2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa kızlar baharın gelmeye başladığını hissedince içimde kendimi bildim bileli bir heyecan olur bir kıpırtı olur. Hemen başlarım balkonuma yeni saksılar çiçekler bakmaya. Yine başladı o heyecan. Zengarden a da acayip güzel çiçek soğanları gelmiş ay görünce heyecan yapıyorum. Bu sene bebişim de gelecek bahar şenlenecek. 2 kat artıyor heyecanım Çıkıp Balkonu yıkayasım, bahçedeki bitkilerimi budayasım geldi ama eminim ki canım çıkacak. Kendimi tutuyorum onun için. Mutfağı temizledim sonra oturdum çayımı içtim dinlendim. Şimdi tatlı yapacağım

Kolay gelsin canım hiç sevmem ütüyü de

Kız ne koydun o kadar 3 çanta oldu

Canım standart kapı ölçüleri 90x210 oluyor. Ona göre hesaplanır. Özel hastaneler kendi süslüyor bazen ama hastaneye sormak lazım öyle uygulamaları var mı diye

Ne koymadım ki lazım olacak herşeyi koydum. Çantalarım orta boy canım çok büyük değiller.

Kızlar ben hala hastane çantası hazırlamadım ama el valizi alırım diyordum ama siz böyle anlatınca acaba ne koydunuz içine öyle sığılmayacak
ben küçük boy valiz hazirladim. kabin boyun bir büyüğü yani. bence çok az şey almama rağmen doldu. eşime bir sey almadim. gerçi o mu kalacak yanimda annem mi bilmiyorum daha. zaten kapi süsü yaptirmadim. sadece ihtiyaçlarla doldu.
öndeki büyük düzenleyici dogumhaneye verilecek. benim için bir kat kıyafet ve bebek için bir kat kıyafet. küçük düzenleyici de iki kat bebek kiyafeti var(battaniyeler dahil) yani toplamda üç kat kıyafeti var. bunlarin da altına bezleri koydum 10 adet. sığsın diye ikişer ikişer. bir de minik çarşaf koydum bebek yatağına serilsin diye ve minnak bir yelek.
bunda da iki yedek atlet. tek kullanımlık alt açma, pişik kremi biberon ve emziği var. islak mendil de burada

en son valizin bu tarafi benim. tarakti diş fırçasıydi işte kişisel ihtiyaclar. iki takım daha pijama, şal, terlik, omuz sali, kâğıt havlu normal havlu corap patik ped vs.

bebek pamuğu ve küçük termos da almak istiyorum ama sığmaz artik. bebek çikolatası vs onları ayri götürürüz diye düşündüm.

işte bu da benim cantam eksik veya fazlalık var mi bilemedim.

Ya benim birde o islerimse var dolaplarda birsürü saçma sapan seyler var ayıklamak lazim
Kolay gelsin canım hiç sevmem ütüyü de
Ben de sevmiyorum eşim çok seviyor ama onada yaptırmak olmaz zaten bütün gomleklerini flan kendi utuluyor, haftasonuda birsürü iş yaptı:)

Hadi gözün aydın Aynen kimsenin umrunda değil iyi kötü idare ediyorlar olan bana oluyor

Ayy şimdi bu bavulu görünce sanırım bende sığamicam üç kat kıyafet çok değil mi normal doğum için yaa hiç bir fikrimde yok ilk doğum ya saçma seyler de götürmek istemiyorum aslında senin aldıkların mantıklı benimde böyle bir çanta yapmam lazım

eggplantlover canim senin tavsiye ettiğin sutyenden aldım pentiden, bunlari nasıl yıkamalıyız? Kaç derecede yada eldemi yıkayayım ici kaplı ya bozulma olur mu?
Canım ben bütün sütyenlerimi elde yıkama programında yıkıyorum makinede. Ağzı yüzü kayıyor çünkü başka programlarda. Güle güle kullan

