Hangi sehirdeydin? Bilgi aldın mı niye kesikmis?Şuan bütün planlarım suya düştüsular kesik kaç saattr bu nedr yaaa
Batmandayım canım. Arycam şimdi bakalım.Hangi sehirdeydin? Bilgi aldın mı niye kesikmis?
Kesin çalışma vs vardır. Olsun sen de dinlenme günü ilan et kendine gelene dekBatmandayım canım. Arycam şimdi bakalım.
Kız tuvalet bulaşık kızın temzliği falan olmasa bşy olmaz da hazır su içme suyu kullanyrum şimdi onunla da olmuyo yani biyere kadar. Yıl olmuş 2020 batmanın göbeğindeKesin çalışma vs vardır. Olsun sen de dinlenme günü ilan et kendine gelene dek
Git tabi yavrucum, aklında kalmasınBenim uykum var ama kasinmaktan uyuyamadim ellerim de sis bugün
Yarin emin olmak icin doktora gideceğim bi tahlil yapsınlar bakalim neymiş derdim
Günaydın bebitoHerkese günaydın
Hava yine misBugün çok planım var. Dün kilitli poşet aldım bebeğin çantasını hazirlicam inşallah bakalım.
Sonra çamaşır yıkanacak, ev supurulecek. Mutfak dandini ama onu arkadaşıma birakabilirimBugünün planları neler sizde kızlar
Ayy ben her yaz cekiyorum o derdi var ya. Azaliyo iyice çoğu zaman kesiliyo. Aslında bizimki binanın problemi çünkü depo var ama hidrofor calismiyo, alt kattakiler de umursamiyo. Bu yıl bir çözümünü bulmak lazım artık ya. Susuzluk çok ZorKız tuvalet bulaşık kızın temzliği falan olmasa bşy olmaz da hazır su içme suyu kullanyrum şimdi onunla da olmuyo yani biyere kadar. Yıl olmuş 2020 batmanın göbeğinde
Herkese günaydın
Hava yine misBugün çok planım var. Dün kilitli poşet aldım bebeğin çantasını hazirlicam inşallah bakalım.
Sonra çamaşır yıkanacak, ev supurulecek. Mutfak dandini ama onu arkadaşıma birakabilirimBugünün planları neler sizde kızlar
Yürüyüşe dün çıktım, bugün çıkmaya korkuyorum kız. Hemen göbek altim ağrımaya başlıyor. Doktor da seni zorlayan hicbir seyi yapma dedi. Ev işiyle yaparım bugünkü egzersizimi artıkGit tabi yavrucum, aklında kalmasın
Günaydın bebitoburda da hava mis ben bugün çamaşırlar yıkıcam, asıcam. Evi bir toparlarım. Yapabilirsem şöyle bir üstten süpürürüm yeter. Birde yürüyüşe çıktık mı tamamdır
Ay en sevdiğim kısım, alışveriş kısmıGünaydın canım. Biz dün bebişe aldığımız dolabı kurduk. Onu sildim yerleştiriyorum içini. Eşimle kendi dolabımızı düzenliyorum bir taraftan. Öğleden sonra da beşik bakmaya gidicez. Şimdiden yoruldum ama.
Günaydın canım, benim plan dersi bitirip eve gitmek ve uzanmakHerkese günaydın
Ben de bugun hazirlicam inşallah. Bitince fotoğraf atarım unutmazsam çekmeyiEvet kızlar bende çantamı hazırlamış bulunuyorumbir kaç eksiğim var ama onları da en kısa zamanda tamamlıycam bebeğiminkiler bir çanta benimkiler bir çanta oldu ama sığmayacak galiba eksik olanları da tamamlarsam. Sizde durumlar nasıl?
Sen altta kalmazsın zaten boşver en iyisini yapıyorsunGünaydın canım, benim plan dersi bitirip eve gitmek ve uzanmakAkşama yemeğe kayınvalidemdeyiz o yüzden kafam rahat.. Ama şimdi adını vermeyeyim bir yemek yapıp götürmeyi düşünüyorum ben de, eşimin canı çekiyordu epeydir.
Eltimler de gelecek, oda yaptık ya bebişe şimdi dinle dur yorumlarını..Tam bir heves kırıcı ama cevabını alıyor.
Aynen ya ben mesela onun hiçbir şeyine yorum yapmam, hani tavsiye niteliğinde bile olsa.. Ama o ben daha evlenmeden yatak odamdaki dolabı bile nereye koyacağımı söylüyordu düşün. Geçen eşim abisine video atmış bebek odasını, ne çok kıyafeti var diyormuş. Odaya da ne gerek var demişti. Yatmayacak zaten demişti. Kendisi odalarında yere yatak attı eşi orada yatıyor kendi yatakta kızıyla yatıyor. Sanki kendi oda yapmış da yatmamış gibi ahkam kesiyor. Müslin aldım demiştim, müslin bebeği mahvedermiş. Ayaklı tulum neden almışım çocuğun ayaklarını sıkarmış. Daha neler..Sen altta kalmazsın zaten boşver en iyisini yapıyorsunBu elti gemisi kimsede yürümüyor desene. Benim de gelecek sanırım yakında bir elti. Kafam rahattı oysa tek gelinim, görümce yok Ama elti gelecek mecbur
GünaydınnnHerkese günaydın
Ben de bugün hazırlayacağım çantayı. Tek çantaya sığdırabilmeyi umuyorumEvet kızlar bende çantamı hazırlamış bulunuyorumbir kaç eksiğim var ama onları da en kısa zamanda tamamlıycam bebeğiminkiler bir çanta benimkiler bir çanta oldu ama sığmayacak galiba eksik olanları da tamamlarsam. Sizde durumlar nasıl?
Kız tek çantaya sığdırırsan bana da taktik ver 2 çantaya sığamıyorumGünaydınnnBugün burada da hava mis görünüyor. Ama bugün çıkabilir miyim bilmiyorum. Bir tatlı denemesi yapacağım. Adını vermeyeyim şimdi Ondan sonra da bebişin çantayı hazırlayayım diyorum. Vaktim kalırsa biraz yürüyüşe çıkarım belki
Ben de bugün hazırlayacağım çantayı. Tek çantaya sığdırabilmeyi umuyorumBenim de çok az eksiğim kaldı onları da tamamlarım yavaş yavaş
Kız tek çantaya sığdırırsan bana da taktik ver 2 çantaya sığamıyorum
Bende dün çıktım yürüyüşe ama pek yürüyüş olmadı valla. Bebiş vajinaya baskı yapınca eşime dedim at bakalım şu sandalyeleri sahilde oturalım bariYürüyüşe dün çıktım, bugün çıkmaya korkuyorum kız. Hemen göbek altim ağrımaya başlıyor. Doktor da seni zorlayan hicbir seyi yapma dedi. Ev işiyle yaparım bugünkü egzersizimi artık
Bebito deyince kardeş payı geldi aklıma. Emrah Metin'e Petito diyodu dimi, benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?