- 31 Mart 2025
- 89
- 84
- 3
- 36
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.201
Bu temmuz anneleri başlığında bulantı mesajlarını okumak gerçekten dayanışma hissi uyandırıyor bende
yalnız olmadığımı görüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günde üç kez kullanıyorum ağızdan düne kadar bulantım yoktu ama 7.haftaya girdiğimden beri bulantım var dün istifra ettim hatta Allah yardımcımız olsunya bana arada mide bulantısı vuruyor ama progestanın etkisi mi bebişin etkisi mi anlamıyorum başka ağızdan progestan kullanan var mı?
sabahları fitil olarak kullanamıyorum işe gelmek için uyanıp direkt yataktan kalkıyorum 15 dk önce uyan fitili tak dinlen biraz zor geliyoama bulantı ondansa öyle yapıcam galiba
öğle arası aslında çok mantıklıymış yarın bi de öyle deneyeyim, öf o fitili, takma hissi irrite ediyo beni ama işte böyle de çekilmiyobebeğim ağızdan alınca baya yan etkisi varmış büyük ihtimal ondan oluyo bence öğlen falan fitil olarak kullanma şansın varsa öyle yap iki fitil arası 6 saat olsa yeter diyorlar birini de gece kullanırsın tamam :)) ben de sabah işe geliyorum o yüzden öğlen denicem artık
hahaah ya ben hep bulantısız geçirdim hamileliklerimi çok şükür, bu böyle bi sarstı yine çok şükür çok kötü değilim ama şaşırdım ilaca yordumBen hap olarak kullanıyorum, etkisi 5-6haftalarda çok vardı içtikten sınra midem bulanıyordu, artık öylr değil içmesem de bulandığı için bebişten herhalde diyorum![]()
ayyyy çok geçmiş olsun ya gerçekten zor böylesi deBen günde üç kez kullanıyorum ağızdan düne kadar bulantım yoktu ama 7.haftaya girdiğimden beri bulantım var dün istifra ettim hatta Allah yardımcımız olsunbulantım yok diye üzülüyordum böyle de çok kötüymüş
Beta bugün 10.000 çıkmış progesteron için ise henüz tahlil vermedim haftaya toplu tahliller isteyecekmiş doktor6+2 deyken beta ve progesteron kaç acaba ben geç yumurtlama olduğum için kaç haftalık olduğunu çözmeye çalışıyorum
Dün eşimle konuştuk biz de bunu daha kalp atışını duymadıksizde de şey var mı ya daha ortada fol yok yumurta yok cinsiyet yok isim seçme çabası![]()
biz de aynıyız hsdfhsdkf kızım kardeşinin adını pikachu koymak istiyo ondan nasıl kurtulcaz onun yollarını arıyoruz sdfksdfDün eşimle konuştuk biz de bunu daha kalp atışını duymadık![]()
sanmıyorum canımKızlar regli 3 geçince kese görünür mü
Ben de.Bu temmuz anneleri başlığında bulantı mesajlarını okumak gerçekten dayanışma hissi uyandırıyor bendeyalnız olmadığımı görüyorum.
hem kız hem erkek isim seçtik bizsizde de şey var mı ya daha ortada fol yok yumurta yok cinsiyet yok isim seçme çabası![]()
1 hafta sonra giderseniz görebilirsinizKızlar regli 3 geçince kese görünür mü
Evet ya aydınlansak bu konudaKızlar bu kasık ağrısı kaçıncı haftaya kadar sürüyor ya insan tedirgin oluyo sanki regl olcakmışız gibi
Niye endişelendirdi ? İlk gebeliğiniz sağlıklı mıydı ? Bende tedirgin oldum kimisinde böyle bizler gibi kazınma oluyormuş ama kimisinde de olmuyormuş. Offf çok zor bu durumlarhem de nasıl ya, belim ve kasıklarım azıcık kendimi yorsam bile mahvoluyorum.
evet ya, doktorum bana az az sık sık ye dedi de bi an karnım tokken bi anda midem kazınmaya başlıyo bişeye saldırıyorum. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu, sadece mide kazınma hissim vardı doyma hissimi kaybetmiştim. bu hissin geri gelmesi beni biraz endişelendiriyor.
böyle hissetmen normal, çocuğu doğurduktan sonra bile hemen sevemeyebilirsin bu bile normal. bir çocuğum var, içim çok rahat olarak söyleyebilirim ki, hayatını bitirmek değil de hayatında yeni bir pencere açmak gibi düşünmeni tercih ederim. eski hayatın bitiyor mu evet bitiyor ama yeni başlayacak olan da fena olmayacak. çocuklar eve yorgunluk ve kaosun yanı sıra sonsuz neşe de getiriyorlar, yorgunluğun her anından keyif alıyorsunuz öyle olunca da. zaten ebeveynlik böyle bi his olmasa kim tekrar çocuk yapardı ki![]()
valla hayatım doktorum beni aşırı korkuttu bu konuda. Cumartesi ağrıdan doktorun yolunu tuttum. Kese bebek büyümüş kalp atışı güçlenmişti. 8+1 çıkması gerekiyordu ama 7+6 çıkmıştı doktor hiç sorun görmedi 1-3 gün tolere edilebiliyor sanırım.Kızlar bu kasık ağrısı kaçıncı haftaya kadar sürüyor ya insan tedirgin oluyo sanki regl olcakmışız gibi
Cumaya randevu aldım tam 5 hafta oluyor1 hafta sonra giderseniz görebilirsiniz