- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Ay inşallahGünaydın hepimizeİnşallah canım mart ayı hepimiz için güzel haberlerle dolu olur. Yarın bize haber vermeyi unutma sakın. İnşallah bir sürü kaliteli yumurtan olur Ben de ikinci kez iğne tedavisi için gün sayıyorum bakalım günler de geçmiyor. Buradan güzel haberler alsak moral olur bize de aslında inşallah en kısa zamanda alırız
MerhabaMerhaba arkadaşlar bende yumurtlama takıbındeyım ilk ayım ıns Heppımıze mujdelı haberlerle gelir mart
25 şubat bıtıs 2 mart evet klomen basladık dun takıb ıcın 15 gunumdu gittim 3 yumurta olusmus bırı catlamak uzere dedı ıgne vermedı gun asırı ılıskı onerdı eger gebelik olmazsa adetın 3 gunu cagırdıMerhabaİnşallah
Son adet tarihiniz nedir? (Aynı dönemde miyiz diye soruyorum)
İlaç kullanıyor musunuz?
Öncelikle sana da çok geçmiş olsun sen de bebeğini kaybetmişsin.Üzülme sakın inşallah bizim de karnımızda bebeğimiz büyüyecek tekmeler atacak pes etmek yok.Maşallah yumurtan çatlamış ya da çatlamak üzere bugünleri çok iyi değerlendirin bence. Ovilasyon testi hiç yapmadım eczaneye sordum 5 tanesi 62 tl imiş. Ben hergün yapacak olsam aylık baya masraflı olacak siz hangi zaman aralığında yapmaya başladınız. Bir de içinde kaç tane vardı testin sen kaç günlük aldın ?Ay inşallah
Haber veririm mutlaka.
Haziran ayında düşük yaptım. Sonra hamile kalamadım maalesef.
Kanım pıhtılaşmaya meyilliymiş. Coraspirin verdi.
Hamile kalana kadar da inofolic combi (mavi) kullan dedi. Onu kullanıyorum.
Lavaboya gittikçe şeffaf akıntım geliyor.
Ovulasyon testi yapmaya başladım. Kaçırmamak için.
Bugünde kasık ağrım var.
Merhaba sen de aramıza hoşgeldin. İlk denemende 3 yumurtan oluşmuş ne kadar güzel tedavin bence pozitifle sonuçlanacak bu ay . Belki üçüzün bile olur hadi bakalım hayırlısıMerhaba arkadaşlar bende yumurtlama takıbındeyım ilk ayım ıns Heppımıze mujdelı haberlerle gelir mart
Ay inşallah adet olmazsın25 şubat bıtıs 2 mart evet klomen basladık dun takıb ıcın 15 gunumdu gittim 3 yumurta olusmus bırı catlamak uzere dedı ıgne vermedı gun asırı ılıskı onerdı eger gebelik olmazsa adetın 3 gunu cagırdı
İnşallah canımÖncelikle sana da çok geçmiş olsun sen de bebeğini kaybetmişsin.Üzülme sakın inşallah bizim de karnımızda bebeğimiz büyüyecek tekmeler atacak pes etmek yok.Maşallah yumurtan çatlamış ya da çatlamak üzere bugünleri çok iyi değerlendirin bence. Ovilasyon testi hiç yapmadım eczaneye sordum 5 tanesi 62 tl imiş. Ben hergün yapacak olsam aylık baya masraflı olacak siz hangi zaman aralığında yapmaya başladınız. Bir de içinde kaç tane vardı testin sen kaç günlük aldın ?
Teşekkür ederim canım netten alayım ben de o halde daha uygunmuş. Ayrıca attığın ovilasyon testinde çift çizgi çıkmış bu yumurtanın çatladığı anlamına geliyor diye biliyorum birden fazla yumurtan vardır her gün yap düzenli benceİnşallah canım
Yaptığım testlerde yumurtlama göremedim. Yarın kontrolüm var zaten.
Testleri Instagram birgebeningunlugu sayfasından almıştım.
Bugünde n11den LABOQUICK marka 50 Adeti 67 TL'ye aldım.
Eczanede pahalı. Alabiliyorsan internetten al canım
Hadi inş koca koca yumurtaların olmuşturAy inşallah adet olmazsın
Benimde SAT 29 Şubattı.
3 Mart'ta klomene başladım.
Yarın 14. gün kontrolüm var.
Ne güzel dilekler Rabbım heppımızın kucagını doldursun en yakın zamanda ınsMerhaba sen de aramıza hoşgeldin. İlk denemende 3 yumurtan oluşmuş ne kadar güzel tedavin bence pozitifle sonuçlanacak bu ay . Belki üçüzün bile olur hadi bakalım hayırlısı
Kuzum genelde silik çıkarmış zaten. T çizgisinin C çizgisinden koyu olması gerekiyormuş. O zaman yumurtalama demekmiş. Daha yumurtlama göremedimTeşekkür ederim canım netten alayım ben de o halde daha uygunmuş. Ayrıca attığın ovilasyon testinde çift çizgi çıkmış bu yumurtanın çatladığı anlamına geliyor diye biliyorum birden fazla yumurtan vardır her gün yap düzenli bence
Ay inşallah canımHadi inş koca koca yumurtaların olmuştur
İnşallah canım valla hepimiz için istiyorum hepİmz için istiyorum anne olalımÇok üzüldüm inanki şu anda tabiki anne olacaksın Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Doğal yolla hamile kalabilmen de çok güzel birşey aslında bunu bana doktorum söylemişti. Gerçekten hamile kalıp da kalp atısını duyduktan sonra bebeğin kalp atışı yok denmesi çok travmatik bir olay. İnsan algılayamıyor ben küretaj masasında bile acaba doktor yanıldı mı kalbi atıyor muydu yaşıyor muydu sorularıyla anestezi aldım. Vicdanımız rahat bile isteye aldırmadık Allah uygun gördü verdi uygun görmedi aldı. Bizim stresten uzak durmamız gerek ameliyatını da olmuşsun çok şükür bu sefer olacak bebeğin inşallah.
Canım instagramda br gebenin günlüğü adresi var ordan al hem takip ve sorularına cevap veriyor ve testleri çok kaliteliÖncelikle sana da çok geçmiş olsun sen de bebeğini kaybetmişsin.Üzülme sakın inşallah bizim de karnımızda bebeğimiz büyüyecek tekmeler atacak pes etmek yok.Maşallah yumurtan çatlamış ya da çatlamak üzere bugünleri çok iyi değerlendirin bence. Ovilasyon testi hiç yapmadım eczaneye sordum 5 tanesi 62 tl imiş. Ben hergün yapacak olsam aylık baya masraflı olacak siz hangi zaman aralığında yapmaya başladınız. Bir de içinde kaç tane vardı testin sen kaç günlük aldın ?
Ben çok okudum araştırdım ilk ayında klomen kullanıp ikizi olan kadınların adım adım hamileliğe doğru ilerlediklerini gördüm. Olmaz diye bir şey yok hadi bakalımNe güzel dilekler Rabbım heppımızın kucagını doldursun en yakın zamanda ıns
İnstagramda bir çok bir gebenin günlüğü çıkıyor acaba hangisiCanım instagramda br gebenin günlüğü adresi var ordan al hem takip ve sorularına cevap veriyor ve testleri çok kaliteli
İnstagramda bir çok bir gebenin günlüğü çıkıyor acaba hangisi
Çok teşekkür ederim hemen yazıyorumBu sayfa canımLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?