2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Yaaaa çok sevindim bende bugün iğnenin 9. İlişkinin 8. Günü yaa ben de pazartesi tekrar yapacağım aşılamanın kaçıncı günü bugün ve normal ucuz gebelik testi ile çıktı değil mi

Yaaaa çok sevindim bende bugün iğnenin 9. İlişkinin 8. Günü yaa ben de pazartesi tekrar yapacağım aşılamanın kaçıncı günü bugün ve normal ucuz gebelik testi ile çıktı değil mi
Bugün iğne yaptırdığım günü sayarsam iğnenin 13.günü canım. Aşılamanın da yaptırdığım günü sayarsak 11.günü. Daha önceki ikizlere hamileliğimde tam reglden 8 gün önce bakmıştım bugün de tam 8.gün önce aynıya denk geldi. Sanırım çoğul Ucuz testlerden aldırmıştım 7,5 tllik. Çıktı canım. İnşallah hamilesindir inşallah

Canım yaaa cok sevindim hayırlı olsun ıns saglıkla kucagına alırsın ıns

Canım yaaa cok sevindim hayırlı olsun ıns saglıkla kucagına alırsın ıns
Allah razı olsun canım dua etmeyi bırakmadım hepiniz için duacıyım. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah. Hamile kalınca kaçmak yok burdayım herzaman sizinleyim.

İnşllah canım inşllah çoğul Gebeliktir Ben de heyecan ile pazartesiyi bekliyorum
Günaydın canım.Biliyor musun ben herkese dua ettim burda konuştuğum insanlara fakat sana ayrı dua ettim ikizi olsun diye. Tabiki mevlam neyi hayırlı kıldıysa o olur. Testim negatif çıktığında da çok kötü olmuştum sonuçta insanın gönlü tabiki ikize kayıyor ama Allah'ım neyi ne zaman isterse o zaman öyle oluyor. Bugün sabah tekrar idrar testi yaptım negatif erken gebelik testi bozukmuş bugün daha iyi anladım. Kendi testim pozitif şikayet etsem yeridir hani de ben yapamam.

Bugün yine normal test yaptın mı canım çok saçma o kadar para veriyoruz. İnsan kandırıyorlar resmen hayır parayı geçtim umutlarımıza yazık

Bugün yine normal test yaptın mı canım çok saçma o kadar para veriyoruz. İnsan kandırıyorlar resmen hayır parayı geçtim umutlarımıza yazık
Duaların için ayrıca çok teşekkür ederim allah biliyor ben de sana çok dua etmiştim rabbim isteyen herkese o mutluluğu yaşatsın bize de inşllah

Evet yaptım canım ilk idrarla hala pozitif daha belirginleşti çizgi ama hala aynı koyulukta değil. Doktora yazdım 2 gündür tansiyonum çok yüksek hamilelikten normalde tansiyon hastası değilim. Tansiyon ilacı yazdı polisler getirdi eve kadar sağolsunlar. Eğer hamile olduğunuzu öğrenirseniz tansiyon aleti alın eve kızlar çok önemli.Hamilelik tansiyonu diye de birşey var çünkü. Umutlarımıza gerçekten yazık akşam üzerinden gece yarısına kadar boş boş baka baka ağlaya ağlaya geçirmiştim negatifi görünce ama tedaviyi bırakmayacaktım olmazsa da sakın bırakmayın.

Ben mart ayinda takibr basladim hamileyim 2 yilin sonunda

Sımdı anlamadım bu testlerden kesin hamilesin dımı canım

Hosgeldınız.. Hayırlı olsun canim saglıkla kucagına alırsın ıns bahsedermısın bıraz tedavınden
Tesekkur ederim canim 2 yilin 1 yili korunmadan gecti sonraki yil klomen kullandm ama her kullanisim arasi 3 4 ay oluyodu 2 kere kullandm hic buyumedi yumurtam gunde 2 kullandm 3.de doktor pco dedi innofolic +gunde 3 tane klomen tek yumurta ve ovitrelle kasim ayinda yine olmadi pcoda yumurtlama saglar diye okumustm burdan glukofen alip basladm ocak subat ayinda mart ayi 3.ayımdi ve 4.klomendj bu da olmasa igne tedavisine gecilicekti innofolic+glukofen +gumde 4 tane klomen ve ovitrelle ile hamile kaldim bunda en buyuk detayim glukofenin faydasi cunku duzensiz adetim gunu gunune hatta saati bile belliydi ikincisi ise yumurtamin 36 saat sonra catladigini dusunerek gun kacirmam cunku benim 3.gun catliyomus igne gunu dahil 4 5 gun degerlendrdk şukur nasip oldu insallah isteyen herkese nasip olur

AA ne guzel Rabbım kısmet etmıs bnde ıkı yıldır kendi cabamızla deniyoruz Bı donem prolaktin sut hormonu tedavisi gordum sonra Dr memnun kalmadım Baska Dr a gectim ocakta hsg yaptrdım tupler acık subatta da yumurtlama takıbı yaptırdım klomen sadece kullandımgunde 1defa 3yumurta olmustu Dr bırı catlamstı gıttıgımde ıgne yapılmadan degerlendrp dedı gun asırı ama olmadı bu ayda Dr ızındeydı bnde corana dan korktum gitmek istemedim sımdı hastalanmayı beklıyorum ama bu ayda korkuyorum gitmesem mi diye bıde ramazan orucla nasıl olur bilmiyorum ama sızı goruncede cok heveslenıyorum

Canim benim insallah nasip olur bende yasayanlari okuyunca umut oluyodu bana hamile kaldiktan sonra da cikmadm burdan birilerine bi faydam olsun manevi diye ben de kadinlar kulubunun vesile oldugunu dusunuyorum glukofenin pco da yumurtlamaya yardimci oldugunu burdan ogrendim . tam olarak sorun nedir bendeki pco ve yumurta tembelligiydi dogru tedavi de cok onemli bende 2 doktordan sonra doktor degistrdim psikolojik olarak bi kere rahatlatti usg de yumurtam bile gorunmuyoken sorun yok dedi sadece yumurtlama destegi gerek vs cok rahat konustu o doktordaki ilk tedavimde oldu

Ben de bilmiyorum sorun ne adetler duzenlı sperm testi normal iste ilk defa yumurta takıbı basladı oda coranadan Bı defa oldu ayrıca ıyıkı kacmamıssın İnsan umut arıyor gercektn surec farklı kimseyle konusamıyorsun ama birileri burda snaa cevap oluyor Heppımız ıcın hayırlısı olsun

Canım inşallah gerek kalmaz hamilesindir fakat eğer adetin gelirse korkma koronadan maskeni eldivenini tak önlemini al git. Biliyorsun ben tedaviyi bırakmadım sende bırakma canım. 3 yumurta varken bir daha çatlatma iğnesi yaptır boşa gitmesin emekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…