2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben reflü yatağı almadım ama gerekli birşey sanırım. 2 nisanda a101'e gelecekmiş. Ordan alsam işimi görür mü yoksa önerceğiniz bir marka var mı?
Bence işini kesin görür; aylar önce Bim e gelmişti bende ordan aldım ; e bebek de falan baktım hiç farkı yok hepsi aynı. Sadece oralarda fiyatı iki katı ☺️☺️😉

Aa çok ilginçmiş ya fırını duydum da bu fincan olayını ilk kez duyuyorum bir denemek lazım; çok saol cnm. Ben de yoğurdu sulu hiç sevmem taş gibi olsun isterim ; annem de hep fırında yapıyor sanırım onun etkisi çok 👍👍
Bende yogurdumu petekte 4 saatte yapiyorum, kalıp gibi oluyor. Cam kavanozda hergun yapiyorum

Bende yogurdumu petekte 4 saatte yapiyorum, kalıp gibi oluyor. Cam kavanozda hergun yapiyorum

petekte nasıl yapıyorsun canım; amma değişik yöntemler varmış yahu bende anam babam usulü sarıp sarmalayıp sabaha kadar bekletiyordum benim ki çok demode kalmış🤣🙈🙈🤣🤣

Kızlar bir soru da benden. Saçımı boyamam lazım malum kuaförler açılmaz bi süre daha. Organik boya almayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı aranızda ?

Bende anlamadım valla. Böyle çalışmaya can kurban diyorum gülüyor 😂 aynen en azından son zamanlarda yanımda olması iyi oldu tabi 😬
Valla bugun evin işlerine yardimda ettirdim kayinvaldem görse gözleri yaşarir 😄 arkadaslari aradi napiyosun diyolar temizlige yardim ediyorum diyo sanirim dalga geciyorlar oda son gunleri agirlasti falan muhabbetleriyle kendini avutuyor😄 bir tek ogluydu ablalari annesi gozunun icine bakiyor elin kizi aldi oda benim tabi boyle iş yaptirir😉

petekte nasıl yapıyorsun canım; amma değişik yöntemler varmış yahu bende anam babam usulü sarıp sarmalayıp sabaha kadar bekletiyordum benim ki çok demode kalmış🤣🙈🙈🤣🤣
Seninkinden farkı yok. Cam kavanoza mayalıyorum, bir tane havluya sarip peteğin üstune koyuyorum 4 saat sonra alıyorum. Yazın arkadasin dedigi gibi fırinda yapıyorum, peteklerim yanmadığı için. Senin yaptığın gibi yapınca sulu oluyor

Korona ya rağmen bu günü huzurlu geçirdim 😊 sizlerle de paylaşmak isterim , geçenlerde bir öğrencim için dua istemiştim . Kendisi şeker komasına girmiş , beyninde ödem vardı , o günden beri yoğun bakımdaydı . Çok şükür bugun uyanmış servise almışlar , ayrıntıyı henüz öğrenemedim . Ama çok mutlu oldum gerçekten . 🤗 Bu günlerimize çok şükür , hepimize sağlık diliyorum 🙏 sağlıkla kalın evde kalın 😁

Kızlar benim de dün temizlik isim halloldu çok şükür bugün de annem geldi artık doğuma hazırım ben ya 😂 annem yarın bebegin kıyafetlerini ütüleyip yerleştirecek bizde eşimle besigini kurarız ohhh 💜 gerisi sağlıkla kizimizi eve getirmeye kaldı geri sayımda son 3 ✌ ay olezem heyecandan Rabbim hayırlısı ile sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize

Bence işini kesin görür; aylar önce Bim e gelmişti bende ordan aldım ; e bebek de falan baktım hiç farkı yok hepsi aynı. Sadece oralarda fiyatı iki katı ☺☺😉
İyi o zaman 2 nisanda eşimi göndereyim alsın gelsin 😬
Valla bugun evin işlerine yardimda ettirdim kayinvaldem görse gözleri yaşarir 😄 arkadaslari aradi napiyosun diyolar temizlige yardim ediyorum diyo sanirim dalga geciyorlar oda son gunleri agirlasti falan muhabbetleriyle kendini avutuyor😄 bir tek ogluydu ablalari annesi gozunun icine bakiyor elin kizi aldi oda benim tabi boyle iş yaptirir😉
Yardım etsin tabi, aferin ona. Bu anneler öyle yetiştiriyor ki erkek çocuğunu bazıları 2 yumurta kıramaz, çamaşır makinesi çalıştıramaz. Kız olsa canlarına okurlar ama herşeyi öğrensin diye. Birde marifetmiş gibi yaptıkları şey övünürler. Sen alıştır yavaştan, doğumdan sonrada desteklesin seni.

