2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Ay inşallah
Haber veririm mutlaka.
Haziran ayında düşük yaptım. Sonra hamile kalamadım maalesef.
Kanım pıhtılaşmaya meyilliymiş. Coraspirin verdi.
Hamile kalana kadar da inofolic combi (mavi) kullan dedi. Onu kullanıyorum.
Lavaboya gittikçe şeffaf akıntım geliyor.
Ovulasyon testi yapmaya başladım. Kaçırmamak için.
Bugünde kasık ağrım var.

Eklentiler

• IMG_20200309_211922.webp
    9 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Merhaba İnşallah
Son adet tarihiniz nedir? (Aynı dönemde miyiz diye soruyorum)
İlaç kullanıyor musunuz?
25 şubat bıtıs 2 mart evet klomen basladık dun takıb ıcın 15 gunumdu gittim 3 yumurta olusmus bırı catlamak uzere dedı ıgne vermedı gun asırı ılıskı onerdı eger gebelik olmazsa adetın 3 gunu cagırdı

Öncelikle sana da çok geçmiş olsun sen de bebeğini kaybetmişsin.Üzülme sakın inşallah bizim de karnımızda bebeğimiz büyüyecek tekmeler atacak pes etmek yok.Maşallah yumurtan çatlamış ya da çatlamak üzere bugünleri çok iyi değerlendirin bence. Ovilasyon testi hiç yapmadım eczaneye sordum 5 tanesi 62 tl imiş. Ben hergün yapacak olsam aylık baya masraflı olacak siz hangi zaman aralığında yapmaya başladınız. Bir de içinde kaç tane vardı testin sen kaç günlük aldın ?

Merhaba arkadaşlar bende yumurtlama takıbındeyım ilk ayım ıns Heppımıze mujdelı haberlerle gelir mart
Merhaba sen de aramıza hoşgeldin. İlk denemende 3 yumurtan oluşmuş ne kadar güzel tedavin bence pozitifle sonuçlanacak bu ay . Belki üçüzün bile olur hadi bakalım hayırlısı

Ay inşallah adet olmazsın
Benimde SAT 29 Şubattı.
3 Mart'ta klomene başladım.
Yarın 14. gün kontrolüm var.

İnşallah canım
Yaptığım testlerde yumurtlama göremedim. Yarın kontrolüm var zaten.
Testleri Instagram birgebeningunlugu sayfasından almıştım.
Bugünde n11den LABOQUICK marka 50 Adeti 67 TL'ye aldım.
Eczanede pahalı. Alabiliyorsan internetten al canım

Teşekkür ederim canım netten alayım ben de o halde daha uygunmuş. Ayrıca attığın ovilasyon testinde çift çizgi çıkmış bu yumurtanın çatladığı anlamına geliyor diye biliyorum birden fazla yumurtan vardır her gün yap düzenli bence

Merhaba sen de aramıza hoşgeldin. İlk denemende 3 yumurtan oluşmuş ne kadar güzel tedavin bence pozitifle sonuçlanacak bu ay . Belki üçüzün bile olur hadi bakalım hayırlısı
Ne güzel dilekler Rabbım heppımızın kucagını doldursun en yakın zamanda ıns

Kuzum genelde silik çıkarmış zaten. T çizgisinin C çizgisinden koyu olması gerekiyormuş. O zaman yumurtalama demekmiş. Daha yumurtlama göremedim

İnşallah canım valla hepimiz için istiyorum hepİmz için istiyorum anne olalım

Canım instagramda br gebenin günlüğü adresi var ordan al hem takip ve sorularına cevap veriyor ve testleri çok kaliteli

Merhaba kızlar nasılsınız bugün var mı bir değişiklik vücudunuzda hissettiğiniz ?

Ne güzel dilekler Rabbım heppımızın kucagını doldursun en yakın zamanda ıns
Ben çok okudum araştırdım ilk ayında klomen kullanıp ikizi olan kadınların adım adım hamileliğe doğru ilerlediklerini gördüm. Olmaz diye bir şey yok hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…