2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım üç dört yıl önce almıştım ya Gitti gidiyor ya da hepsiburada tam hatırlayamadım şimdi ama bu iki çiviyle oluyo malesef çift taraflı bant desek taşımaz büyük ve ağır çünkü ❤
Tüh çivi olmadan olsaymış keşke se söyle bakınca da hafif bisey görünüyordu. Benim gördüğüm de çivili o yüzden belki değildir diye sormak istedim. Ama aklıma yattı eşim de sakla ultrason resimlerini diyor ama ben illaki yapicam taktım kafaya 😂

Tüh çivi olmadan olsaymış keşke se söyle bakınca da hafif bisey görünüyordu. Benim gördüğüm de çivili o yüzden belki değildir diye sormak istedim. Ama aklıma yattı eşim de sakla ultrason resimlerini diyor ama ben illaki yapicam taktım kafaya 😂
kiz kardesim yapmisti ogluma hediye.bir citayi hasir iple sarmis ipler sarkitmis minik minik led isik dolamis.cok hos olmustu.

valla ben kizimin resimlerini mantar panoya astim gitti 🤭🤭🤭

Kız resim atsaydın ya keşke. Bi de canm ben çoklu olarak düşünüyorum bunlara bi tane resim oluyor böyle ip bağlamış gbi flan yapıyorlar

Kız atmasaydı keşke resim atsaydın 😂bunlar tek resimlik ya ben bak söyle bisey gördüm hoşuma gitti
Sosyopix e baktın mı canım?

Günaydın canm
Üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum heryerim ağrıyo 😢
Aa neden ki 🙄
Nisan anneleri benim 1 2 haftadır midem bulanıyor var mı bu sorunu yaşayan neden olabilir çarşamba randevum var ,hemen mi gideyim acaba ,nette rahim ağzı açılıyor diyor
Canım geçenlerde benim de midem bulanınca bakmıştım. Rahim incelmeye ve açılmaya başladığında oluyormuş mide bulantıları.

Listede 30 nisan yazio mayisli kimse yok . Ben de farkli deilm senden 😊
Kim dona kalirsa artk 😀
Benim 7 mayıs canım, başta riskli başladığı için nisan annelerine katıldım, erken doğum olur diye.. Sonradan çok şükür risk bitti ama ben buraya alıştığım için ayrılamadım 😊

Benim 7 mayıs canım, başta riskli başladığı için nisan annelerine katıldım, erken doğum olur diye.. Sonradan çok şükür risk bitti ama ben buraya alıştığım için ayrılamadım 😊
Sanmiorm 7 mayista gelmesini valla. Herkesin erkn gelio. Benm de normlde 28 nisan ama 15nden sonra her an gelebilir

Olur tabi neden olmasın, ağır bir şey değil.
Aynen esimgil mobilyacilarmis önceden anlar onlar bant olur mu olmaz mı diye aslında eşim olsa da olmaz derde 😂yine de şansımı deneyip bir soruyum öyle alayım olmazsa bak ben haklıydım deyip durur artık onla uğraşamam😂😂😂😂

Back
X