2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok yok canım valla farklı oluyomuş dedikleri gibi 😅
Bakalım doğumu beklyorm 2.ci doğum kolay olur diyolar da ondada hüsrana uğramaktan çok korkuyorum 🤣
benim ikinci kolay olduydu da üçüncü zor oldu canim. tek rakamlarda sıkıntı var 😉😛🤣🤪🤪🤪🤣🤣

Kızlar emzirme destek sistemi bu
Olurda mama vermek zorunda kalanlar olursa aklınzds bulunsun bilmeyenler vardır belki
Hem biberona alışmasn hem sizi emsin sütünüz artsın hemde mama içmiş olsun

Medikalden ince serum katateri lazm bunun için

Eklentiler

• Screenshot_20200330_060413_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200330_060413_com.android.chrome.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20200330_060407_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200330_060407_com.android.chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 52
SuRMeLi66 SuRMeLi66 emzirme saati gelmedi mi canim🤗😉😉😉

2 5 nöbeti bitmek üzere benim. emzir, bez al, bezi alınınca uykusu açılsın tekrar emmek istesin. emince tekrar altini doldursun, sonra yine uykusu açılsın. tam bir kısır döngü içindeyiz 😏🤩🤩
Ay gelmez mi 3 kez hem de 💃🏻
Birazdan 2. Topuk kanı için sağlık ocağına gideceğiz ayy çok tedirgin oluyoruz ordada😞😞Rabbim korusun esirgesin.

🤣🤣 Öylemi diyosun 🤣🤣 inşaAllah kolay olur canm 🤲😍
inşallah rahat huzurlu su gibi bir dogumun olur canim. bir avazda insallah. hiç kendini şimdiden strese sokma. sonunda mis kokulu boncuk boncuk bakan bir bicirik olacak yaninda.

şimdi sesli sesli kaka yapıyor yaparken de öyle şaşkın bir bakışı var etrafa sanki kendisinden çıkmıyor ses. 🤣😂🤣😂

Birazdan 2. Topuk kanı için sağlık ocağına gideceğiz ayy çok tedirgin oluyoruz ordada😞😞Rabbim korusun esirgesin.
geçmiş olsun simdiden.

biz de hem sağlık ocağına hem sarılık takibi için hastaneye gideceğiz . insallah düşmüştür kuzumun sarılığı. yoksa yine alacak fototerapi. ben de ondan çok stres oluyorum.

geçmiş olsun simdiden.

biz de hem sağlık ocağına hem sarılık takibi için hastaneye gideceğiz . insallah düşmüştür kuzumun sarılığı. yoksa yine alacak fototerapi. ben de ondan çok stres oluyorum.
Bende saat 10 da yatış işlemleri için kan vermeye gideceğim Allah uzak tutsun hastalıklari

Günler çok ağır geçiyor 🥴 elbet doğurcaz ama daha çooookkk var gibi his var niye acaba 😅 sizdede varmı 😅 sanki hiç doğmicak gibi
Aynen sanki bu çocuğun hiç gelesi yokmus gibi geliyor bana da😅
Bende hiç olmadı canım valla daha gerideyim ben senden belki ondandır. Ama çiş düşüncesi komik geldi bana😂
E zaten iseyip iseyip sonra geri iciyorlar onu🤣
Valla benim daha zamanım var ama ben de atamıyorum 😁
O zaman şehir efsanesi bu ya😃
Kızlar ben reflü yatağı almadım ama gerekli birşey sanırım. 2 nisanda a101'e gelecekmiş. Ordan alsam işimi görür mü yoksa önerceğiniz bir marka var mı?
Ben Ebebek in kendi ürününü aldım kuzum. Dün kılıfını yıkadım taktım geri güzeldi çekme falan yapmamış. A101'e gelene bakmıştım, kumaşı %40 polyester yazıyordu o yüzden almamistim.
Kiskaniyor bi kaç gun iyiydi bugun gene başladi. Babasi gitti onada biberon aldi bir kutu mama aldi, yaptim icmedi. Cici bebe süt koydum icmedi, oglum basindan beri biberon hic tutmadi. Simdi ağliyor aynisindan aldik biberonu aventin ama yok, o kardesininkini istiyor. Ogluma yaptigim sutu kardedine veriyo gibi yapiyorum, onu alsin diye aliyo direk tüküruyor. Sagdigim sutleri iciyor iyice piskopata bağladi. Yalandan agliyor göz yaşı yok. 18 aylik oda bebek ama ben şaşırdim. Actim mememi emsin bi kere diye azıma etti. Babası o kadar ısıramaz ucu koptu resmen. Dudu dudu diyor öpüyor ama onu itiyor kendi yerleşmeye çalışıyor kucağıma.
Yaa kıyamam o kadar tatlı anlatmışsın ki😍 sana yaşarken eminim çok zordur ama çok masumane kıskanıyor yavrum sadece😍 alışacak annesi zamanla.

inşallah rahat huzurlu su gibi bir dogumun olur canim. bir avazda insallah. hiç kendini şimdiden strese sokma. sonunda mis kokulu boncuk boncuk bakan bir bicirik olacak yaninda.

