• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cinarinn yazlik kislik islerini hallettim cok sukur vee cook mutluyum bi takim esofman 2 takimda pijama alsam yeter hatya almasamda olir ama yazik oglusuma alirim dolabi doldu gecen sene ecuk stok yapmanin faydasi 🤣🤣 .

Sweet ve kazaklarla pijamalar bi katta pantalon ve esofman altlari bi katta duzenleyicimi alsamki kizlar cok cabuk duzeni bozuluyo simdi bide acip acip su alt kati dagitacak o daha gormedi uyuyo 😅

Eklentiler

• 16325684801259171318339199750622.webp
    16325684801259171318339199750622.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 35
Cinarinn yazlik kislik islerini hallettim cok sukur vee cook mutluyum bi takim esofman 2 takimda pijama alsam yeter hatya almasamda olir ama yazik oglusuma alirim dolabi doldu gecen sene ecuk stok yapmanin faydasi 🤣🤣 .
Ayyy ne kadan da nispet yapan bi kadın.
Özellikle beğendime basmadım, ne bascam.
Ben de oğlanın kıyafetleriyle başladım bugün, yatağın bi kenarına evde giyilecekler, bi kenarına küçülenler derken aaa ne göreyim! Kışlık bir şey kalmamış 🙁
Yazlıklara geçecektim ufak ufak.
Araya mola falan alıyoruz tabii.
Bir ara odaya geri döndüm ve yine aaa ne göreyim! Görmez olaydım 🙁
Üstüste istifledigim her şey tek tek açılıp yataktan aşağı atılmış.
Küstüm oynamıyorum.
Soru: Olaydaki özneyi bulunuz. Aaa kucağımdaymış şu an.

Sweet ve kazaklarla pijamalar bi katta pantalon ve esofman altlari bi katta duzenleyicimi alsamki kizlar cok cabuk duzeni bozuluyo simdi bide acip acip su alt kati dagitacak o daha gormedi uyuyo 😅
Hadi bunu beğeneyim 😁
Konmari usulu düzenli oluyor ama ben yer yetiremiyorum ona.
Dağılmıyor, her şeyi görüyorsun ve kırışıyor.

Ahahahahaja cok iyiymis bu 🤣 .bizde iste sut icsinn diye kasiyoruzya icmiyolar😅😅😅 defne sever balli sut icmeden yatmazdi biraktirdim .simdide okulda beslenmesinde oluyor bem sade sut almistim arkadaslari meyveli kakaolu falan getiriyormus sidik yaristirdigimiz icin bizde oyle almaya basladik cinarda bazen heves ediyo kakaolu iciyo ama artik gostermemeye dikkat ediyorum cok hir gur cikarirsa onun sutlerinden gosterip sec hadi diyorum yavrum 2rane aliyo birinide ablasina goturuyo 🥰🥰
Oy oy ablasını düşünmesi ❤

Ben de oğlanın kıyafetleriyle başladım bugün, yatağın bi kenarına evde giyilecekler, bi kenarına küçülenler derken aaa ne göreyim! Kışlık bir şey kalmamış 🙁
Küstüm oynamıyorum.
Hahajaja valla hata sende kahvecim sen ozne uyanikken bu islere kalkisilmayacagini bilmezmisin bre e kahvee🤣. Saka bir yana hozimde canlandida valla icim yandi sukrediyorum oglus uyurken bitirdim. Kizimla babasida baba-kiz funu ilan ettiler sinemaya gittiler cikarkende bir nispet yedimki sorma optu defne hadi sanada iyi yorulmalar cinim dedi 😅😅 5dk oncesindede keske sende gelseydin diyodu 🤣🤣

Hadi bunu beğeneyim 😁
Konmari usulu düzenli oluyor ama ben yer yetiremiyorum ona.
Dağılmıyor, her şeyi görüyorsun ve kırışıyor.
O cekmece dizaynina daha iyi oluyor bence 😅 defnenin kiyafetleri dolabina koymadim cekmecesinde o sekilde koyuyorum ama dedigin gibi cok fazla kat izi oluyo heleki yazliklar 😅

Oy oy ablasını düşünmesi ❤
Hemen veriyorum gazi bak ablasi seni ne kadar cok seviyor sana sut getirdi vs. Oda hemen aliyo gazi biz bi rane muzu bile paylasiriz diyo🤣🤣🤣🤣 gercektende paylastiriyorum 😅😅 defne 2 tane yemek istiyor 1tane cinaribcik kabiz ediyo birine yarim birine 1.5 hallediyoruz 😅

Küstüm oynamıyorum.
Geçen ben de senin gibi yaptım baktım kışlık birşey yok😂Aldım birkaç takım pazardan pijama da aldım.Ama bazen çiş geçiriyor geceleri ayrı gündüzleri ayrı.Aldıklarım yeter diyordum da yetmeyecek gibi bakalım.Bir de bahçede dışarıda hep kışında giydirip çıkartırım.Dün pazardan şişme yelek mont da aldım.Netten söylediklerimi beğenmedim almıcam ordan.

