Kendini soyutlamaya başlamışsın canımın içi kendine eziyet etme. Dert neyse dermanını bulacaksın. O vücuduna da ruhuna da iyi bakacaksın bakmalısın.
Bak diyorum ya bı dönem yaşadım bunu. Beni gören arkadaşlarım derdi ki, dünya yıkılmış altında kalmış gibisin renkli diye.ve bunu bır kışı ıkı solemezdi de. Makyajmış, bakımmış içimden gelmezdi. Güya 25 imdeydim. Cıvıl cıvılken, bu sorunlar yüzünden, kayınvalidemden yaşlı hissederdim.
Bak sen de olesin. İçinde hamileyken de bi sıkıntı vardı. Çocuklar birdi ıkı oldu. Tempon arttı. Bırıne dur, cüş, yapma derken iki oldular. Manen de fızıken de daha fazla yıpranmaya başladın. Çocuklarını cok sevdiğin için, bı yere de bırakamıyorsun çünkü eslem küçük henüz diye. Millet bebek doğduktan sonraki ay içinde, odasını ayırmaya çalışıyor bebeğinin. Sen vicdanlısın da bak.
Ama gececeğine adım gibi eminim. Sen psıkolga bi görün. Yaşıtların gibi at kahkahanı. Zamanla saçın da uzar, cildin de düzelir. Hele bi de işe başlayıp, farklı bı çevren olursa cok daha ıyı olur. Her sabah bahaneyle hazırlanıp çıkarsın. Birileriyle iletişimin artar. Sen birilerinin derdini dinlersin mesela. Yüzüne gözüne kan can gelir. Sürekli evde olmak da bunaltır insanı. Ben sana hak veriyorum. Ama sen sanma ki bu konuda böyle hisseden yalnız sensin. Cok var maalesef. Ama ge ce cek hepsi de zamanla. Hep ama hep iyi ol canımın ıcı. Duamdasın