Kolay gelsin canım hiç sevmem ütüyü deBirazdan ütüye başlıcam, bir yakınımızdan park yatak aldık ama arakat yükseltici aparatı yokbakalim artik.
Dolaptada iki seçenek beğendik onada bu akşam karar verip siparişi vereceğiz. Cikolataydi vs of daha birsuru şey var ya:)
Kız ne koydun o kadar 3 çanta oldu
Canım standart kapı ölçüleri 90x210 oluyor. Ona göre hesaplanır. Özel hastaneler kendi süslüyor bazen ama hastaneye sormak lazım öyle uygulamaları var mı diye
ben küçük boy valiz hazirladim. kabin boyun bir büyüğü yani. bence çok az şey almama rağmen doldu. eşime bir sey almadim. gerçi o mu kalacak yanimda annem mi bilmiyorum daha. zaten kapi süsü yaptirmadim. sadece ihtiyaçlarla doldu.Kızlar ben hala hastane çantası hazırlamadım ama el valizi alırım diyordumama siz böyle anlatınca acaba ne koydunuz içine öyle sığılmayacak
Perşembe gittiğimde sorayım bakayım neler dahilKız ne koydun o kadar 3 çanta oldu
Canım standart kapı ölçüleri 90x210 oluyor. Ona göre hesaplanır. Özel hastaneler kendi süslüyor bazen ama hastaneye sormak lazım öyle uygulamaları var mı diye
Ya benim birde o islerimse var dolaplarda birsürü saçma sapan seyler var ayıklamak lazimAynen bende çok seviyorum öyle kulaklığı takıp yürümeyiönce işleri bitireyim ama. Çamaşır attım makineye çıksın asayım. Evi bir süpüreyim. Kahvaltımı daha yeni yaptım çay keyfimi yapıyorum şu an
Canım kolay gelsin valla. Bende artık yıka ütüle işinden sıkıldım. Çok şükür artık bebeğin birşeyi kalmadı. Bizim günlük çamaşırlara döndü olay. Ama aklımda dolabım ve iç çamaşırı çekmecem var. Ayıklamam lazım. Atılması gerekenler var. Düzenlenicek vs.O da benim gözümde büyüyor
Ben de sevmiyorum eşim çok seviyor ama onada yaptırmak olmaz zaten bütün gomleklerini flan kendi utuluyor, haftasonuda birsürü iş yaptı:)Kolay gelsin canım hiç sevmem ütüyü de
Hadi gözün aydınSadece senn sıkıntı çekmen kötymş diğerlerinin umrunda değl anladğm kadarylabizim site olduğu için böyle sıkıntılar olmuyo su da kesilmezdi kesilse de depo var ordan kullanrdık bize iki gün yetyodu şehrde su olmasa bile. Meğerse depoyu tamir ediyolarmş insan bi haber verr be neyse ki geldi şimdi tuvalet banyo girişmem lazım.
Ayy şimdi bu bavulu görünce sanırım bende sığamicamben küçük boy valiz hazirladim. kabin boyun bir büyüğü yani. bence çok az şey almama rağmen doldu. eşime bir sey almadim. gerçi o mu kalacak yanimda annem mi bilmiyorum daha. zaten kapi süsü yaptirmadim. sadece ihtiyaçlarla doldu.
Eki Görüntüle 2602603 öndeki büyük düzenleyici dogumhaneye verilecek. benim için bir kat kıyafet ve bebek için bir kat kıyafet. küçük düzenleyici de iki kat bebek kiyafeti var(battaniyeler dahil) yani toplamda üç kat kıyafeti var. bunlarin da altına bezleri koydum 10 adet. sığsın diye ikişer ikişer. bir de minik çarşaf koydum bebek yatağına serilsin diye ve minnak bir yelek.
Eki Görüntüle 2602608 bunda da iki yedek atlet. tek kullanımlık alt açma, pişik kremi biberon ve emziği var. islak mendil de burada
Eki Görüntüle 2602610
en son valizin bu tarafi benim. tarakti diş fırçasıydi işte kişisel ihtiyaclar. iki takım daha pijama, şal, terlik, omuz sali, kâğıt havlu normal havlu corap patik ped vs.
bebek pamuğu ve küçük termos da almak istiyorum ama sığmaz artik. bebek çikolatası vs onları ayri götürürüz diye düşündüm.
işte bu da benim cantam eksik veya fazlalık var mi bilemedim.
Canım ben bütün sütyenlerimi elde yıkama programında yıkıyorum makinede. Ağzı yüzü kayıyor çünkü başka programlarda. Güle güle kullaneggplantlover canim senin tavsiye ettiğin sutyenden aldım pentiden, bunlari nasıl yıkamalıyız? Kaç derecede yada eldemi yıkayayım ici kaplı ya bozulma olur mu?
Şimdi başlıyorum yerleştirmeye bakalım sığacak mıKız tek çantaya sığdırırsan bana da taktik ver 2 çantaya sığamıyorum
Gel sarılalım o zamangrip değil bal gibi alerji o. Hatta geçen sabah kayinvalidemle konuştum sesim grip gibi çıkıyordu ertesi gün aramış iyice kötü oldun mu diye benim ses düzelmişti tabi. Ben hamile kalmadan önce alerji ilacı kullanıyordum zaten ama bıraktım tabi. Gebeliğin başından beri iyi idare ediyordum taaa kiii bahar gelene kadar, son 10 gündür aynı durumu yaşıyorum
Ay ben sevmem böyle şakaları. Yaparken kendim korkarımKızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde.Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Ne dağıtacaksın canım hastanedeBen orta boy valiz yaptım. Eşimin giyeceklerini koyucam. Bir de arabaya indireceğim zaman kendi geceliklerimi kpyup kapatıcam. Şimdi kırışırlar diye koymadımdün akşam hastanede dağıtacağım hediyeliği sipariş verdim. Bir tek çikolatası ve kurabiyesi kaldı. Onun dışında galiba hazırız
Ben de dolandım bir süslemecileri fikir alıyım diye canım.tülleri biz kesiyoruz ölçüsü belli dedi satıcı. Ne şekilde asacağını söylüyorsun sadece artı mı yoksa dikine paralel mi. Şeklini söyleyince veriyorlar.Kızlar hastane odası kapısına tül kestireyim diyorum hani artı şeklinde dolanıyor ya, ortaya da yaptırdığım duvar süsünü asarım. Acaba ne kadar kestirmek lazım ya, hiç de bilmem. Kumaşçılar bilir mi ki?
Çok geçmiş olsun. Çeken bilir, eşim dalga geçiyor benimleBen de de çocukluğumdan beri var olan durum ; gece hapşırmaktan uyuyamamak ya da hapşırarak uyanmak, araba kullanırken defalarca olmasından ötürü gözümün kapanmaları gibi gibi.. yığınla şeye neredeyse alıştım, çok ileri düzeyde olduğu için alerji hapımı haftada bir kaç kez alabileceğimi söyledi doktorum, onu almasam muhtemel hortlak gibi gezerdim etrafta : ))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?