• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

öğle arası aslında çok mantıklıymış yarın bi de öyle deneyeyim, öf o fitili, takma hissi irrite ediyo beni ama işte böyle de çekilmiyo 😅

hahaah ya ben hep bulantısız geçirdim hamileliklerimi çok şükür, bu böyle bi sarstı yine çok şükür çok kötü değilim ama şaşırdım ilaca yordum

ayyyy çok geçmiş olsun ya gerçekten zor böylesi de 😥😥
kızlar bir sorum var, gecen çarşamba 5+1di keseyi gördük doktorum haftaya gel kalp atışını duyalım dedi. direkt 6+1de mi gideyim duyabilir miyiz sizce yoksa 2 gün daha bekleyip mi gideyim 6+3te?
bence bi iki gün daha bekle kesin olsun canım

hem kız hem erkek isim seçtik biz 🙈
yaaa ne kadar rahatlamıştır içiniz 😂😂
Niye endişelendirdi ? İlk gebeliğiniz sağlıklı mıydı ? Bende tedirgin oldum kimisinde böyle bizler gibi kazınma oluyormuş ama kimisinde de olmuyormuş. Offf çok zor bu durumlar 😂
sağlıklıydı çok şükür de ben 25 kg almıştım o yüzden biraz endişelendim shauhahah

valla hayatım doktorum beni aşırı korkuttu bu konuda. Cumartesi ağrıdan doktorun yolunu tuttum. Kese bebek büyümüş kalp atışı güçlenmişti. 8+1 çıkması gerekiyordu ama 7+6 çıkmıştı doktor hiç sorun görmedi 1-3 gün tolere edilebiliyor sanırım.

regl olacakmış gibi ağrı düşük belirtisidir progestanı günde 3e çıkart dedi.

ama ben nisan mayıs anneleri grubuna sordum 12-16. haftalarda bile ara ara ağrı normalmiş.
o zaman çok endişelenmeye gerek yok diyelim :)

Biraz erken ama daha önce hamilelik geçirmiş arkadaşlarım göbeğimiz çıkmaya başladığında malum kıyafetler olmayacak. Ben bir alışveriş bağımlısıyım 😬 ama birkaç aylık bir süreç için de çok kıyafet almaya gerek yok. Özellikle çalışma hayatında da giyilebilecek birkaç pantolon, birkaç geniş bluz yeterli midir? Ne önerirsiniz ?

Biraz erken ama daha önce hamilelik geçirmiş arkadaşlarım göbeğimiz çıkmaya başladığında malum kıyafetler olmayacak. Ben bir alışveriş bağımlısıyım 😬 ama birkaç aylık bir süreç için de çok kıyafet almaya gerek yok. Özellikle çalışma hayatında da giyilebilecek birkaç pantolon, birkaç geniş bluz yeterli midir? Ne önerirsiniz ?
valla bi tayt aldım geçen gün o kadar rahattı ki hem kumaş pantolon hibi duruyor boru paça hem beli lastikli ayarlanır bence o tarz şeyler alabilirsiniz

ben önceki hamileliğimde sadece 1 tane hamilelik pantolonu almış ve full onunla geçirmiştim kış hamileliğiydi zaten bi de çalıştığım yer OSB olunca aman nolcak demiştim bu sefer özenesim geliyo benim de ama alışveriş için biraz beklicem gibi :D
en çok heyecanlandığım kısımlar 1- yaz hamileliği hamile göbeğiyle tatil işi
2- çok yakınım birinin düğünü olcak ve nikah şahidiyim ve hamile göbeğimle abiye işi

bunlarn hepsinde net ben de abartıcam hadi ogünler gelsin ya sağlıkla 😍
öneri verememem ve sadece boş çene yapmam :D:D kusura bakma lütfen :D:D

ben önceki hamileliğimde sadece 1 tane hamilelik pantolonu almış ve full onunla geçirmiştim kış hamileliğiydi zaten bi de çalıştığım yer OSB olunca aman nolcak demiştim bu sefer özenesim geliyo benim de ama alışveriş için biraz beklicem gibi :D
en çok heyecanlandığım kısımlar 1- yaz hamileliği hamile göbeğiyle tatil işi
2- çok yakınım birinin düğünü olcak ve nikah şahidiyim ve hamile göbeğimle abiye işi

bunlarn hepsinde net ben de abartıcam hadi ogünler gelsin ya sağlıkla 😍
öneri verememem ve sadece boş çene yapmam :D:D kusura bakma lütfen :D:D
bizimde ağustosta düğün var 1-2 aylık bebemle kombin yapıp gitme hayallerim var 😂