Ya geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni 😂
Ah sadece geceleri olsa sürekli öyleyim ben eşim yanımda yorgan kafasına kadar çekili uyuyor ben üstümü zaten örtemiyorum bi de gidip sürekli elimi ayağımı yıkıyorum uyuyabilirsem şayet sabah beni görünce hayret ediyor sırılsıklam ter içindeyim iyi ki yazın hamile kalmamışsın düşünemiyorum o zaman seni diyor ki kar kış ve soğuğuyla meşhur bir memlekette yaşıyoruz

Kızlar bir soru da benden. Saçımı boyamam lazım malum kuaförler açılmaz bi süre daha. Organik boya almayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı aranızda ?

Canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama benimde almam lazım. Kullanan yok mu acaba aramızda?

Kızlar benim de dün temizlik isim halloldu çok şükür bugün de annem geldi artık doğuma hazırım ben ya 😂 annem yarın bebegin kıyafetlerini ütüleyip yerleştirecek bizde eşimle besigini kurarız ohhh 💜 gerisi sağlıkla kizimizi eve getirmeye kaldı geri sayımda son 3 ✌ ay olezem heyecandan Rabbim hayırlısı ile sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize

Çok heyecanlı gerçekten Rabbim sağlıkla alıp gelmeyi nasip etsin 🥰

Ya geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni 😂

Yok kuzum bana olmuyor ya. Eşimle çenemi açıldı şimdi de acayip acıktım bende offf

Benim adi oglum bugün 2 defa sütümü çaldı. Uykusunda bebeğe icireyim dedim uyanmiyor diye. Oğlum sağolsun kaptı biberonu elinden almak ne mümkün lık lık içti. Süt sağarken başımda bekliyor. Cok fena huy degistirdi tanıyamıyorum çocügumu. Birde meme emmek icin ağliyor ne yapcam ben ya saat 2 oldu ben daha uyuyamadim, 2 side uyanik bu saatte oglum asla uyanik olmazdi deli gibi oturuyoruz.

Ah sadece geceleri olsa sürekli öyleyim ben eşim yanımda yorgan kafasına kadar çekili uyuyor ben üstümü zaten örtemiyorum bi de gidip sürekli elimi ayağımı yıkıyorum uyuyabilirsem şayet sabah beni görünce hayret ediyor sırılsıklam ter içindeyim iyi ki yazın hamile kalmamışsın düşünemiyorum o zaman seni diyor ki kar kış ve soğuğuyla meşhur bir memlekette yaşıyoruz
Valla bende düşünüyorum yaza gelseydim napardım diye. Sırılsıklam uyanıyorum nerdeyse. Üstümü açıyorum sürekli ama korkuyorumda böbrekleri falan üşütücem diye.
Canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama benimde almam lazım. Kullanan yok mu acaba aramızda?

Çok heyecanlı gerçekten Rabbim sağlıkla alıp gelmeyi nasip etsin 🥰

Yok kuzum bana olmuyor ya. Eşimle çenemi açıldı şimdi de acayip acıktım bende offf
Ee kalk ye birşeyler canım 😬

Terlemem kolay kolay ama sıcak basar Üstüm açık yatıyorm ben de çok bunalıyorum . Bir de nefes darlığı oluyor bu son günlerde . Böyle patlıcak gibi oluyorum sağa sola ne tarafa dönersem döneym uyuyamıyorum zor nefes alıyor gibiyim. Bebeğim aşağı doğru bastırcağına yukarı doğru mu bastırıyor anlamadm yönünü şaşırdı galiba 😂

Benim adi oglum bugün 2 defa sütümü çaldı. Uykusunda bebeğe icireyim dedim uyanmiyor diye. Oğlum sağolsun kaptı biberonu elinden almak ne mümkün lık lık içti. Süt sağarken başımda bekliyor. Cok fena huy degistirdi tanıyamıyorum çocügumu. Birde meme emmek icin ağliyor ne yapcam ben ya saat 2 oldu ben daha uyuyamadim, 2 side uyanik bu saatte oglum asla uyanik olmazdi deli gibi oturuyoruz.
Ah bebeğim, kıskanıyor demek ki duru kızımızı. Bırakmış mıydı emmeyi? Yani bu durumda nasıl davranılır bilemiyorum bende ilk bebeğim olacağı için. Yaşı küçüktü hatırladığım kadarıyla. Konuşsanız fayda eder mi, anlar mı ondan da emin değilim. Bilemedim 🤷‍♀️🤤

İlahii Sütümü çaldı lafına güldüm :))
Oğlun kaç aylıktı canım ?
Oğlun için ayrı biberon mu yapsan acaba. İkisi De bebek ya kıyamamm kıskançlık oluyordur tabi..Allah yardımcın olsun bende kızım doğunca oğlumun tepkilerini çok merak ediyorm . Şmdiden karnımı kardeşşşş kardeşşş sevsede öpse de eve geldiğinde ne yapcak çok meraktaym🙈

Back
X