birde cok cabuk şekli şemali bozuldugu icin ordan almam. Ben zaten yusra ya alisveris yapıyorum. Eslem abladan kalanlari giyiyor ☺️

Son düzenleme:
Ben ebebekten sayılı kiyafet almisimdir. Hep lcw aliyorum. Birde birkac kez koton aldim. En son gecen sene 3 al 2 öde kampanyasindan seçtiğim 2 tişörtü gondermediler. Birde cok cabuk şekli şemali bozuldugu icin ordan almam. Ben zaten yusra ya alisveris yapıyorum. Eslem abladan kalanlari giyiyor ☺️
Evet bencede kalitesi cok iyi degil fiyatina gore . Lcw en iyi ya yurdumun seysi 🤣🤣 . Outlet magazasina gidiyorum bem lcw ve kotonun

Evet bencede kalitesi cok iyi degil fiyatina gore . Lcw en iyi ya yurdumun seysi 🤣🤣 . Outlet magazasina gidiyorum bem lcw ve kotonun
Ben pandemi surecinde hic magazadan alisveris yapmadım desem. Çünkü orda curcuna da bedenleri karıştırıyorum. Ya da kafadan fiyat hesaplamalarini yapamiyorum 😅 şimdilik yusraya biraz birşey aldim. Gecen yildan kalanlara bakmamistim. İnşallah birkac parca da olsa birseyler cikar. Çünkü okula gidince yetmeyecek gibi hissettim aldiklarimi☹️ birde okuldan da bazen yaptiklari konseptlere gore renkli giydirme durumlari oluyormuş galiba oyle de almak gerekecek.. montlar ve botlar oluyor gibiydi. Olmazsa kışa onlarda yenilencek☺️

Ben pandemi surecinde hic magazadan alisveris yapmadım desem. Çünkü orda curcuna da bedenleri karıştırıyorum. Ya da kafadan fiyat hesaplamalarini yapamiyorum 😅 şimdilik yusraya biraz birşey aldim. Gecen yildan kalanlara bakmamistim. İnşallah birkac parca da olsa birseyler cikar. Çünkü okula gidince yetmeyecek gibi hissettim aldiklarimi☹️ birde okuldan da bazen yaptiklari konseptlere gore renkli giydirme durumlari oluyormuş galiba oyle de almak gerekecek.. montlar ve botlar oluyor gibiydi. Olmazsa kışa onlarda yenilencek☺️
Ay herşey masraf vallahi iç çamaşırı alayım dedim kendime 100 TL lik olduk yine 🤦🏻‍♀️😅 öyle dantelli falan da değil hee dümdüz babaanne şeyleri🤣🤣🤣

Back
X