- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne kadan da nispet yapan bi kadın.Cinarinn yazlik kislik islerini hallettim cok sukur vee cook mutluyum bi takim esofman 2 takimda pijama alsam yeter hatya almasamda olir ama yazik oglusuma alirim dolabi doldu gecen sene ecuk stok yapmanin faydasi.
Hadi bunu beğeneyimSweet ve kazaklarla pijamalar bi katta pantalon ve esofman altlari bi katta duzenleyicimi alsamki kizlar cok cabuk duzeni bozuluyo simdi bide acip acip su alt kati dagitacak o daha gormedi uyuyo![]()
Oy oy ablasını düşünmesi ❤Ahahahahaja cok iyiymis bu.bizde iste sut icsinn diye kasiyoruzya icmiyolar
defne sever balli sut icmeden yatmazdi biraktirdim .simdide okulda beslenmesinde oluyor bem sade sut almistim arkadaslari meyveli kakaolu falan getiriyormus sidik yaristirdigimiz icin bizde oyle almaya basladik cinarda bazen heves ediyo kakaolu iciyo ama artik gostermemeye dikkat ediyorum cok hir gur cikarirsa onun sutlerinden gosterip sec hadi diyorum yavrum 2rane aliyo birinide ablasina goturuyo
![]()
Hahajaja valla hata sende kahvecim sen ozne uyanikken bu islere kalkisilmayacagini bilmezmisin bre e kahveeAyyy ne kadan da nispet yapan bi kadın.
Özellikle beğendime basmadım, ne bascam.
Ben de oğlanın kıyafetleriyle başladım bugün, yatağın bi kenarına evde giyilecekler, bi kenarına küçülenler derken aaa ne göreyim! Kışlık bir şey kalmamış
Yazlıklara geçecektim ufak ufak.
Araya mola falan alıyoruz tabii.
Bir ara odaya geri döndüm ve yine aaa ne göreyim! Görmez olaydım
Üstüste istifledigim her şey tek tek açılıp yataktan aşağı atılmış.
Küstüm oynamıyorum.
Soru: Olaydaki özneyi bulunuz. Aaa kucağımdaymış şu an.
O cekmece dizaynina daha iyi oluyor benceHadi bunu beğeneyim
Konmari usulu düzenli oluyor ama ben yer yetiremiyorum ona.
Dağılmıyor, her şeyi görüyorsun ve kırışıyor.
Hemen veriyorum gazi bak ablasi seni ne kadar cok seviyor sana sut getirdi vs. Oda hemen aliyo gazi biz bi rane muzu bile paylasiriz diyoOy oy ablasını düşünmesi ❤
Ohhh ellerine saglikO cekmece dizaynina daha iyi oluyor bencedefnenin kiyafetleri dolabina koymadim cekmecesinde o sekilde koyuyorum ama dedigin gibi cok fazla kat izi oluyo heleki yazliklar
![]()
Geçen ben de senin gibi yaptım baktım kışlık birşey yokAyyy ne kadan da nispet yapan bi kadın.
Özellikle beğendime basmadım, ne bascam.
Ben de oğlanın kıyafetleriyle başladım bugün, yatağın bi kenarına evde giyilecekler, bi kenarına küçülenler derken aaa ne göreyim! Kışlık bir şey kalmamış
Yazlıklara geçecektim ufak ufak.
Araya mola falan alıyoruz tabii.
Bir ara odaya geri döndüm ve yine aaa ne göreyim! Görmez olaydım
Üstüste istifledigim her şey tek tek açılıp yataktan aşağı atılmış.
Küstüm oynamıyorum.
Soru: Olaydaki özneyi bulunuz. Aaa kucağımdaymış şu an.
Konusmuyor canim , skyledigi kelimeler yok degil var ama tekrar sifir 2gun baba diyorsa 2hafta baba demiyor . Nasil olcak bu is bilmiyorum. Bugun bir kac sefer anne dedi sevindim anne de diyorum gicik ann dio guluyo . Endiseli bir sekilde bekliyorum bakalimkizlar bebislerin konusmasi ne alemde
Nasil guzel dunusumBurdayım![]()
Masallah canim sevindim guzel gelismeler olmasina. Benimkilerde aksine daha iyi anlasmaya basladilar ama cinar biraz hircinlasti defneyi yoluyor durduk yere satasiyo . Yinede cogu zaman daha sevgi dolu davraniyolar birbirlerine... herhangi bi tavsiyem yok 1.5senedir sakinlesemedimSelam kizlar. Günlerim okul arasi mekik dokumayla geciyor
Kizlarin ikisinde de okul başladigindan beri iyi anlamda cok gelismeler var. Eslemde tekrarlamalar baya artti benzetiyor en azindan demeye calisiyor. Hatta ac, al, düştü gibi şeyleri olay aninda kullaniyor. Anne baba da aktiflesmeye basladi.
Amma velakin resmen ablasini istemiyor. Okuldayken yalnizlik hosuna mi gitti ne, ablayi ozledin mi diyorum hayir anlamında kafa salliyor. Yusrayi sevecek olsam ellerimi cekiyor sevmeyecekmiyim, yusraya neler neler yapiyor. Sacini cekiyor, yuzunu cimciriyor, isiriyor... Nasil baş edicem, evde olduklarin da asla oyun oynayamiyorlar. Eee yusra da okulda zaten onla da ilgilenmek istiyorum. Cok zormuş cok. Yorgunluk bir yana ikisine eşit ilgi veremedigini dusunmek cok zor. Bu aralar bende asiri yorgun ve cok sinirliyim. Kendimi kontrol altina almam lazım. Birseyler onerin bana. Papatya suyunu fondip yapcam yoksa
Benimki de anne baba annenne filn diyor digerlerini de canı istedijçeKonusmuyor canim , skyledigi kelimeler yok degil var ama tekrar sifir 2gun baba diyorsa 2hafta baba demiyor . Nasil olcak bu is bilmiyorum. Bugun bir kac sefer anne dedi sevindim anne de diyorum gicik ann dio guluyo . Endiseli bir sekilde bekliyorum bakalim
İyiyim dünüşüm bugün onbin bakımına gittim kuaföreNasil guzel dunusum![]()
Bende gidicem yakinda. Biraz çılgınlık yapayim. Önce kahkul kestirip arkadan oval kesim düşündüm. Neye benzicem bilmiyorum onumuzdeki ay da boyatcamİyiyim dünüşüm bugün onbin bakımına gittim kuaföresaçlarımı kestirdim baya rapunzel olmuştum
hep aynı günler çok şükür bugünümüze
Sen nassınnn