şimdi sesli sesli kaka yapıyor yaparken de öyle şaşkın bir bakışı var etrafa sanki kendisinden çıkmıyor ses. 🤣😂🤣😂
Ayy inşaAllah canım 😍😍😍 Çok Amiiiinnn 😍
Yerim ben onuuuuu😍😍😍😂😂🤣🤣🤣🤣

Kız aman bende sabır falan kalmadı vaktinde gelsin sıpa🤦🏻‍♀️😅

Ben şu ikisinden birini yaptirmayi düşünüyorum canım. Veriyorum vallahi linki Allah kerim😅

Kız resim atsaydın ya keşke. Bi de canm ben çoklu olarak düşünüyorum bunlara bi tane resim oluyor böyle ip bağlamış gbi flan yapıyorlar
Kız aman bende sabır falan kalmadı vaktinde gelsin sıpa🤦🏻‍♀️😅

Ben şu ikisinden birini yaptirmayi düşünüyorum canım. Veriyorum vallahi linki Allah kerim😅

Kız atmasaydı keşke resim atsaydın 😂bunlar tek resimlik ya ben bak söyle bisey gördüm hoşuma gitti

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 50
hemsire ile gorusup oglen arasi 5 dk da halledemez miydiniz? hem iciniz rahat ederdi.hemsire oglen arasindan 5 dk feragat etse nolur ki 🤔

ben ben ben 🤦🏻‍♀️

Ama ben kurban olurum onların bu güzelliğine 🧿
Umutlar hep böyle yakışıklı olur inşallah benim yavrum da Umut 🥰
Umut lar cok masum ve yakışıklı oluyor evet. Ama her güzelin bir kusuru var derler. Öyle yaramaz oyle gıcıkki anlatsam inanmazsin. Tek ümidim kızim biraz büyüsun kendini koruyabilsin, tek carem o gibi duruyor. Allah saglik versin onlara,ben hüniylede gezerim yapacak bisi yok

Kız resim atsaydın ya keşke. Bi de canm ben çoklu olarak düşünüyorum bunlara bi tane resim oluyor böyle ip bağlamış gbi flan yapıyorlar

Kız atmasaydı keşke resim atsaydın 😂bunlar tek resimlik ya ben bak söyle bisey gördüm hoşuma gitti
Benim var bundan aylık fotolarını astım kıyamıyorum başka bişey asmaya öyle tatlı ki 🤗💗

Eklentiler

• 20200330_095900-01.webp
    20200330_095900-01.webp
    20 KB · Görüntüleme: 47
Nerden aldın canm ya benimde hoşuma gidiyor ama çivi çakma sorunum var benim yapıştırmalı olması daha iyi olur
Canım üç dört yıl önce almıştım ya Gitti gidiyor ya da hepsiburada tam hatırlayamadım şimdi ama bu iki çiviyle oluyo malesef çift taraflı bant desek taşımaz büyük ve ağır çünkü ❤

Ondan bende çok korkuyorum :KK43:
Allah korktuğumuzla imtihan etmesin inşaAllah herşey yolunda gitsin 🤲🤲
Amin canımcım 🙏😅
Kötü şeyler düşünmeyin hepiniz inşallah kolayca normal doğum yapacaksınız 🤩
Benm öyle şansım yok mecburi sezeryan ama siz başaracaksınız 🌺
Hay ağzın bal yesin 😂 inşallah valla. İnşallah seninki de sıkıntısız geçer 😍
İnşallah olmaz öyle.
Benim kuzenimin başına geliyordu nerdeyse.
Sezeryan lafını duyunca öyle bir ıkındım ki çocuk çıktı diyor. 😅
Hahahahha 😂😂 bu ben olabilirim 😂😂
Aynen sanki bu çocuğun hiç gelesi yokmus gibi geliyor bana da😅

E zaten iseyip iseyip sonra geri iciyorlar onu🤣

O zaman şehir efsanesi bu ya😃

Ben Ebebek in kendi ürününü aldım kuzum. Dün kılıfını yıkadım taktım geri güzeldi çekme falan yapmamış. A101'e gelene bakmıştım, kumaşı %40 polyester yazıyordu o yüzden almamistim.

Yaa kıyamam o kadar tatlı anlatmışsın ki😍 sana yaşarken eminim çok zordur ama çok masumane kıskanıyor yavrum sadece😍 alışacak annesi zamanla.
Hmm 🤔 o zaman ona bakayım bende 😊

Back
X