Birde anlatmazsam catlayacagim. 10 gundur evden cikmadik diye dun aksam kvye gittik. Yusra orda cipsi bulmus bide acilmis paket, ne zamandan acilmis belli değil. 1 tane yemiş sanirim bende gorunce birak onu dedim, babannene soyle biskuvi varsa ondan ye dedim. Basladi ağlamaya. Kv geldi niye bagiriyosun cocuga dedi. Bende bagirmadim, cipsiyi birak bisküvi varmi diye sor dedim diye soyledim. Yok cipsiyi yeni açmış, yesinmiş ne olacakmış.ben sinirlendim yesin tamam gece kusarsa buraya getircem dedim. Eşimde mutfaktaydi, ben sinirle oraya dogru giderken elimde hirka vardi yere patlattim. Eşim bir çıldırdı masaları duvarları yumrukladi, ben dunya para harcadim iyi olsunlar diye niye cipsi veriyosun hâlâ diye bir girdiler kv ile birbirine zor sakinleştirdik. Hepimiz girdik birbirimize. Ben hayatımda bu kadar cahil insanlar gormedim. Kaç defadir aynı şey yasaniyor hâla daha aynisini yapiyor. Hasta olmasa tamam dicem bende veriyorum zaten abur cubur. Yahu gunlerdir hastalar ben ağızlarına iki lokma yemek girsin diye cirpiniyorum. Herşeyi gectim hâla benim uzerime laf soyleme, ustunluk taşlama peşinde.
Yetmezmis gibi birde koydeki eve bulasik makinasi bulmuş ikinci el,eşimi aramış dün hepimiz para katip alalim demiş. Ben bu çocuğu ozel okula yazdirdim, o kadar kışlık alışverişlerini yaptım. 2 aydir almadigim ilaç kalmadı. Bir 100 lira cikaripta şu da çanta parasi olsun diyemezler. Benim elimdeki 100 liraya göz koymuş. Kaynim karttan para çekti haziranda biz borcunu bitirdik bu ay onun bize vereceği 300 lira para var, obur oğluna donupte borcunu ode diyemez. Bizi esya almaya ortak edecekmiş. Yildim artik illallah ettim. Geçen hesaplara bakarken bir baktim kardeşine 50 tl atmiş bu ne dedim, yolda kalmiş beni aradi bende attim diyo. Ben 10 gün çile cekip devlet hastanelerinde geziyorum özele goturemiyorum şu olanlara bakin. Vallahi eşimle de şuan sorunlarim olsa asla ardima bakmadan boşancam