2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Deniycem canım ama orijinal bal bulmak zor herkes hılebaz ıns faydası olur senin nasıl surec sımdı var mı agrın sızın
Canim hic agrim sizim herhangi bi belirtim yok 9.haftama girdim ama hala pek gebelikten bisey anlamadm belirtim bastan beri yoktu belirtisiz de gebelik oluyomus ama ben aylarca belirti aramistm

Aaa ciddi mi kimyasal mi gecirdin kiyamamyine de dollenme olmus bende bi kimyasal gecirmistm insallah bi somraki ay nasip olur canim yaa doktorum demisti vucut sagliksiz gebeligi kendiliginden eritirmia insallah saglikla nasip olur
Çok teşekkür ederim canım daha öncede geçirmiştim tecrübe oldu artık kısmet değilmiş.

Hadi ya cok uzuldum canım kimyasal gebelik nasıl oluyor deger de var vucutta yok gıbı mı uff aman neyse ya pes etmek yok yenı konustuk tedavilere devam hayırlısıyla ıns olucak inanmak lazım
Kimyasal gebelik çok zararsız bir gebelik. Yumurta dölleniyor ve sağlıksızsa vücuttan adetle birlikte atılıyor.

Canım çok üzüldüm ama muhakkak vardır bir hayır benimde negatif bugün 10. Gün artık kısmet
Canım senin için erken henüz. Ben de bir hayır olduğunu düşünüyorum hiç ağlamadım. İlk testte negatif gördüğümde ağlamıştım. Sanırım alışıyorum. Bakalım tekrar tedavi için gün sayıyorum adetim gelsin. Sende 2 gün sonra testi tekrarla daha erken çünkü

Canim hic agrim sizim herhangi bi belirtim yok 9.haftama girdim ama hala pek gebelikten bisey anlamadm belirtim bastan beri yoktu belirtisiz de gebelik oluyomus ama ben aylarca belirti aramistm
Hadi ya butn tezlerini curuttun suan herkeste farklı etki oluyor demek ki ama masllah sana cok sevindim normal gitmesine ıns boylecede kucagına saglıkla alırsın

Canın hayırlısı ben kendimi alıştırdım negatife önümüzde ki ay zaten boş geçecek mecbur artık bir sonraki ay inşllah

Amin canım inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler duacımız ol bol bol. Başka doktorla görüştüm aşılama için pes etmeye niyetim yok açıkçası
Cok guzel canim tabiki pes etme pes etmezsen Rabbim de insallah emeginin karsiligini vericektir insallah duam her zaman sen ve isteyen herkesle

Hadi ya butn tezlerini curuttun suan herkeste farklı etki oluyor demek ki ama masllah sana cok sevindim normal gitmesine ıns boylecede kucagına saglıkla alırsın
Cok tesekkur ederim evet curuttum belirti olmadan gebelik olacagini hic sanmazdm 3 gun once ozellikle parfum denemistim ama banamisin demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…