2020 Mayıs ayında klomen kullananlar

Merhaba kizlar Bende kullandim bu Ay. Yarin adet gunum. Bugun kahve rengi ve pembe leke geldi
Neden boyle oldu acaba eskiden adet gunumden once hic boyle seyler olmazdi
Test yaptın mı,bi bazen regl böyle olabiliyor. Birkaç kere bende yaşamıştım. Hatta ilk olduğunda acaba yerleşme kanaması mı diye umıtlanmıştım. Fos çıktı benimki. Belki seninki olumlu olur

Bu gece 1 değil yarın gece 1 den sonra ilişki olacak canım. Ama sen istersen bu gece ve yarın gece de yapabilirsin. Hatta ertesi günde. Sonra gün aşırı ilişki yaparsın. Bi de çat iğnesi olduğumuz için çatlayınca böyle afedersin çok yoğun sümük gibi yumurta akı gibi yapış yapış ve çok yoğun bir şey akıyor. Bende öyle oldu. Bende iğneyi öğlen 12.30 da vuruldum,ertesi gün akşama doğru bu akıntıyı yaşadım. Gecesinde de ilişki oldu. 3 gün üst üste. Sonra gün aşırı. Şimdi de bişey yapmıuorum bekliyoeum öyle

Anladm. Bizde sperm sayısı sınırda o yüzden beklemek istiyorm öümkn olduğu kdr sağlıklı sperm olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…