Ben de de çocukluğumdan beri var olan durum ; gece hapşırmaktan uyuyamamak ya da hapşırarak uyanmak, araba kullanırken defalarca olmasından ötürü gözümün kapanmaları gibi gibi.. yığınla şeye neredeyse alıştım, çok ileri düzeyde olduğu için alerji hapımı haftada bir kaç kez alabileceğimi söyledi doktorum, onu almasam muhtemel hortlak gibi gezerdim etrafta : ))))))

Kızlar şu şakayı eşime yapsam adam bayılır herhalde. Ama şaka kaldirabilen esleriniz varsa yapın bunu
Ay ben sevmem böyle şakaları. Yaparken kendim korkarım Gerçekten acil bir şey olsa kocan şüpheyle yaklaşır valla

Kızlar geçen hafta biraz korktuk söylemesi ayıp 3 gün tuvalete çıkamamıştım misafirliğe gittik yemegide biraz fazla kaçırdım kasıklarım ağrımaya başladı adet sancısı gibi gecenin sonunda kasılıp kaldım sancı girdi sonra sancılar artmaya başladı bebek anormal bi şekilde tekmelemeye başladı 2 dakikada bir hem sancı giriyo hem bebek tekmeliyor hem kasiklarima hem vajinaya doğru bi baskı..O kadar canım yandı ki çığlık çığlığa hastaneye zor artık kendimizi acile.. Hemen nst ye aldılar bu arada dr aradım nst ye baksınlar dedi suyun gelmediyse kanama vs yoksa korkma dedi sonuç normal çıktı uzanınca wc çıkınca biraz daha rahatladım.. Erken doğum yapıcam sandım yalancı kasılma oluyodu ama bu denli olmuyodu geçiyordu dr sebep herşey olabilir ama muhtemelen gaz sıkışması olmuş dedi tahliller temiz rahim ağzı normal..Erken doğum riski yok dedi rahatladım. Guya nefes egzersizi yapmaya calistim ama nefesim kesildi hiç bi işe yaramadı zaten burnumun ucunu göremedim sancılardan ağlamaktan.. Doğum tatbikatı gibiydi Allah bida yasatmasin herkesin zamaninda gelsin kuzusu Normalde azar azar yerim rahatsız ediyo çok yiyince dikkat etmeye çalışırım ama o gün denk geldi işte

Ne dağıtacaksın canım hastanedebize de fikir olsun at da bakalım bir

Ben de dolandım bir süslemecileri fikir alıyım diye canım.tülleri biz kesiyoruz ölçüsü belli dedi satıcı. Ne şekilde asacağını söylüyorsun sadece artı mı yoksa dikine paralel mi. Şeklini söyleyince veriyorlar.

Çok geçmiş olsun. Çeken bilir, eşim dalga geçiyor benimle ama gerçekten insani çok rahatsız eden bi durum. Ben tüp bebek sürecinde hapı bıraktım hem çok ilaç kullanıyordum hem de bünyemi terbiye etmek istedim. Uzun müddet hapsız kalmak zorunda olduğum için. Şimdi bahar gelince nasıl zor nefes almak

Selam kızlar bu sabah kontrole çağırmıştı benim dr. Nst çekindim sabah 9 da sonra doktor ameliyata girdi çıkmak bilmedi 10 buçukta haber geldi işi uzamış öğlene kadar gelemiycek diye. Ben de kalktım bir çarşıda dolandım doğum için hediyelik süsleme vs baktım.dr a döndüm nst sonucun güzel dedi. Magnezyum ve kalsiyum yazdırdım kramplarım için. Kaşıntımı söyldim safra kesesi taşı yapabilir Ilık duş al geçmezse haftaya kan testi yaparız dedi. Her hafta çağırıyor 2 haftaya bir ultrason. Kontrol haftasında nst çekiliyor evde de yapılacak bir sürü işim vardı bugün de böyle geçti hayırlısı şükür bir sıkıntı yok. Evdeki işlerimi bitirsem de bebeğin kıyafetleri yıkandı ütülendi hurçlandı. valize yerleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…