Selam kizlar. Günlerim okul arasi mekik dokumayla geciyor 🤣😅
Kizlarin ikisinde de okul başladigindan beri iyi anlamda cok gelismeler var. Eslemde tekrarlamalar baya artti benzetiyor en azindan demeye calisiyor. Hatta ac, al, düştü gibi şeyleri olay aninda kullaniyor. Anne baba da aktiflesmeye basladi.
Amma velakin resmen ablasini istemiyor. Okuldayken yalnizlik hosuna mi gitti ne, ablayi ozledin mi diyorum hayir anlamında kafa salliyor. Yusrayi sevecek olsam ellerimi cekiyor sevmeyecekmiyim, yusraya neler neler yapiyor. Sacini cekiyor, yuzunu cimciriyor, isiriyor... Nasil baş edicem, evde olduklarin da asla oyun oynayamiyorlar. Eee yusra da okulda zaten onla da ilgilenmek istiyorum. Cok zormuş cok. Yorgunluk bir yana ikisine eşit ilgi veremedigini dusunmek cok zor. Bu aralar bende asiri yorgun ve cok sinirliyim. Kendimi kontrol altina almam lazım. Birseyler onerin bana. Papatya suyunu fondip yapcam yoksa

kizlar bebislerin konusmasi ne alemde
Konusmuyor canim , skyledigi kelimeler yok degil var ama tekrar sifir 2gun baba diyorsa 2hafta baba demiyor . Nasil olcak bu is bilmiyorum. Bugun bir kac sefer anne dedi sevindim anne de diyorum gicik ann dio guluyo . Endiseli bir sekilde bekliyorum bakalim

Selam kizlar. Günlerim okul arasi mekik dokumayla geciyor 🤣😅
Kizlarin ikisinde de okul başladigindan beri iyi anlamda cok gelismeler var. Eslemde tekrarlamalar baya artti benzetiyor en azindan demeye calisiyor. Hatta ac, al, düştü gibi şeyleri olay aninda kullaniyor. Anne baba da aktiflesmeye basladi.
Amma velakin resmen ablasini istemiyor. Okuldayken yalnizlik hosuna mi gitti ne, ablayi ozledin mi diyorum hayir anlamında kafa salliyor. Yusrayi sevecek olsam ellerimi cekiyor sevmeyecekmiyim, yusraya neler neler yapiyor. Sacini cekiyor, yuzunu cimciriyor, isiriyor... Nasil baş edicem, evde olduklarin da asla oyun oynayamiyorlar. Eee yusra da okulda zaten onla da ilgilenmek istiyorum. Cok zormuş cok. Yorgunluk bir yana ikisine eşit ilgi veremedigini dusunmek cok zor. Bu aralar bende asiri yorgun ve cok sinirliyim. Kendimi kontrol altina almam lazım. Birseyler onerin bana. Papatya suyunu fondip yapcam yoksa
Masallah canim sevindim guzel gelismeler olmasina. Benimkilerde aksine daha iyi anlasmaya basladilar ama cinar biraz hircinlasti defneyi yoluyor durduk yere satasiyo . Yinede cogu zaman daha sevgi dolu davraniyolar birbirlerine... herhangi bi tavsiyem yok 1.5senedir sakinlesemedim 🤣huniye devamkee

Konusmuyor canim , skyledigi kelimeler yok degil var ama tekrar sifir 2gun baba diyorsa 2hafta baba demiyor . Nasil olcak bu is bilmiyorum. Bugun bir kac sefer anne dedi sevindim anne de diyorum gicik ann dio guluyo . Endiseli bir sekilde bekliyorum bakalim
Benimki de anne baba annenne filn diyor digerlerini de canı istedijçe

İyiyim dünüşüm bugün onbin bakımına gittim kuaföre 🤣 saçlarımı kestirdim baya rapunzel olmuştum 🤣hep aynı günler çok şükür bugünümüze ☺️ Sen nassınnn
Bende gidicem yakinda. Biraz çılgınlık yapayim. Önce kahkul kestirip arkadan oval kesim düşündüm. Neye benzicem bilmiyorum onumuzdeki ay da boyatcam

Back
X