Kizlar hersey iyi güzel derken okuldan bi geldim camasirda leke gördüm. Hemen gittim tabi hastaneye cok şükür bisey yok gibi. Kanama alanida görünmedi ama progestan verdi. Okulada gitmiycem bu hafta
Kizlar hersey iyi güzel derken okuldan bi geldim camasirda leke gördüm. Hemen gittim tabi hastaneye cok şükür bisey yok gibi. Kanama alanida görünmedi ama progestan verdi. Okulada gitmiycem bu hafta
Kızlar hastanedeyim. Kontrole geldim. Keseyi gördük ama 4.8cm kist çıktı. Progestan verdi doktor. Şimdi kan verecem rutin tahliller için. Doktor hemşireye düşük riski gir dedi onu duydum. Ne biliyorsunuz bu kistlerle ilgili
Canım brnim ilk iki hamileliğimde de hep kistler vardı sakın korkma. Hatta ikincide iki tane kist vardı biri 4 diğeri 6 cm di. Kist ben 2,5 alık falan hamileyken patladı hatta çok şiddetli bi ağrıyla hastaneye yattım. Ameliyata bile alabiliriz dediler korkuttular tüm gece gözüme uyku girmemişti. Ama hiiiç bişey olmadı lekelenmem bile olmadı bi kez. Sen sıkma canını hiç bişey olmaz 3,5 cm kistten
bir kaç gün sonra yenilemelisin, çok erken öğrendiğin için değerin düşük ama sonuçta pozitif,endişe etme., matematiksel olarak tabi ki hamilesin hayırlı olsun :) çifter çifter artsın inşallah sağlıkla.
bir kaç gün sonra yenilemelisin, çok erken öğrendiğin için değerin düşük ama sonuçta pozitif,endişe etme., matematiksel olarak tabi ki hamilesin hayırlı olsun :) çifter çifter artsın inşallah sağlıkla.
Merhaba benim de sat 19 agustos. Bu ay 17 eylulde regli olmam gerekiyordu. Gecen çarşamba 2900 cikti beta. Bugun 18 700. Henuz 4+6. Artislar 2 kat gidiyor. Ama haftasina gore bu deger yuksek degilmi. Gecen cuma tek kese göründü. Cogul gebelikte görünmüyor
Hic yok denilecek kadar az. Ben cok yogun mide yanmasiyla anladim. Belden degilde kafa üzeri egildikce midem yaniyodu. Bide uyku tabi. Sen sabret bi kac gün tekrarla testi