2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Amin insallah bende okuyodum hamile olanlar ortada yok nasil kaldiniz diye soruydm ama cvp yok burda birbirimize destek olmaliyiz birinden duymustm bi sorunu yokmus gunde 3 tane kuru incir yiyerek hamile kalms corona gunlerinde bi ugras olur canim

Amin insallah bende okuyodum hamile olanlar ortada yok nasil kaldiniz diye soruydm ama cvp yok burda birbirimize destek olmaliyiz birinden duymustm bi sorunu yokmus gunde 3 tane kuru incir yiyerek hamile kalms corona gunlerinde bi ugras olur canim
Gerçekten öyle ben de çıkmayı düşünmüyorum bu platformdan. Tedaviye başlayan insanlara umut olsun. Hamile kalanlar sonucu bile yazmıyorlardı inanki. Tedavi aşamasından sonra yoklardı

Gerçekten öyle ben de çıkmayı düşünmüyorum bu platformdan. Tedaviye başlayan insanlara umut olsun. Hamile kalanlar sonucu bile yazmıyorlardı inanki. Tedavi aşamasından sonra yoklardı
Evet canim cok vardi dert anlatr tavsiye alinir ama sonuc yok cok uzucuydu Rabbim insallah nasip edercorona gunlerinde en cok hamile haberi duydum ve hepsi de uzun sure ugrasms kisiler cevremde de burda da okudum cok

Aynen ya gidiyim bencede hazır evdeyiz belkı daha ıyı degerlendırırz

İncir bana yaramıyor canım prolaktin yukselıo snasıma hıcbır İncir kuru yapamıyorum

Evet canim cok vardi dert anlatr tavsiye alinir ama sonuc yok cok uzucuydu Rabbim insallah nasip edercorona gunlerinde en cok hamile haberi duydum ve hepsi de uzun sure ugrasms kisiler cevremde de burda da okudum cok
Ben hazır korono da var tam çocuk yapma zamanı dediğimde ailem kızmıştı bana okullar yol diye tatil mi sandın demişti bak işime yaradı hazır evdeydim

Ben hazır korono da var tam çocuk yapma zamanı dediğimde ailem kızmıştı bana okullar yol diye tatil mi sandın demişti bak işime yaradı hazır evdeydim
Bana da soylendi nasil hamile kalirsn vs ama tamamen nasipti en onemli kontrolleri gecirdm ve suan evdeyim yine zor oluyo ama cok istedigim icin zorlugu gozumde buyumuyo corona da insallqh en kısa zamanda biter tedavisi yarim kalan cok arkadas var cunku

Amin canım inşallah geçer yakın zamanda umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Sen ilk ne zaman kan verdin beta hcg. Kan değerin ne çıkmıştı? Ben kan vermeye gidiyorum da

Amin canım inşallah geçer yakın zamanda umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Sen ilk ne zaman kan verdin beta hcg. Kan değerin ne çıkmıştı? Ben kan vermeye gidiyorum da
Aa canim hadi guzel haberler olsun benim yumurtlama 11 martti 21 de kan verdim bat da 23 martti 47.69 cikmisti iki gunde bi takibe gitmedim 1 hafta araliklarla kontrole gitmistim insallah hamilesindir

Yok onu yapmadım o nasıl
Bal tarcin ve ogutulmus corek otunu karistiriyosun tam olarak olcusunu netten bulabilirsin karisitrip adetin 2.gunu basliyosun 12 gun sanirim her sabah bi kasik yiyosun yumurtlama sagliyo bununla da hamile kalan var kadinlar kulubunde acilmis topikler de var ama bal orijinal olmali diye okumustum

Aa canim hadi guzel haberler olsun benim yumurtlama 11 martti 21 de kan verdim bat da 23 martti 47.69 cikmisti iki gunde bi takibe gitmedim 1 hafta araliklarla kontrole gitmistim insallah hamilesindir
Merhaba kızlar geldim ben hastaneden kimyasal gebelik olmuş benim değerlerim düşüyormuş sıfırlanınca adet olacakmışım sonucum 3.57 çıktı negatif.

Deniycem canım ama orijinal bal bulmak zor herkes hılebaz ıns faydası olur senin nasıl surec sımdı var mı agrın sızın

Merhaba kızlar geldim ben hastaneden kimyasal gebelik olmuş benim değerlerim düşüyormuş sıfırlanınca adet olacakmışım sonucum 3.57 çıktı negatif.
Aaa ciddi mi kimyasal mi gecirdin kiyamamyine de dollenme olmus bende bi kimyasal gecirmistm insallah bi somraki ay nasip olur canim yaa doktorum demisti vucut sagliksiz gebeligi kendiliginden eritirmia insallah saglikla nasip olur

Hadi ya cok uzuldum canım kimyasal gebelik nasıl oluyor deger de var vucutta yok gıbı mı uff aman neyse ya pes etmek yok yenı konustuk tedavilere devam hayırlısıyla ıns olucak inanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…