Kızlar ben gece bir sancı ve kanama ile hastaneye acile gittim. Bebeğimi düşürdüm.😓😓 Çok üzgünüm. 😭
Feci bir ağrım var eve geldim biraz önce.

Doktor 1 ay korun rahim kendini toplasın dedi. Rabbim ne verirse güzel verir vardır bundada bir hayır demek istiyorum.

İnşallah gebelikleriniz güzel ilerler ve kucaklarıniz temmuz ayında sağlıkla dolar. 🤱🏼

Benim içinde dua edin Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve kucağıma almamı.
Sağlıcakla kalın hoşçakalın 👋🏼 Allah'a emanet olun.

Kızlar ben gece bir sancı ve kanama ile hastaneye acile gittim. Bebeğimi düşürdüm.😓😓 Çok üzgünüm. 😭

Doktor 1 ay korun rahim kendini toplasın dedi. Rabbim ne verirse güzel verir vardır bundada bir hayır demek istiyorum.

İnşallah gebelikleriniz güzel ilerler ve kucaklarıniz temmuz ayında sağlıkla dolar. 🤱🏼

Benim içinde dua edin Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve kucağıma almamı.
canım, çok üzgünüm. kayıp yaşamak çok zor bir süreç, umarım ilerleyen günlerde sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıkla kucağına alırsın <3 kendine dinlenmek ve acını yaşamak için zaman ver, başın sağolsun ve geçmiş olsun

Ben ilk hamileliğimi hamile taytı ve eşimin bol tshirtleriyle geçirmiştim ağustos doğumlu kızım yazın da full bol kesim elbiselerle gezmiştim çok rahattı 😍 heyecanlanıyorum şimdi bunları düşününce geçen defa çok alışveriş yapmamıştım evden calisiyordum ve hep rahat kıyafetlerleydim. İlk hamilelikte neredeyse 6aylik olana kadar karnınız çok buyumuyor o yüzden hafif bol kıyafetler bile iş görüyor ama 2.de göbek çok hızlı büyüyor diyorlar bu defa ben erkenden oversize giyinmeye başlayacağım sanırım 😍

Başınız sağolsun çok, bol bol dua edeceğiz. Kendinize çok iyi bakın. Umuyorum ve inanıyorum ki en kısa sürede kucağınıza bebişinizi alacağınız sağlıklı gebeliğiniz olucaakk en kısa sürede. Çook geçmiş olsun

Kızlar selam, pcoslu olduğumdan tam haftasını bilmiyorum ama 5+3 te filan olmalıyım. 10 gün önce 117 beta ile öğrendim. Bu üçüncü gebeliğim öncekiler ne yazık ki düşük oldu. Ve ivf tedavisi görürken rahim dinlemdirmede doğal yolla gebe kaldım. O yüzden yüreğim ağzımda. Daha doktora gitmedim. Perşembe usg için doktora gideceğim. Sağlık ocağından kan vermiştim demirim çok düşük çıktı demir takviyesine başladık. Pıhtılaşmaya yatkınlık olduğundan oksapar ve corasprin kullanıyorum. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤍🤲
Herseydenbitutam Herseydenbitutam canım listeye ekler misin tahmini sat: 08.10.2025

Canım kaybın için üzgünüm. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🫂

Vallahi ben erken demeden hamile taytı aldım huzura erdim, bence hamile taytı düz ve ispanyol paçalardan alsak içi şardonlu, bize kış boyu yeter. Yazın da şıkır şıkır elbiseler giyeriz ☀️☀️

Back
X