2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar okuoku.com dan alışveriş yapan var mı aranızda?

Kesin çalışma vs vardır. Olsun sen de dinlenme günü ilan et kendine gelene dek
Kız tuvalet bulaşık kızın temzliği falan olmasa bşy olmaz da hazır su içme suyu kullanyrum şimdi onunla da olmuyo yani biyere kadar. Yıl olmuş 2020 batmanın göbeğinde

Benim uykum var ama kasinmaktan uyuyamadim ellerim de sis bugün
Yarin emin olmak icin doktora gideceğim bi tahlil yapsınlar bakalim neymiş derdim
Git tabi yavrucum, aklında kalmasın
Günaydın bebito burda da hava mis ben bugün çamaşırlar yıkıcam, asıcam. Evi bir toparlarım. Yapabilirsem şöyle bir üstten süpürürüm yeter. Birde yürüyüşe çıktık mı tamamdır

Kız tuvalet bulaşık kızın temzliği falan olmasa bşy olmaz da hazır su içme suyu kullanyrum şimdi onunla da olmuyo yani biyere kadar. Yıl olmuş 2020 batmanın göbeğinde
Ayy ben her yaz cekiyorum o derdi var ya. Azaliyo iyice çoğu zaman kesiliyo. Aslında bizimki binanın problemi çünkü depo var ama hidrofor calismiyo, alt kattakiler de umursamiyo. Bu yıl bir çözümünü bulmak lazım artık ya. Susuzluk çok Zor

Günaydın canım. Biz dün bebişe aldığımız dolabı kurduk. Onu sildim yerleştiriyorum içini. Eşimle kendi dolabımızı düzenliyorum bir taraftan. Öğleden sonra da beşik bakmaya gidicez. Şimdiden yoruldum ama.

Yürüyüşe dün çıktım, bugün çıkmaya korkuyorum kız. Hemen göbek altim ağrımaya başlıyor. Doktor da seni zorlayan hicbir seyi yapma dedi. Ev işiyle yaparım bugünkü egzersizimi artık

Bebito deyince kardeş payı geldi aklıma. Emrah Metin'e Petito diyodu dimi, benzettim

Evet kızlar bende çantamı hazırlamış bulunuyorum bir kaç eksiğim var ama onları da en kısa zamanda tamamlıycam bebeğiminkiler bir çanta benimkiler bir çanta oldu ama sığmayacak galiba eksik olanları da tamamlarsam. Sizde durumlar nasıl?

Ay en sevdiğim kısım, alışveriş kısmı Nasıl bir şey alacaksın karar verdin mi

Günaydın canım, benim plan dersi bitirip eve gitmek ve uzanmak Akşama yemeğe kayınvalidemdeyiz o yüzden kafam rahat.. Ama şimdi adını vermeyeyim bir yemek yapıp götürmeyi düşünüyorum ben de, eşimin canı çekiyordu epeydir.
Eltimler de gelecek, oda yaptık ya bebişe şimdi dinle dur yorumlarını.. Tam bir heves kırıcı ama cevabını alıyor.

Ben de bugun hazirlicam inşallah. Bitince fotoğraf atarım unutmazsam çekmeyi

Sen altta kalmazsın zaten boşver en iyisini yapıyorsun Bu elti gemisi kimsede yürümüyor desene. Benim de gelecek sanırım yakında bir elti. Kafam rahattı oysa tek gelinim, görümce yok Ama elti gelecek mecbur

Sen altta kalmazsın zaten boşver en iyisini yapıyorsun Bu elti gemisi kimsede yürümüyor desene. Benim de gelecek sanırım yakında bir elti. Kafam rahattı oysa tek gelinim, görümce yok Ama elti gelecek mecbur
Aynen ya ben mesela onun hiçbir şeyine yorum yapmam, hani tavsiye niteliğinde bile olsa.. Ama o ben daha evlenmeden yatak odamdaki dolabı bile nereye koyacağımı söylüyordu düşün. Geçen eşim abisine video atmış bebek odasını, ne çok kıyafeti var diyormuş. Odaya da ne gerek var demişti. Yatmayacak zaten demişti. Kendisi odalarında yere yatak attı eşi orada yatıyor kendi yatakta kızıyla yatıyor. Sanki kendi oda yapmış da yatmamış gibi ahkam kesiyor. Müslin aldım demiştim, müslin bebeği mahvedermiş. Ayaklı tulum neden almışım çocuğun ayaklarını sıkarmış. Daha neler..

Günaydınnn Bugün burada da hava mis görünüyor. Ama bugün çıkabilir miyim bilmiyorum. Bir tatlı denemesi yapacağım. Adını vermeyeyim şimdi Ondan sonra da bebişin çantayı hazırlayayım diyorum. Vaktim kalırsa biraz yürüyüşe çıkarım belki
Ben de bugün hazırlayacağım çantayı. Tek çantaya sığdırabilmeyi umuyorum Benim de çok az eksiğim kaldı onları da tamamlarım yavaş yavaş

Kız tek çantaya sığdırırsan bana da taktik ver 2 çantaya sığamıyorum

Bende dün çıktım yürüyüşe ama pek yürüyüş olmadı valla. Bebiş vajinaya baskı yapınca eşime dedim at bakalım şu sandalyeleri sahilde oturalım bari oturduk arkadaşlarımız falan geldi sohbet muhabbet. Her yerden bir çocuk sesi, köpekler koşturuyor falan. Millette kendini dışarı atmıştı pazar iyi havayı görünce. Bakalım bugün işlerden sonra yorulmazsam çıkmayı düşünüyorum ama kızçe müsade ederse artık
Kardeş payını izlemedim o yüzden bilmiyorum canım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…