canım foto nasıl yükleniyor bilmiyorum kibu forum sayesinde anladım ki, Kadın Doğum doktorlarının bir kısmı gerçekten son derece kötü kalpli ülkemizde. bu nasıl bir cürret yahu, düşmesini bekliyorum! kuzum ultrason görüntüsü verdi mi? yükler misin bi, keseyi göresim var.
Bazı doktorlar gerçekten ruh hastasıKızlar merhaba bende şimdi doktordan çıktım ama canım çok sıkkın. Ultrasonda baktı kese var ama düzgün bi kese değil dedi. Düşmesini bekliyorum ben açıkçası dedi. Kanaman var mı dedi bende yok deyince aşağıdan muayene etti burdan daha iyi gibi ama ama bakalım haftaya gel dedi. Ben akşam başka bi doktora gidicem.inşallah bişi olmaz . Dua edin nolur
bu forum sayesinde anladım ki, Kadın Doğum doktorlarının bir kısmı gerçekten son derece kötü kalpli ülkemizde. bu nasıl bir cürret yahu, düşmesini bekliyorum! kuzum ultrason görüntüsü verdi mi? yükler misin bi, keseyi göresim var.
Bana bak asıl ben snn doğmamış çocuğunu alır kaçırırım minnoşu orda stres ve panik ataklılığınla yoruyorsunbana artistlik yapma senin doğmamış çocuğunu kaçırırım
elimde sanki. 34 yaşındayım Galatsaray- Fenerbahçe maçında bile böyle gergin olmadım ben..
neyse evrene pozitif mesajjjj
tamam bir doktor kadar bilgili değilim ama kesenin etrafındaki o gri halka ince olduğunda riskli olur demişti bir ebe arkadaşım, ondan görmek istedim. ve senin de gördüğün gibi o gri halka hiçte ince değil. akşamı bile bekleme başka bir doktora git, ben korkmadım ya içim bir kötü olmadı, ben bu bebeğe güveniyorum annesi. sakın korkma. hemen başka doktora git.
İnşallah canım gün içinde gidicem inşallah kötü bişi yokturtamam bir doktor kadar bilgili değilim ama kesenin etrafındaki o gri halka ince olduğunda riskli olur demişti bir ebe arkadaşım, ondan görmek istedim. ve senin de gördüğün gibi o gri halka hiçte ince değil. akşamı bile bekleme başka bir doktora git, ben korkmadım ya içim bir kötü olmadı, ben bu bebeğe güveniyorum annesi. sakın korkma. hemen başka doktora git.
artık kendimi kesicem o dereceyim. halbuki bak keyfine demi, neden kötü şeyler düşünüyorsun. ahhh
Bnde progestan alıyorumGünaydın kızlar. Her hamilelik farklı. Benim ilk gebeliğimde 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. Oh ne rahatım derken 3 le 4 arası hep kusmayla geçti. Bunda geciktiğinden beri bulantım var.
İçinizde progeston ve pıhtılaşma iğnesi kullanan var mı
Kızlar hastanedeyim. Kontrole geldim. Keseyi gördük ama 4.8cm kist çıktı. Progestan verdi doktor. Şimdi kan verecem rutin tahliller için. Doktor hemşireye düşük riski gir dedi onu duydum. Ne biliyorsunuz bu kistlerle ilgili
Kızlar merhaba bende şimdi doktordan çıktım ama canım çok sıkkın. Ultrasonda baktı kese var ama düzgün bi kese değil dedi. Düşmesini bekliyorum ben açıkçası dedi. Kanaman var mı dedi bende yok deyince aşağıdan muayene etti burdan daha iyi gibi ama ama bakalım haftaya gel dedi. Ben akşam başka bi doktora gidicem.inşallah bişi olmaz . Dua edin nolur
Bence de bir doktora daha gorun,cok gorduk olumsuz konusulan gebeliklerin saglikla devam ettigini... 3 farkli doktora gorunmeden bu konularda kesin karar verilmemeli diye dusunuyorum. Moralini bozma hemen canim mumkunse doç. ya da Yard. Doc. bir doktora gorunmeye çalışKızlar merhaba bende şimdi doktordan çıktım ama canım çok sıkkın. Ultrasonda baktı kese var ama düzgün bi kese değil dedi. Düşmesini bekliyorum ben açıkçası dedi. Kanaman var mı dedi bende yok deyince aşağıdan muayene etti burdan daha iyi gibi ama ama bakalım haftaya gel dedi. Ben akşam başka bi doktora gidicem.inşallah bişi olmaz . Dua edin nolur
Perşembe net olur bence,belki kalp atımı bile olurGünaydın kızlar ben bugün 5+1 oldummm ..yarın doktora gitsem keseyi görürmüyum yoksa persempeyemi kalsın
Sakaryadan mısınız?Google Play'de kadınlar kulübü uygulaması var kuzu ben ordan kullanıyorum :)
Daha yeni olduğu için olabilir kaç haftalıksınKızlar merhaba bende şimdi doktordan çıktım ama canım çok sıkkın. Ultrasonda baktı kese var ama düzgün bi kese değil dedi. Düşmesini bekliyorum ben açıkçası dedi. Kanaman var mı dedi bende yok deyince aşağıdan muayene etti burdan daha iyi gibi ama ama bakalım haftaya gel dedi. Ben akşam başka bi doktora gidicem.inşallah bişi olmaz . Dua edin nolur
16.09.2019 tarihinde duyduk canım :)C ceycey4444 Canım hatırlıyor musun kalp atışını hangi tarihte duydugunuzu? Tabloya ekleyeyim :)
Doktordan çıkınca buraya tekrar yazarım. Kızlar gerçekten çok sağolun desteğiniz için
Bu arada bugün bizde 5+1 ben haftaya çarşamba gidecem inşallahPerşembe net olur bence,belki kalp atımı bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?