- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canmHerkesciklere günaydınbebişlerimizi kucaklamaya 1 gün daha yaklaştık
![]()
Tüh çivi olmadan olsaymış keşke se söyle bakınca da hafif bisey görünüyordu. Benim gördüğüm de çivili o yüzden belki değildir diye sormak istedim. Ama aklıma yattı eşim de sakla ultrason resimlerini diyor ama ben illaki yapicam taktım kafayaCanım üç dört yıl önce almıştım ya Gitti gidiyor ya da hepsiburada tam hatırlayamadım şimdi ama bu iki çiviyle oluyo malesef çift taraflı bant desek taşımaz büyük ve ağır çünkü ❤
kiz kardesim yapmisti ogluma hediye.bir citayi hasir iple sarmis ipler sarkitmis minik minik led isik dolamis.cok hos olmustu.Tüh çivi olmadan olsaymış keşke se söyle bakınca da hafif bisey görünüyordu. Benim gördüğüm de çivili o yüzden belki değildir diye sormak istedim. Ama aklıma yattı eşim de sakla ultrason resimlerini diyor ama ben illaki yapicam taktım kafaya![]()
Kendi mi yapmış canm ya basit görünüyor da aslında benim çivisiz bir yöntem bulmam gerekkiz kardesim yapmisti ogluma hediye.bir citayi hasir iple sarmis ipler sarkitmis minik minik led isik dolamis.cok hos olmustu.
valla ben kizimin resimlerini mantar panoya astim gitti![]()
Benim oGUNAYDINLAARR
Ilk kim dogurcak derken ilkler gecti. Simdi sonuncu kim olur diye dusunuorm![]()
Sosyopix e baktın mı canım?Kız resim atsaydın ya keşke. Bi de canm ben çoklu olarak düşünüyorum bunlara bi tane resim oluyor böyle ip bağlamış gbi flan yapıyorlar
Kız atmasaydı keşke resim atsaydınbunlar tek resimlik ya ben bak söyle bisey gördüm hoşuma gitti
Yok canm duymadım hiç bakiyim şimdi hemenSosyopix e baktın mı canım?
Yok canm duymadım hiç bakiyim şimdi hemen
Aa neden kiGünaydın canm
Üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum heryerim ağrıyo![]()
Canım geçenlerde benim de midem bulanınca bakmıştım. Rahim incelmeye ve açılmaya başladığında oluyormuş mide bulantıları.Nisan anneleri benim 1 2 haftadır midem bulanıyor var mı bu sorunu yaşayan neden olabilir çarşamba randevum var ,hemen mi gideyim acaba ,nette rahim ağzı açılıyor diyor
Baktm canm çivili diyor ben de çivi yerine çift taraflı bant alsam acaba olur mu kiBu senin dediğin gibi..![]()
Ahşap Anı Çerçevesi ve 20 Pola Kart, 48x54 |Sosyopix
Ahşap Anı Çerçevesi, fotoğraflarınla hazırlayacağın en güzel en şık dekoratif çerçeve. El emeği göz nuru. DIY özellikli kendin yap çerçeve.www.sosyopix.com
Bahar20 koduyla da indirim varmış.
Olur tabi neden olmasın, ağır bir şey değil.Baktm canm çivili diyor ben de çivi yerine çift taraflı bant alsam acaba olur mu ki![]()
Senin bulantın nasıl oldu canım?Aa neden ki
Canım geçenlerde benim de midem bulanınca bakmıştım. Rahim incelmeye ve açılmaya başladığında oluyormuş mide bulantıları.
Listede 30 nisan yazio mayisli kimse yok . Ben de farkli deilm sendenBenim o![]()
Benim 7 mayıs canım, başta riskli başladığı için nisan annelerine katıldım, erken doğum olur diye.. Sonradan çok şükür risk bitti ama ben buraya alıştığım için ayrılamadımListede 30 nisan yazio mayisli kimse yok . Ben de farkli deilm senden
Kim dona kalirsa artk![]()
Bilmiyorm ki hiç dinlenmiş uyanamıyorum son günlerin verdiği ağırlıktan herldeAa neden ki![]()
Sanmiorm 7 mayista gelmesini valla. Herkesin erkn gelio. Benm de normlde 28 nisan ama 15nden sonra her an gelebilirBenim 7 mayıs canım, başta riskli başladığı için nisan annelerine katıldım, erken doğum olur diye.. Sonradan çok şükür risk bitti ama ben buraya alıştığım için ayrılamadım![]()
Aynen esimgil mobilyacilarmis önceden anlar onlar bant olur mu olmaz mı diye aslında eşim olsa da olmaz derdeOlur tabi neden olmasın, ağır bir şey değil.