- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Amin insallah bende okuyodum hamile olanlar ortada yok nasil kaldiniz diye soruydm ama cvp yok burda birbirimize destek olmaliyiz birinden duymustm bi sorunu yokmus gunde 3 tane kuru incir yiyerek hamile kalms corona gunlerinde bi ugras olur canimBen de bilmiyorum sorun ne adetler duzenlı sperm testi normal iste ilk defa yumurta takıbı basladı oda coranadan Bı defa oldu ayrıca ıyıkı kacmamıssın İnsan umut arıyor gercektn surec farklı kimseyle konusamıyorsun ama birileri burda snaa cevap oluyor Heppımız ıcın hayırlısı olsun
Gerçekten öyle ben de çıkmayı düşünmüyorum bu platformdan. Tedaviye başlayan insanlara umut olsun. Hamile kalanlar sonucu bile yazmıyorlardı inanki. Tedavi aşamasından sonra yoklardıAmin insallah bende okuyodum hamile olanlar ortada yok nasil kaldiniz diye soruydm ama cvp yok burda birbirimize destek olmaliyiz birinden duymustm bi sorunu yokmus gunde 3 tane kuru incir yiyerek hamile kalms corona gunlerinde bi ugras olur canim
Evet canim cok vardi dert anlatr tavsiye alinir ama sonuc yok cok uzucuydu Rabbim insallah nasip ederGerçekten öyle ben de çıkmayı düşünmüyorum bu platformdan. Tedaviye başlayan insanlara umut olsun. Hamile kalanlar sonucu bile yazmıyorlardı inanki. Tedavi aşamasından sonra yoklardı
Aynen ya gidiyim bencede hazır evdeyiz belkı daha ıyı degerlendırırzCanım inşallah gerek kalmaz hamilesindirfakat eğer adetin gelirse korkma koronadan maskeni eldivenini tak önlemini al git. Biliyorsun ben tedaviyi bırakmadım sende bırakma canım. 3 yumurta varken bir daha çatlatma iğnesi yaptır boşa gitmesin emekler
İncir bana yaramıyor canım prolaktin yukselıo snasıma hıcbır İncir kuru yapamıyorumAmin insallah bende okuyodum hamile olanlar ortada yok nasil kaldiniz diye soruydm ama cvp yok burda birbirimize destek olmaliyiz birinden duymustm bi sorunu yokmus gunde 3 tane kuru incir yiyerek hamile kalms corona gunlerinde bi ugras olur canim
Gitmeyin zaten tacız ederm heppınız ogrencek coksey varGerçekten öyle ben de çıkmayı düşünmüyorum bu platformdan. Tedaviye başlayan insanlara umut olsun. Hamile kalanlar sonucu bile yazmıyorlardı inanki. Tedavi aşamasından sonra yoklardı
Gitmeyiz canım incir kürü bende de işe yaramıştı ama senin prolaktinini yükseltiyormuş ve sen prolaktin yüksek olursa hamile kalamazsın doğru. İstediğin zaman birşeyler sorabilirsin.Gitmeyin zaten tacız ederm heppınız ogrencek coksey var
Ben hazır korono da var tam çocuk yapma zamanı dediğimde ailem kızmıştı bana okullar yol diye tatil mi sandın demişti bak işime yaradı hazır evdeydimEvet canim cok vardi dert anlatr tavsiye alinir ama sonuc yok cok uzucuydu Rabbim insallah nasip edercorona gunlerinde en cok hamile haberi duydum ve hepsi de uzun sure ugrasms kisiler cevremde de burda da okudum cok
Canim kürü yükseltiyo diye biliyorum ama kürünü yapmadan kuru şekilde de yesen yükseltir mi kiİncir bana yaramıyor canım prolaktin yukselıo snasıma hıcbır İncir kuru yapamıyorum
