2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay çok güldüm o kadar tatlı anlatmışsın ki. Şuan senin ilk hamilelik gibi benimkide şükür.
Gerçekten baya fark oluyormuş o zaman.
Bende diyordum benim rahat geçer yine doğurursam bu rahatlıktan olur diye ama öyle bir matematik yokmuş demek. 😇
Yok yok canım valla farklı oluyomuş dedikleri gibi 😅
Bakalım doğumu beklyorm 2.ci doğum kolay olur diyolar da ondada hüsrana uğramaktan çok korkuyorum 🤣

Evet her hamilelik farklı oğlum sadece mideme vurup dururdu hep yukarlardaydı aşağılarımı rahatsız etmezdi hiç canım yavrum , ama kızım fena yaa hem aşağıdan vuruyor hem yukardan hem sağdan hemde soldan . Nasl bir cadı gelecek çok meraktaym😂
Benimki neden vurmuyor acaba 😂 bildiğin ayak topuğuyla deliyor içerde topuğuyla ittire ittire geziyo bi görsen karnım şekilden şekile giriyo 😂 vurup çekilse keşke

Yok yok canım valla farklı oluyomuş dedikleri gibi 😅
Bakalım doğumu beklyorm 2.ci doğum kolay olur diyolar da ondada hüsrana uğramaktan çok korkuyorum 🤣

Bak o konuda kimden duyduysam kolay olduğunu söylüyor dediğin gibi. Çevremde de hep öyle oldu 2.doğumlar kolay ve kısa sürdü. İnşallah seninde öyle olacak Allahın izniyle. 😇🤲

Ayyy neler neler diyor bir duysan ama bende cevabını veriyorum. Ben taşıdım 9 ay diye sonra gülüyor bir şey diyemiyor. 😀😀
Benimki de beni sinir etmek için hep kızımla ben deyip duruyor. Biz iki kişi, sen tek falan diyor. 😂😂 Dedim yavrucum ne kadar çabalarsan çabala annenin yerini alamazsın 😅 kızlar babaya düşkün oluyor ama diyor. Evet dedim ilk seneler öyle. 😂

Benimki de beni sinir etmek için hep kızımla ben deyip duruyor. Biz iki kişi, sen tek falan diyor. 😂😂 Dedim yavrucum ne kadar çabalarsan çabala annenin yerini alamazsın 😅 kızlar babaya düşkün oluyor ama diyor. Evet dedim ilk seneler öyle. 😂

Zaten şu kızlar babaya düşkün olurdan kurtulamıyoruz. 😅 Benimkinin de şimdilik güvencesi ve silahı o ama bakalım.

Bak o konuda kimden duyduysam kolay olduğunu söylüyor dediğin gibi. Çevremde de hep öyle oldu 2.doğumlar kolay ve kısa sürdü. İnşallah seninde öyle olacak Allahın izniyle. 😇🤲
İnşaAllah inşaAllah canım 😍😍😍
Bazen çok pozitif oluyorm güzel hayallere dalıp gidiyorum 😍 evde sancım gelir süresi azalana kadar evde çekerim sonra hastaneye giderim doktor bi bakar 8 cm açıklık sonra fırt çocuğu doğururm vs vs 😍😍😍😂😂 çok tatlı geliyor hayaller

Ama bazende bi karamsarlık çöküyo 🥴 evlerden ırak 🥴

Allah hepimize kolay güzel bir doğum nasip etsin inşaAllah 🤲🤲😍

İnşaAllah inşaAllah canım 😍😍😍
Bazen çok pozitif oluyorm güzel hayallere dalıp gidiyorum 😍 evde sancım gelir süresi azalana kadar evde çekerim sonra hastaneye giderim doktor bi bakar 8 cm açıklık sonra fırt çocuğu doğururm vs vs 😍😍😍😂😂 çok tatlı geliyor hayaller

Ama bazende bi karamsarlık çöküyo 🥴 evlerden ırak 🥴

Allah hepimize kolay güzel bir doğum nasip etsin inşaAllah 🤲🤲😍

Amin kuzum inşallah.
O konuda da yalnız değilsin.
İnsan sürekli gelgitli ruh hali taşıyor.
Bende bazen çok kolay olacağını hayal ediyorum, bazen ya olmazsa diye geçiyor aklımdan.
Ama şöyle bir gerçek var Bebişlerimiz çok geçmeden yanımızda olacak.
Onları kucaklayınca her şey geçecek. 🤲

Amin kuzum inşallah.
O konuda da yalnız değilsin.
İnsan sürekli gelgitli ruh hali taşıyor.
Bende bazen çok kolay olacağını hayal ediyorum, bazen ya olmazsa diye geçiyor aklımdan.
Ama şöyle bir gerçek var Bebişlerimiz çok geçmeden yanımızda olacak.
Onları kucaklayınca her şey geçecek. 🤲
İnşaAllah canım 😍 ilk kızmı suni sancı ile doğurdum, onda çektiysem bundada çekerim inşaAllah diyorum. Allah yardım ediyor elhamdülillah 🤲

C cecenn Begonya2 Begonya2 ben en çok şeyden korkuyorum. Böyle normal doğum için saatlerce sancı çekip, olmamasıyla sezeryana dönmekten 😂 boşuna o kadar sancı çekmek istemiyorum. 😂
Ondan bende çok korkuyorum :(
Allah korktuğumuzla imtihan etmesin inşaAllah herşey yolunda gitsin 🤲🤲

C cecenn Begonya2 Begonya2 ben en çok şeyden korkuyorum. Böyle normal doğum için saatlerce sancı çekip, olmamasıyla sezeryana dönmekten 😂 boşuna o kadar sancı çekmek istemiyorum. 😂
Kötü şeyler düşünmeyin hepiniz inşallah kolayca normal doğum yapacaksınız 🤩
Benm öyle şansım yok mecburi sezeryan ama siz başaracaksınız 🌺

İnşallah olmaz öyle.
Benim kuzenimin başına geliyordu nerdeyse.
Sezeryan lafını duyunca öyle bir ıkındım ki çocuk çıktı diyor. 😅

Ya geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni 😂
ben ben ben 🤦🏻‍♀️
Kiskaniyor bi kaç gun iyiydi bugun gene başladi. Babasi gitti onada biberon aldi bir kutu mama aldi, yaptim icmedi. Cici bebe süt koydum icmedi, oglum basindan beri biberon hic tutmadi. Simdi ağliyor aynisindan aldik biberonu aventin ama yok, o kardesininkini istiyor. Ogluma yaptigim sutu kardedine veriyo gibi yapiyorum, onu alsin diye aliyo direk tüküruyor. Sagdigim sutleri iciyor iyice piskopata bağladi. Yalandan agliyor göz yaşı yok. 18 aylik oda bebek ama ben şaşırdim. Actim mememi emsin bi kere diye azıma etti. Babası o kadar ısıramaz ucu koptu resmen. Dudu dudu diyor öpüyor ama onu itiyor kendi yerleşmeye çalışıyor kucağıma.
Eki Görüntüle 2611105
İnsallah çok yoruldum hele 2 gündür hepten yoruldum. Bak bu yaramaz oglum
Ama ben kurban olurum onların bu güzelliğine 🧿
Umutlar hep böyle yakışıklı olur inşallah benim yavrum da Umut 🥰

Back
X