Yok arkadaşımın 5 yıldır çocuğu ol uyordu sonra tüp bebek ile hamile kaldı bi tane oğlu oldu Dr özrldrydi çok iyi bi doktordu uyardı yumurtalıkların temiz dikkat et korun diye o da korunmamış hamile kalmış günüm geçti diyince biz dedik çocuğun hakkına giriyosun beslenemez karnında diye sonra gitti Dr kızdı BN sana demedim mi dikkat et diye çocuk gelişememiş kürtaj olmak zorunda kaldı sen bilirsin cnm sadece yaşadığımız olayı anlatmak istedim
Canım ben temmuz ayında kürtaj olmama rağmen doktorum ultrasonla kontrol ettikten sonra korunmana gerek yok dedi. İstersen yine doktoruna bir danış ama gerek olmayabilir korunmana bile.. kürtajdan sonraki ilk adetimde hamile kaldım tekrar...
Canım ben temmuz ayında kürtaj olmama rağmen doktorum ultrasonla kontrol ettikten sonra korunmana gerek yok dedi. İstersen yine doktoruna bir danış ama gerek olmayabilir korunmana bile.. kürtajdan sonraki ilk adetimde hamile kaldım tekrar...
Kızlar kan sonucumu aldım. 4+2 de BetaHCG 519 nasıl bir değer? Bu tarihlerde kan testi yaptıran var mı? Daha önce bu yoldan geçtim ama hiç hatırlamıyorum
Merhaba herkese
Bizde en son pazartesi gittik haftaya çarşamba tekrar gideceğiz kalp atışları için insallah duymak nasip olur
2 haftadir raporluyum düşük tehlikem var evdeyim ve 3 gün arayla iğne oluyorum.
Çok panik halindeyim kalp atışlarını hayırlısıyla bor duysak
Allah isteyen herkese sağlıcakla kucağına bebislerini almayı nasip etsin insallah
Hiç korkmayın kızınız çok küçük değilse güzelce anlatın hiç sıkıntı yaşamayabilirsiniz. Benim kızım da çok düşkündü. 25 aylıkken güzelce anlattım. Bir kere bile ağlamadı meme için. Çok şaşırdım. İnşallah sizinki de öyle olur.
Günaydın zalım gebeler herkesin keyfi yerinde mi bakalımmm? benim bugun hafif bel ağrım var bide burnum çok kuruyo nefes alamıyorum hatta sabah biraz kan geldi ama takmadım ciddi bişey yoktur inşaallah hepimiz için güzel bir gün olsun bebişlerimize bir gün daha yaklaşalım aminnn bu arada renkli yazma isteği uyandırdın bende sayın esomesom
bundan sonra ben de rengarengim
Günaydın zalım gebeler herkesin keyfi yerinde mi bakalımmm? benim bugun hafif bel ağrım var bide burnum çok kuruyo nefes alamıyorum hatta sabah biraz kan geldi ama takmadım ciddi bişey yoktur inşaallah hepimiz için güzel bir gün olsun bebişlerimize bir gün daha yaklaşalım aminnn bu arada renkli yazma isteği uyandırdın bende sayın esomesom
bundan sonra ben de rengarengim
şu toksoplazma, rubella vs tahlillerin referans değerleri elinizdeki testlerde yazılı mı kızlar? tahlil sonuçlarım çıkmış ama referans değerler kısmı boş la havleeee ölecek miyim kalacak mıyım belli değil
şu toksoplazma, rubella vs tahlillerin referans değerleri elinizdeki testlerde yazılı mı kızlar? tahlil sonuçlarım çıkmış ama referans değerler kısmı boş la havleeee ölecek miyim kalacak mıyım belli değil Eki Görüntüle 2308778
KemirsizdemirYokoOno
kızlar çok teşekkür ederim. Doktordan geldim şuan. Dış gebelik degil keseyi gördüm o konuda çok mutluyum ama düşük riski var. Progesteron verdi kan sonucuna göre tekrar görüşeceğiz. Muhtemelen yerlesiyordur ondandır dedi kese etrafında vs de kanama görmedi çok şükür inşallah daha güzel haberler alırız, hepimiz hepimiz inşallah