- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Canim hic agrim sizim herhangi bi belirtim yok 9.haftama girdim ama hala pek gebelikten bisey anlamadm belirtim bastan beri yoktu belirtisiz de gebelik oluyomus ama ben aylarca belirti aramistmDeniycem canım ama orijinal bal bulmak zor herkes hılebaz ıns faydası olur senin nasıl surec sımdı var mı agrın sızın
Çok teşekkür ederim canım daha öncede geçirmiştim tecrübe oldu artık kısmet değilmiş.Aaa ciddi mi kimyasal mi gecirdin kiyamamyine de dollenme olmus bende bi kimyasal gecirmistm insallah bi somraki ay nasip olur canim yaa doktorum demisti vucut sagliksiz gebeligi kendiliginden eritirmia insallah saglikla nasip olur
Kimyasal gebelik çok zararsız bir gebelik. Yumurta dölleniyor ve sağlıksızsa vücuttan adetle birlikte atılıyor.Hadi ya cok uzuldum canım kimyasal gebelik nasıl oluyor deger de var vucutta yok gıbı mı uff aman neyse ya pes etmek yok yenı konustuk tedavilere devam hayırlısıyla ıns olucak inanmak lazım
Hayirlisi buymus insallah saglikla tekrar nasip olurÇok teşekkür ederim canım daha öncede geçirmiştim tecrübe oldu artık kısmet değilmiş.
Amin canım inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler duacımız ol bol bol. Başka doktorla görüştüm aşılama için pes etmeye niyetim yok açıkçasıHayirlisi buymus insallah saglikla tekrar nasip olur
Canım çok üzüldüm ama muhakkak vardır bir hayır benimde negatif bugün 10. Gün artık kısmetMerhaba kızlar geldim ben hastaneden kimyasal gebelik olmuş benim değerlerim düşüyormuş sıfırlanınca adet olacakmışım sonucum 3.57 çıktı negatif.
Canım senin için erken henüz. Ben de bir hayır olduğunu düşünüyorum hiç ağlamadım. İlk testte negatif gördüğümde ağlamıştım. Sanırım alışıyorum. Bakalım tekrar tedavi için gün sayıyorum adetim gelsin. Sende 2 gün sonra testi tekrarla daha erken çünküCanım çok üzüldüm ama muhakkak vardır bir hayır benimde negatif bugün 10. Gün artık kısmet
Hadi ya butn tezlerini curuttun suan herkeste farklı etki oluyor demek ki ama masllah sana cok sevindim normal gitmesine ıns boylecede kucagına saglıkla alırsınCanim hic agrim sizim herhangi bi belirtim yok 9.haftama girdim ama hala pek gebelikten bisey anlamadm belirtim bastan beri yoktu belirtisiz de gebelik oluyomus ama ben aylarca belirti aramistm
Hm demek ki iyi birsey sonucta sonradan sıkıntıyla ugrasmaktansa pekı sımdı gene adetle mı tedaviyi baslatıcaksınKimyasal gebelik çok zararsız bir gebelik. Yumurta dölleniyor ve sağlıksızsa vücuttan adetle birlikte atılıyor.
Canın hayırlısı ben kendimi alıştırdım negatife önümüzde ki ay zaten boş geçecek mecbur artık bir sonraki ay inşllahCanım senin için erken henüz. Ben de bir hayır olduğunu düşünüyorum hiç ağlamadım. İlk testte negatif gördüğümde ağlamıştım. Sanırım alışıyorum. Bakalım tekrar tedavi için gün sayıyorum adetim gelsin. Sende 2 gün sonra testi tekrarla daha erken çünkü
Olsun bir ay vücudun dinlenmiş olur canım. Yine de tekrarla testini erken baktın.Canın hayırlısı ben kendimi alıştırdım negatife önümüzde ki ay zaten boş geçecek mecbur artık bir sonraki ay inşllah
Kist olmadıysa evet canım gelsin başlayacağım tedaviye.Hm demek ki iyi birsey sonucta sonradan sıkıntıyla ugrasmaktansa pekı sımdı gene adetle mı tedaviyi baslatıcaksın
Senin 10. Günde çıkmadımı erken mi diyorsunOlsun bir ay vücudun dinlenmiş olur canım. Yine de tekrarla testini erken baktın.
Cok guzel canim tabiki pes etme pes etmezsen Rabbim de insallah emeginin karsiligini vericektir insallah duam her zaman sen ve isteyen herkesleAmin canım inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler duacımız ol bol bol. Başka doktorla görüştüm aşılama için pes etmeye niyetim yok açıkçası
Cok tesekkur ederim evet curuttum belirti olmadan gebelik olacagini hic sanmazdm 3 gun once ozellikle parfum denemistim ama banamisin demediHadi ya butn tezlerini curuttun suan herkeste farklı etki oluyor demek ki ama masllah sana cok sevindim normal gitmesine ıns boylecede kucagına saglıkla alırsın
Evet canım erken 15 gün sonra diyorlar çatlatma iğnesinden sonra net sonuç almak için. Belli olmaz yani. Hemen karamsar olma testini tekrarla.Senin 10. Günde çıkmadımı erken mi diyorsun
Allah razı olsun canımCok guzel canim tabiki pes etme pes etmezsen Rabbim de insallah emeginin karsiligini vericektir insallah duam her zaman sen ve isteyen herkesle
İnşllah canım adet olunca aşılama yaptıracaksın değil mi tekrardanAllah razı olsun canım
Evet canım ara vermeyi düşünmüyorum. Neden ara vereyim ki zaman kaybı doktorumu değiştirdim başka doktor daha iyi gelir belki hem daha ucuz. Sen inşallah olmazsınİnşllah canım adet olunca aşılama yaptıracaksın değil mi tekrardan
Ucuz derken Dr ucretımı daha uygunEvet canım ara vermeyi düşünmüyorum. Neden ara vereyim ki zaman kaybı doktorumu değiştirdim başka doktor daha iyi gelir belki hem daha ucuz. Sen inşallah olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?