Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
canım foto nasıl yükleniyor bilmiyorum ki

Bazı doktorlar gerçekten ruh hastası imkanın varsa 2. bir doktora gitmelisin. Doğuma kadar bu doktor senin moralini, enerjini emicek gibi duruyor.

Eklentiler

• 598316CF-1B7F-4C38-B9D3-4AC7FD7905B9.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 59
bana artistlik yapma senin doğmamış çocuğunu kaçırırım

elimde sanki. 34 yaşındayım Galatsaray- Fenerbahçe maçında bile böyle gergin olmadım ben..

neyse evrene pozitif mesajjjj
Bana bak asıl ben snn doğmamış çocuğunu alır kaçırırım minnoşu orda stres ve panik ataklılığınla yoruyorsun
Doğduğunda habire ağlayacak çocuk senin yüzünden o gün de ben burada olucam
evrene olumşu mutlu mesaj göndericez tüm hamişler olumsuzluklar yok artık

tamam bir doktor kadar bilgili değilim ama kesenin etrafındaki o gri halka ince olduğunda riskli olur demişti bir ebe arkadaşım, ondan görmek istedim. ve senin de gördüğün gibi o gri halka hiçte ince değil. akşamı bile bekleme başka bir doktora git, ben korkmadım ya içim bir kötü olmadı, ben bu bebeğe güveniyorum annesi. sakın korkma. hemen başka doktora git.

tamam bir doktor kadar bilgili değilim ama kesenin etrafındaki o gri halka ince olduğunda riskli olur demişti bir ebe arkadaşım, ondan görmek istedim. ve senin de gördüğün gibi o gri halka hiçte ince değil. akşamı bile bekleme başka bir doktora git, ben korkmadım ya içim bir kötü olmadı, ben bu bebeğe güveniyorum annesi. sakın korkma. hemen başka doktora git.

İnşallah canım gün içinde gidicem inşallah kötü bişi yoktur

artık kendimi kesicem o dereceyim. halbuki bak keyfine demi, neden kötü şeyler düşünüyorsun. ahhh
Bnde progestan alıyorum

Kızlar hastanedeyim. Kontrole geldim. Keseyi gördük ama 4.8cm kist çıktı. Progestan verdi doktor. Şimdi kan verecem rutin tahliller için. Doktor hemşireye düşük riski gir dedi onu duydum. Ne biliyorsunuz bu kistlerle ilgili

progestan yazmak için o kodu kullanmıştır be, aaaaa bu nedir bugün herkeste bir kara haberrrr bir telaşş..
progestan her hamile verilmiyor ya bence ssk girişi için o şekilde ifade etmiştir. kist ne kistiymiş nerden çıkmış şimdi durduk yere, ayrıca kist çocuk düşürmez ki oda nerden çıkmış

Moralinizi bozmayın ve bi dr daha görünün bence. Arkadaşımın kızı 2 yaşında, dr ona da böyle demişti, meğer kan pıhtıso varmış yanında sonraki hafta dağılmıştı. İnşallah bi şeyi yoktur bebeğinizin. Ben bir düşük yaptım, Allah kümseye yaşatmasın, olacaksa oluyor ama önlenebilecek bi durum mu diye de araştırmak lazım bence. Allah gönlünüze ferahlık versin.

Bence de bir doktora daha gorun,cok gorduk olumsuz konusulan gebeliklerin saglikla devam ettigini... 3 farkli doktora gorunmeden bu konularda kesin karar verilmemeli diye dusunuyorum. Moralini bozma hemen canim mumkunse doç. ya da Yard. Doc. bir doktora gorunmeye çalış

Doktordan çıkınca buraya tekrar yazarım. Kızlar gerçekten çok sağolun desteğiniz için

Daha yeni olduğu için olabilir kaç haftalıksın

kızlar cinsiyet için tahminleriniz varmı yada şöyle olursa cinsiyeti bu olur diye kocakarı bilgileriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…