Bana da soylendi nasil hamile kalirsn vs ama tamamen nasipti en onemli kontrolleri gecirdm ve suan evdeyim yine zor oluyo ama cok istedigim icin zorlugu gozumde buyumuyo corona da insallqh en kısa zamanda biterBen hazır korono da var tam çocuk yapma zamanı dediğimde ailem kızmıştı bana okullar yol diye tatil mi sandın demişti bak işime yaradı hazır evdeydim
Amin canım inşallah geçer yakın zamanda umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Sen ilk ne zaman kan verdin beta hcg. Kan değerin ne çıkmıştı? Ben kan vermeye gidiyorum daBana da soylendi nasil hamile kalirsn vs ama tamamen nasipti en onemli kontrolleri gecirdm ve suan evdeyim yine zor oluyo ama cok istedigim icin zorlugu gozumde buyumuyo corona da insallqh en kısa zamanda bitertedavisi yarim kalan cok arkadas var cunku
Aa canim hadi guzel haberler olsunAmin canım inşallah geçer yakın zamanda umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Sen ilk ne zaman kan verdin beta hcg. Kan değerin ne çıkmıştı? Ben kan vermeye gidiyorum da
Canım cıg yedim agustosta gene yukseldı artık diyorum hıcbıseyını yemıcemCanim kürü yükseltiyo diye biliyorum ama kürünü yapmadan kuru şekilde de yesen yükseltir mi ki
Aa haklısın canım ciğ yukselttigini bilmiyodum k bakma yanliş yonlendrdim seni bal tarcin corek otunu denedinmi pekiCanım cıg yedim agustosta gene yukseldı artık diyorum hıcbıseyını yemıcem
Yok onu yapmadım o nasılAa haklısın canım ciğ yukselttigini bilmiyodum k bakma yanliş yonlendrdim seni bal tarcin corek otunu denedinmi peki
Bal tarcin ve ogutulmus corek otunu karistiriyosun tam olarak olcusunu netten bulabilirsin karisitrip adetin 2.gunu basliyosun 12 gun sanirim her sabah bi kasik yiyosun yumurtlama sagliyo bununla da hamile kalan var kadinlar kulubunde acilmis topikler de var ama bal orijinal olmali diye okumustumYok onu yapmadım o nasıl
Merhaba kızlar geldim ben hastaneden kimyasal gebelik olmuş benim değerlerim düşüyormuş sıfırlanınca adet olacakmışım sonucum 3.57 çıktı negatif.Aa canim hadi guzel haberler olsunbenim yumurtlama 11 martti 21 de kan verdim bat da 23 martti 47.69 cikmisti iki gunde bi takibe gitmedim 1 hafta araliklarla kontrole gitmistim insallah hamilesindir
Deniycem canım ama orijinal bal bulmak zor herkes hılebaz ıns faydası olur senin nasıl surec sımdı var mı agrın sızınBal tarcin ve ogutulmus corek otunu karistiriyosun tam olarak olcusunu netten bulabilirsin karisitrip adetin 2.gunu basliyosun 12 gun sanirim her sabah bi kasik yiyosun yumurtlama sagliyo bununla da hamile kalan var kadinlar kulubunde acilmis topikler de var ama bal orijinal olmali diye okumustum
Aaa ciddi mi kimyasal mi gecirdin kiyamamMerhaba kızlar geldim ben hastaneden kimyasal gebelik olmuş benim değerlerim düşüyormuş sıfırlanınca adet olacakmışım sonucum 3.57 çıktı negatif.
Hadi ya cok uzuldum canım kimyasal gebelik nasıl oluyor deger de var vucutta yok gıbı mı uff aman neyse ya pes etmek yok yenı konustuk tedavilere devam hayırlısıyla ıns olucak inanmak lazımMerhaba kızlar geldim ben hastaneden kimyasal gebelik olmuş benim değerlerim düşüyormuş sıfırlanınca adet olacakmışım sonucum 3.57 çıktı negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?